Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım inş tutar bende 8 aydır klomen çatlama iğnesi ama her ay sonuç hüsran nasip zamanı vardır belkide

Amin canım inş tutar bende 8 aydır klomen çatlama iğnesi ama her ay sonuç hüsran nasip zamanı vardır belkide
inşallah canım. Bizde hiçbir sorun yok. Bütün testleri yaptırdık rahim filmi de dahil doktorlar stres yapmayın diyor. Ama olmuyor işte. Sizde de bir sorun yoktur umarım. Hangi tedaviyle devam ediyorsunuz?

Kızlar merhaba, bende cumartesi aşılama yaptım. inşallah hepimizinki tutar. Sizin işlem kaç dk sürdü. Benimki 10 dk sürdü. Genel olarak uzun sanırım.

inşallah canım. Bizde hiçbir sorun yok. Bütün testleri yaptırdık rahim filmi de dahil doktorlar stres yapmayın diyor. Ama olmuyor işte. Sizde de bir sorun yoktur umarım. Hangi tedaviyle devam ediyorsunuz?
Hiç bir sorun yok iki düşüğüm var zaten şuan bıraktık iki aydır tedaviyi yoruldum biraz akışına kalsın istedim

Canım test yaptırdın mı

Evde gebelık testlerıne en ufak güvenım kalmadı yani
Klomenin etkisi evdeki teste yansıyor malesef bendede çift çizgi çıkmamıştı kan testin sonucu hepmi negatif hayırlısı olsun bende az önce kaset test yaptım kocaman bir tek çizgi nasip önümüzdeki aya kaldı yine

Belki de olabılır ama ben daha cok çatlatma ıgnesınden dolayıdır fıye dusundum fakat ınternette ıgnenın etkısı 12 gun sonra gectıgı yazıyor sanırım benım test bozuk yada baska bıseydı hıc bılmıyorum canım ne dıyelım hayırlısı dıyoruz herzamanki gıbı

Ben de 24 şubatta yaptım yarın test yapacağım ama ümidim yok açıkçası birimde sebepsiz infertelite
Son zamanlarda bu sebepsız infertilite herkesın sorunu olmaya basladı nedense bılemıyorum insallah sizin asılamanız tutmustur benım ilk asılamam subatta yapıldı tutmadı hersey güzelken tahlıller falan da herseyı yaptırdık son kez bakılıp yapıldı ama işte nasip

Benimde tutmadı test yaptım negatif çıktı. bugün 17. Günüm ama halen adet olmadım.Progestan ilacı adet düzensizliği yapıyormuş o ilacı bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde olunurmuş bakalım 2 gün oldu bırakalı olmazsa ptesi gidecem doktora

Valla ben aşırı dikkat ettim 1 hafta sırt üstü yattım dikkatle olmuyor bunu anladım.bende Klomen 5 gün kullandım çatlatma iğnesi daha sonra da aşılama oldu bakalım halen adet olmadım ptesi gidecem doktoruma.Sen 2. Aşılamaya mı başladın hayırlısı olsun inşallah

Merhaba Gamze hanım ,siz de devlette mi başladınız ? Benim bu 2.asilamam ve ilkkez devlette başladım yukarıda yazdıklarınızı okudum ve haklısınız özelde yaptırdım bir aşılama ve bir tüp bebek ama labaratuvarlari devletin ki kadar iyi değildi ben laf anlamadım iyi olur sandım nasip olmadı . Şimdi 0 dan devlette üni Başladım aşılama ya . Bugün gonal f de ilk günüm . Sizin süreciniz nasıl gidiyor ? inşallah hayırlı ve güzel olur ,rabbim hepimize evlat nasip etsin inşallah

Merhaba canım bende hormon tahlilerimi verdim çok şükür birşey çıkmadı.Sonrasında vajinal kültür ve smear verdim onlardada sorun yok daha önce özelde rahim filmi çekilmiştim oda açık zaten devlet hastanesinde hemen çekmiyorlar.Ama eşimin Testinde bazı sorunlar var sanırım onları düzeltmemiz gerek sayısı düşük değil ama morfoloji yani sprem yapı bozuk en az%4 olması gerekirken %1 çıktı proxeed men takviye aldım yarın sabahtan başlatıcam.Adetin 2.günü doktor yine gel dedi daha önce prolaktinde sorun oluyordu bu ay bir daha bakıcaz ama dediğim gibi eşimin değerleri süreci uzatıcak gibi duruyor hakkımızda hayırlısı olsun şuan değerler düşükken aşılama düşünüyorum biraz değerlerini yükseltmeye odaklanıcam

Haziran'da 2 senelik evlilik ...
Yaş 31 hatta 32 oluyorum 1 ay sonra .
Ben pcos ama hormon değerlerim hep iyi idi ,hsg yeni geçen hafta çekildim tüpler acik rahimde de sıkıntı yok. Eşimin hem morfolojisi hem sperm sayısı hemde ileri hareket düşük idi . Özelde iyi bir prof idi.doktorum sizin aşılama ile olur dedi ,bana sırf benim yumurtalardan ötürü ikiz gebelik ihtimalin yüksek vs dedi nasip olmadı ,sonra temmuzda tüp bebek tedavisi sürecine başladım orda da 14 yumurtanın 11 i dolu çıktı bu çok güzel bi durumdu ama sadcee eşimin spermi ile 3 tanesi dollendi ve 3.gune gitti ve biri çözülür çözülmez ileri gitmemiş yaşamamış neyse diğerleri de kimyasal gebelik oldu. Bizde Ocak ayında eşim.muayane oldu sperm değerleri eskiye nazaran düzelmişti şükürler olsun hafif ileri hareket de sıkıntı devam ediyor doktor benden hsg istedi rutin tahliller haricinde onu verdim sorun yok,birde DNA kromozom testi istedi eşimle benim o da Haziran'da ancak cikiyomus ona kadar baktı tuplwr vs açık bizde devlette yaptıralım şansımızı deneyelim dedik çünkü hu 2 senede özeller de birşeye varamadik ... Kardeşim

Bol bol vitaminli meyveler , yiyecekler yesin esin ve keçiboynuzu pekmezi kesinlikle hergun tuketsin canım inşallah nasip olur inşallah

Canım çok üzülüm nasip kıymet zamanını rabbim bilir Şöyle ben baya deli gibi internette araştırıyorum erkeklerde morfolojini düşük olması durumunda bazı ülkerler aşılama ve tüm bebek yapmıyor çünkü spermin yapısal bozuklu olduğu için gebelik sonuçlansa bile düşükle sonuçlanma ihtimali var ama değerleri komple toparlayıp sonra sorunu çözme odaklı olun bence maddi ve manevi gerçekten yıpratan bu süreç Rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu ben daha 23 yaşındayım 16 ay oldu isteyeli sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…