Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ozgulgdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
766
419
53
34
Aşılama yaptırmayı düşünüyorum çok ağrı oluyor mu işlemler nedir acaba bilgisi olan yazabilir mi ?

Bende yeni yaptırdım bugün 4.günüm. doktorum bir alde basit bir işlem dedi ama rahim ağzı dar olduğu için benimki zor oldu sonrasında kanama oldu. Pazar günü normal akintiyla devam etti. Belirti anlayamıyorum

Nasıl oluyor anlatır mısınız hangi aşamalar ilk önce yapılıyor. Ne kadar tuttu özel mi devlette mi yaptırdınız

Aşılama yaptırmayı düşünüyorum çok ağrı oluyor mu işlemler nedir acaba bilgisi olan yazabilir mi ?
Merhaba canım benmde bugün 7.günüm öyle ağrılı sızlı bir işlem değil jinekolojik muayene gibi düşün çok kısa sürüyor zaten

15 Mart'ta asilama yaptırdım, çok kolay bir yöntem inanın hiç sorun yaşamadım ben içiniz rahat olsun.

Ben merional iğne ile başladım 10 tane kullandık sonra çatlatma iğnesi vuruldum 8 Ekimde. Cumartesi aşılama yapıldı. Ben özel muayenehaneye gidiyordum doktorum Ümraniye medicanada yaptı aşılamayı anlaşmalı hastane. Benim ilaçlar 1000 lirayı buldu. Aşılama ücreti de 1500 TL. Hastaneye ekstra ücret ödemedim doktorum herşey içinde dedi sperm yıkama aşılama ücreti falan birlikte.

Ağrılı bir işlem değil dediğim gibi benim rahim ağzı darlığından dolayı ben zorlandım yoksa rahmi genislettikten sonnra hiçbir şey hissrtmedim. Sonrasında yarım saat çatalda baş aşağı yatırdı doktorum dinlenip çıktım.

Yaa ne güzel ne kadar tutuyor üçreti nerede yaptırdınız.
Ben İstanbul’da yasıyorum Anadolu yakasında gttiğm hastane Avrupa yakasında Fatih Bezmialem canım benm eşim hastanede çalıştığı için çok şükür ücret ödemiyorum

Ben İstanbul’da yasıyorum Anadolu yakasında gttiğm hastane Avrupa yakasında Fatih Bezmialem canım benm eşim hastanede çalıştığı için çok şükür ücret ödemiyorum
Ben de Fatih Bezmialem'de yaptırdım aşılamayı. Doktorum Doç.Dr.Pinar Ozcan'di.

ben ilk denemelerimde aşılama yapmıştım ama tutmadı benim sonra bahçecide tüp bebekle oldu şükür

2500₺ toplam ödediniz. Çok uygunmuş o zaman.

Evet ayrıca inofolic kullandım bu süreçte. Ama tedirginim tutup tutmamasiyla alakalı. Vücudumda belirti arıyorum sürekli aklimdan çıkmıyor aşılama. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur Rabbim dualarımızı kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…