- 2 Mart 2021
- 1.057
- 582
- 73
- Konu Sahibi golden rose
-
Canım işlem sonrası doktorum 20 dk yatırdı ondan sonra cıkabılırsın dedı eve gıdıp evde yattım ben hatta doktorum ev işi yapma yolculuk falanda yapma dıkkat et dedı benım yarın adet tarıhım umarım tutmustur asılamamİnşallah umutlu değilim ama aşılamadan sonra evde mi dinlendiniz bende çikolata kisti de var
Çikolata kistı dısında baska sorununuz var mıydı canımİnşallah umutlu değilim ama aşılamadan sonra evde mi dinlendiniz bende çikolata kisti de var
Ben çalışıyorum aslında aşılamadan en fazla bir saat sonra işe gitmem gerek bilemedim tutmaz ama gideyim mi gitmeyim mi inşallah olumludur sizinCanım işlem sonrası doktorum 20 dk yatırdı ondan sonra cıkabılırsın dedı eve gıdıp evde yattım ben hatta doktorum ev işi yapma yolculuk falanda yapma dıkkat et dedı benım yarın adet tarıhım umarım tutmustur asılamamdoktora pazartesıye randevu aldım olumlu veya olumsuz durum ıcın
Hayır sadece o.ben birde tüp bebek yaptırdım tutmadı embriyo kalmadı elimizde bizde devlet desteğinden yararlanalım diye aşılama yaptırmaya karar verdikÇikolata kistı dısında baska sorununuz var mıydı canım
Ağır iş mi sizin işiniz peki ona da baglı bu durum agır iş yapmamak gerekıyor . İnsallah tutmustur merakla beklıyorum ben deBen çalışıyorum aslında aşılamadan en fazla bir saat sonra işe gitmem gerek bilemedim tutmaz ama gideyim mi gitmeyim mi inşallah olumludur sizin
Anladım canım esımde ve ben de sorun yok ona ragmen dogal yolla olmadı direk asılama istedım doktorumdan o da yaptı yapan doktorun da hastanenınde bilinclı olmaması da etkılıyor sonucu ama neden hemen tüp bebek yaptılar acaba sana yaşınız kaçHayır sadece o.ben birde tüp bebek yaptırdım tutmadı embriyo kalmadı elimizde bizde devlet desteğinden yararlanalım diye aşılama yaptırmaya karar verdik
Hayır öyle yoğun değilAğır iş mi sizin işiniz peki ona da baglı bu durum agır iş yapmamak gerekıyor . İnsallah tutmustur merakla beklıyorum ben de
Ben 31 yaşındayım bir sorun yok ama bakalımAnladım canım esımde ve ben de sorun yok ona ragmen dogal yolla olmadı direk asılama istedım doktorumdan o da yaptı yapan doktorun da hastanenınde bilinclı olmaması da etkılıyor sonucu ama neden hemen tüp bebek yaptılar acaba sana yaşınız kaç
İnsallah Allah gönlunuze göre verır ve anne olursunuz isteyen herkese versın AllahBen 31 yaşındayım bir sorun yok ama bakalım
Merhaba özeldemi yaptırdını aşılamayı iki düşüğüm oldu benimde şimdi tekrar karar verdik bu sefer maalesef 8 aydır olmuyor hatta iki düşükten sonra doktor kontrlünde gebelik planlıyalım dedik ve 4 ay klomen çatlama iğnesi vuruldum yine olmadı iki aydırda hiç gitmiyorum doktora bende düşünüyorum aşılamayı ama cesaret edemiyorum birde daha önceden olduğu için devlette yapmazlar sanırım özelde yaparlar belki inş sizinki tutmuşturAnladım canım esımde ve ben de sorun yok ona ragmen dogal yolla olmadı direk asılama istedım doktorumdan o da yaptı yapan doktorun da hastanenınde bilinclı olmaması da etkılıyor sonucu ama neden hemen tüp bebek yaptılar acaba sana yaşınız kaç
