- 2 Mart 2021
- 1.057
- 582
- 73
- Konu Sahibi golden rose
-
ben yaptırmadım ama yapan ve tutan kişiler varMerhaba arkadaslar asılama yaptırıpta tutan var mı?
Ben yaptırdım beklemedeyım olumlu sonuc alan var mı dıye merak ettım esım ve ben de sorun yok sebepsız infertılıte dedıler insallah bızım de olumlu sonuc olurben yaptırmadım ama yapan ve tutan kişiler var
inşallah tutur nerede yaptırdınızBen yaptırdım beklemedeyım olumlu sonuc alan var mı dıye merak ettım esım ve ben de sorun yok sebepsız infertılıte dedıler insallah bızım de olumlu sonuc olur
Özelde yaptırdım . Devlet veya özel fark edıyor mu acaba merak edıyoruminşallah tutur nerede yaptırdınız
Bir sey soracagım siz de tedavı falan goruyor musunuz çatlatma ıgnesının etkısı 12 gun sonra gecer denılıyor dogru mudurinşallah tutur nerede yaptırdınız
valla bence fark ediyor çok okudum burda özelde spermleri yıkayıp 10 milyon spermle aşılama yapan kişi aynı kişi devlette spermler yıkandıktan sonra 16 milyon demişti. Tabi bu gittiğiniz hastanenin kalitesine göre değişir.Umarım tutarÖzelde yaptırdım . Devlet veya özel fark edıyor mu acaba merak edıyorum
Hiç bilmiyorum ama esımle alakalı hıc bır sorun yok elde edılende iyi sonuc verır dıye dusunuyoruz hayırlısı dıyelım tabii insallah tutarvalla bence fark ediyor çok okudum burda özelde spermleri yıkayıp 10 milyon spermle aşılama yapan kişi aynı kişi devlette spermler yıkandıktan sonra 16 milyon demişti. Tabi bu gittiğiniz hastanenin kalitesine göre değişir.Umarım tutar
ben tedavi gördüm özelde karma karışık olunca şuan devlette sıfırdan başladım süreç nasıl gider bilmiyorum.Bir kere çatlatma iğnesi vuruldum 12.gün pozifti 14.gün negatif oldu bence net sonuç için 14.günü bekleBir sey soracagım siz de tedavı falan goruyor musunuz çatlatma ıgnesının etkısı 12 gun sonra gecer denılıyor dogru mudur
inşallah canımHiç bilmiyorum ama esımle alakalı hıc bır sorun yok elde edılende iyi sonuc verır dıye dusunuyoruz hayırlısı dıyelım tabii insallah tutar
İnsallah isteyen herkesın bebeği olur beklemek cok zor ve yıpratıcı.. Anladım ozaman 14. Gunu bekleyeyım en dogrusu bu olacakben tedavi gördüm özelde karma karışık olunca şuan devlette sıfırdan başladım süreç nasıl gider bilmiyorum.Bir kere çatlatma iğnesi vuruldum 12.gün pozifti 14.gün negatif oldu bence net sonuç için 14.günü bekle
aynen öyle hangi hastenede denediniz acabaİnsallah isteyen herkesın bebeği olur beklemek cok zor ve yıpratıcı.. Anladım ozaman 14. Gunu bekleyeyım en dogrusu bu olacak
Burası cok kucuk bır yer oldugu ıcın tam olarak hastane adı vermek ıstemıyorum yanlıs anlamazsan canımaynen öyle hangi hastenede denediniz acaba
anladım canım sorun yokBurası cok kucuk bır yer oldugu ıcın tam olarak hastane adı vermek ıstemıyorum yanlıs anlamazsan canım
Bu platforma yenı uye oldum baktım ki kadına dair hersey var ortak sorunlarımıza belkı cozum buluruz dıyeanladım canım sorun yok
iyi yapmışsın baya bilgiler ve bizim geçtiğimiz yoldan geçen birçok kişi var her konuda mutlaka aradığını bulursunBu platforma yenı uye oldum baktım ki kadına dair hersey var ortak sorunlarımıza belkı cozum buluruz dıye
Kesınlıkle oyleiyi yapmışsın baya bilgiler ve bizim geçtiğimiz yoldan geçen birçok kişi var her konuda mutlaka aradığını bulursun
Bemde yarın yaptıracağımBen yaptırdım beklemedeyım olumlu sonuc alan var mı dıye merak ettım esım ve ben de sorun yok sebepsız infertılıte dedıler insallah bızım de olumlu sonuc olur
Hayırlısıyla insallah hamile kalırsınBemde yarın yaptıracağım
İnşallah umutlu değilim ama aşılamadan sonra evde mi dinlendiniz bende çikolata kisti de varHayırlısıyla insallah hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?