Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hangi hastane de oldunuz acaba. Bir de erkekler de sprem testi veriyor mu onlar da için de mi

Hangi hastane de oldunuz acaba. Bir de erkekler de sprem testi veriyor mu onlar da için de mi
Daha konunun en başındaysanız zaten eşinizden sperm ve hormon testleri sizden de hormon ve hsg istenecek. Bunları hariç tutun. Aşılamayı otajinemedde oldum. Daha sonra tekrar muayene ve yumurtlama takibi parası ödeyeceksiniz, bir de sperm yıkama ücreti. Ek olarak ilaçlar. Bazı yerler toplu bir hesap çıkartıyo sanırım ama benim bu şekilde oldu. Aşılamanın yapıldığı ay Muayene 400, aşılama günü 750( sperm yıkama ve doktor ücreti), ilaçlar 2 kutu gonalf300 (kutusu 380TL), 1 fostimon 75( 80TL), ovitrelle çatlatma (100TL), progesteron (60TL). Bunlar aşılamanın yapıldığı ay. Önceki ay adetin 2 yada 3. Günü gittiğimde muayene(400)+hsg(700)+eşim sperm testi(bunu hatırlamıyorum 300 400 civarı sanırım)

Anladım araştırıcam bende teşekkür ederim

Ne güzel benim doktorumda Pınar hoca cyd86 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende pazartesi aşılama olacağım duana talibim cyd86
Allah razı olsun, Rabbim sizlere de nasip etsin hayırlısıyla inşaallah. Ben aşılama günü hastaneye ağlayarak gittim, nerdeyse vazgeçecektim çünkü 3 gün önce sağlık bakanı Corona vakasını açıklamıştı moralim alt üst olmustu. Eşimle hastane bahçesinde soğuk havada yuruyus yaparak zorla sakinleştirdim kendimi. Hormon ilaçları sebebiyle bende çok ateş basmasi oluyordu, habire ateşim çıktı zannedip Corona oldum zanneiyordum çok stresli bir surecti benim için ama hamdolsun tuttu tedavim.
Siz stresten olabildiğince uzak kalmaya çalışın, olumlu şeyler düşünün, hayırlısı neyse o olsun inşaallah.

Yaşadığın zor günlerin mükafatını vermiş Rabbim taşıyabileceğimiz yükler versin inşallah. Tavsiyelerine elimden geldiğince uymaya çalışırım sağol

Canim kaçıncı gunu test yaptın acaba

12. Gün evde idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıkınca kan verdim..doktorum 2 günde bir kan testini tekrarla dedi. Düzenli artış olunca değer 1500'lerde iken muayeneye çağırdı keseyi gördük.
Bende 10. Gun yapsam acaba cikarmiya

12. Gün evde idrar testi yaptım, ikinci çizgi silik çıkınca kan verdim..doktorum 2 günde bir kan testini tekrarla dedi. Düzenli artış olunca değer 1500'lerde iken muayeneye çağırdı keseyi gördük.
Belirti vs hissettinzmi acaba

15 Mart'ta aşılama yaptirmistim, evet tuttu çok şükür
merhabalar bende asilama yaptirdim bugün 8.günüm yardımcı olurmusunuz nelere dikkat ettiniz neler yaptınız anlatırmısınız.Ben sürekli uzanip sırt üstü dinleniyorum

merhabalar bende asilama yaptirdim bugün 8.günüm yardımcı olurmusunuz nelere dikkat ettiniz neler yaptınız anlatırmısınız.Ben sürekli uzanip sırt üstü dinleniyorum
Özel de mi yaptırdınız devlette mi üçret söyleyebilir misiniz. . Hayırlısıyla inş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…