Merhaba canım bende aşılama yaptırdım bu ay şuan beklemedeyim buradaki arkadaşlardan devlette de yaptıranlar var maddi anlamda baya uygun oluyor sanırım ben ozel klinikte yaptırdım 5.5 6 bin civarı tuttu benim her devlet hastanesi yapıyor mu o konu da hiç bilgim yok ama maddi yönden sıkıntı yaşamayacaksan özel bence bı tık daha iyi korkacak bı durum yok dusuklerin normal yollardanmiydi çok geçmiş olsun bu aradaMerhaba özeldemi yaptırdını aşılamayı iki düşüğüm oldu benimde şimdi tekrar karar verdik bu sefer maalesef 8 aydır olmuyor hatta iki düşükten sonra doktor kontrlünde gebelik planlıyalım dedik ve 4 ay klomen çatlama iğnesi vuruldum yine olmadı iki aydırda hiç gitmiyorum doktora bende düşünüyorum aşılamayı ama cesaret edemiyorum birde daha önceden olduğu için devlette yapmazlar sanırım özelde yaparlar belki inş sizinki tutmuştur
Merhaba canım özelde yaptırdım bızım sorunumuz yoktu olmadı oyuzden hızlandırmak amaclı ilk ilaçla tedavıye basladım Şubat’ta 5 gun klomen kullandım 1 adet catlatma ıgnesı oldum yarın adet gunum beklemedeyım pazartesı randevu aldım kan tahlılı yapılacak olumlu ya da olumsuz ınsallah tutmustur amin canım 21 subatta asılama oldum korkulacak hıc bır tarafı yok kesınlıkleMerhaba özeldemi yaptırdını aşılamayı iki düşüğüm oldu benimde şimdi tekrar karar verdik bu sefer maalesef 8 aydır olmuyor hatta iki düşükten sonra doktor kontrlünde gebelik planlıyalım dedik ve 4 ay klomen çatlama iğnesi vuruldum yine olmadı iki aydırda hiç gitmiyorum doktora bende düşünüyorum aşılamayı ama cesaret edemiyorum birde daha önceden olduğu için devlette yapmazlar sanırım özelde yaparlar belki inş sizinki tutmuştur
Bu arada hastaneye gore degısır ama ben asılamayı 500 tl ye yaptırdım catlatma ıgnesı 1 tane oldum fıyat 130 du gayet uygun yani devlet hastanelerının davranısları nasıl bılmıyorum bır de pandemı hastanelerı oluyorlar genelde dıye cekince olusuyoMerhaba özeldemi yaptırdını aşılamayı iki düşüğüm oldu benimde şimdi tekrar karar verdik bu sefer maalesef 8 aydır olmuyor hatta iki düşükten sonra doktor kontrlünde gebelik planlıyalım dedik ve 4 ay klomen çatlama iğnesi vuruldum yine olmadı iki aydırda hiç gitmiyorum doktora bende düşünüyorum aşılamayı ama cesaret edemiyorum birde daha önceden olduğu için devlette yapmazlar sanırım özelde yaparlar belki inş sizinki tutmuştur
Güzel haberlerini bekliyorum canım inş tutmuştur bebişin çatlama iğnesi hamile gibi etki yapıyor insanın üzerinde o yüzden yan etkilerini sormayacağım dualarım senin herşeyin hayırlısıBu arada hastaneye gore degısır ama ben asılamayı 500 tl ye yaptırdım catlatma ıgnesı 1 tane oldum fıyat 130 du gayet uygun yani devlet hastanelerının davranısları nasıl bılmıyorum bır de pandemı hastanelerı oluyorlar genelde dıye cekince olusuyo
Allah razı olsun kuzum benım ınsallah olumlu bır sonuc cıkar pazartesı kan tahlılı yaptıtacagım bu arada dun aksam kahverengı lekelenme oldu ama baskada bısey olmadı yanılıyorda olabılırım hayırlısı olsun dıyeyım hepımız ıcın daıma dua edıyorumGüzel haberlerini bekliyorum canım inş tutmuştur bebişin çatlama iğnesi hamile gibi etki yapıyor insanın üzerinde o yüzden yan etkilerini sormayacağım dualarım senin herşeyin hayırlısı
Ben bugün yaptırdım yeniden yalnız gecenki aşılama 12 milyonla yaptırdım tutmadı bu 2. Aşılamam maalesef 5 milyonla yaptıkİnşallah umutlu değilim ama aşılamadan sonra evde mi dinlendiniz bende çikolata kisti de var
En azından siz yaptırabilmişsiniZBen bugün yaptırdım yeniden yalnız gecenki aşılama 12 milyonla yaptırdım tutmadı bu 2. Aşılamam maalesef 5 milyonla yaptıkbende de cıkolata listi var
Siz yaptırmadınıznmıEn azından siz yaptırabilmişsiniZ
Hayır bizim aşılama iptal oldu eşim sperm veremediSiz yaptırmadınıznmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?