Bende yeni yaptırdım bugün 4.günüm. doktorum bir alde basit bir işlem dedi ama rahim ağzı dar olduğu için benimki zor oldu sonrasında kanama oldu. Pazar günü normal akintiyla devam etti. Belirti anlayamıyorum
Merhaba canım benmde bugün 7.günüm öyle ağrılı sızlı bir işlem değil jinekolojik muayene gibi düşün çok kısa sürüyor zatenAşılama yaptırmayı düşünüyorum çok ağrı oluyor mu işlemler nedir acaba bilgisi olan yazabilir mi ?
Yaa ne güzel ne kadar tutuyor üçreti nerede yaptırdınız.Merhaba canım benmde bugün 7.günüm öyle ağrılı sızlı bir işlem değil jinekolojik muayene gibi düşün çok kısa sürüyor zaten
Ben İstanbul’da yasıyorum Anadolu yakasında gttiğm hastane Avrupa yakasında Fatih Bezmialem canım benm eşim hastanede çalıştığı için çok şükür ücret ödemiyorumYaa ne güzel ne kadar tutuyor üçreti nerede yaptırdınız.
Vakıf üniversite hastanesi yarı özel canımYaa ne güzel ne kadar tutuyor üçreti nerede yaptırdınız.
Ben de Fatih Bezmialem'de yaptırdım aşılamayı. Doktorum Doç.Dr.Pinar Ozcan'di.Ben İstanbul’da yasıyorum Anadolu yakasında gttiğm hastane Avrupa yakasında Fatih Bezmialem canım benm eşim hastanede çalıştığı için çok şükür ücret ödemiyorum
Aynen Canm doktorum ta kendisiBen de Fatih Bezmialem'de yaptırdım aşılamayı. Doktorum Doç.Dr.Pinar Ozcan'di.
15 Mart'ta aşılama yaptirmistim, evet tuttu çok şükürAynen Canm doktorum ta kendisisen ne zaman yaptırdın tuttumu
Ne güzel maşallah kucağınıza almayı nasip etsin15 Mart'ta aşılama yaptirmistim, evet tuttu çok şükür
2500₺ toplam ödediniz. Çok uygunmuş o zaman.Ben merional iğne ile başladım 10 tane kullandık sonra çatlatma iğnesi vuruldum 8 Ekimde. Cumartesi aşılama yapıldı. Ben özel muayenehaneye gidiyordum doktorum Ümraniye medicanada yaptı aşılamayı anlaşmalı hastane. Benim ilaçlar 1000 lirayı buldu. Aşılama ücreti de 1500 TL. Hastaneye ekstra ücret ödemedim doktorum herşey içinde dedi sperm yıkama aşılama ücreti falan birlikte.
Allah razı olsun,7 sene sonunda oldu hamdolsun. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaallahNe güzel maşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Ay çok sevindim canım ilk aşılama mıydı15 Mart'ta aşılama yaptirmistim, evet tuttu çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?