canım boyutları ne? yeterlı tabı ıkı hatta tek yumurta bıle yeterlı oluyor2yumurtam oluşmuş gonalfle bugün çatlatma iğnesi olucak cuma günüde kısmetse aşilama sizce yumurta boyutlarım nasıl 2 yumurta yeterli olurmu çikolata kistim var 4cm asilamaya olumsuz etkisi olurmu veya fikir vermek isteyenler olursa yorum yaparsa sevinirim
20mm 21mm .2 ay öncede gonalf kullandım tek yumurtam oluştuğu için yapmadindoktorumcanım boyutları ne? yeterlı tabı ıkı hatta tek yumurta bıle yeterlı oluyor
cok ılgınc, tek yumurta ıle de yapılıyor asılama belkı boyutu kucuktu bılemıyorum.20mm 21mm .2 ay öncede gonalf kullandım tek yumurtam oluştuğu için yapmadindoktorum
Boyutu küçük değildi yine aynı boyuttaydi ama tek yumurtayla ben önermiyorum şans düşük oluyo dedicok ılgınc, tek yumurta ıle de yapılıyor asılama belkı boyutu kucuktu bılemıyorum.
20-21 gayet guzel
herkesın calısma tarzı farklı cunku ben kasımda tek yumurta ıle asılama olmustum ve kımyasal da olsa tutmustuBoyutu küçük değildi yine aynı boyuttaydi ama tek yumurtayla ben önermiyorum şans düşük oluyo dedi
Kistiniz vs varmiydiherkesın calısma tarzı farklı cunku ben kasımda tek yumurta ıle asılama olmustum ve kımyasal da olsa tutmustu
yok canım benım esımn degerlrı bıraz dusuktu onuda toparladıkKistiniz vs varmiydi
Anladım hayırlısı olsun hakkınızda ins. Bende çok stresli ve heyecanlıyım umarım olur aşılama sonrası neler yapmak gerekir bilginiz varmiyok canım benım esımn degerlrı bıraz dusuktu onuda toparladık
INSALLAAHH CANIM INSALLAAHHHAnladım hayırlısı olsun hakkınızda ins. Bende çok stresli ve heyecanlıyım umarım olur aşılama sonrası neler yapmak gerekir bilginiz varmi
2yumurtam oluşmuş gonalfle bugün çatlatma iğnesi olucak cuma günüde kısmetse aşilama sizce yumurta boyutlarım nasıl 2 yumurta yeterli olurmu çikolata kistim var 4cm asilamaya olumsuz etkisi olurmu veya fikir vermek isteyenler olursa yorum yaparsa sevinirim
Merhaba 3 cm cikolata kistiyle cuma günü bende aşılama oldum. Soldaki 20 mm kistin olduğu sağ tarafta da 17mmdi sonra catlatma iğnesi vurdum. 28 saat sonra aşılamamı oldum senin doktorun hemen yapması lazım aslında yarın zaten büyümüş20mm 21mm .2 ay öncede gonalf kullandım tek yumurtam oluştuğu için yapmadindoktorum
Bu arada bana 20 mm ve 17 mm olunca hemen iğneni at yarın yapalım dedi. Ignede biraz büyüttüğü için sanırım2yumurtam oluşmuş gonalfle bugün çatlatma iğnesi olucak cuma günüde kısmetse aşilama sizce yumurta boyutlarım nasıl 2 yumurta yeterli olurmu çikolata kistim var 4cm asilamaya olumsuz etkisi olurmu veya fikir vermek isteyenler olursa yorum yaparsa sevinirim
Bilmm bana cuma dedi bakalm doktorumda guveniyorum artık gerisi Allah'a kalmisBu arada bana 20 mm ve 17 mm olunca hemen iğneni at yarın yapalım dedi. Ignede biraz büyüttüğü için sanırım
Gerçi tam 36. Saatte yapacak sanırım. Ben size güvenmiyorsunuz demedim yaşadığımı anlattım ayni durumdayız diye yardımcı olabilmek için.Bilmm bana cuma dedi bakalm doktorumda guveniyorum artık gerisi Allah'a kalmis
Ayrıca güveniyorsanız burda boyutu iyi mi diye sormanıza gerek yokBilmm bana cuma dedi bakalm doktorumda guveniyorum artık gerisi Allah'a kalmis
Biliyorum bende normal sohbet anlamında yazdım sizden yana bı sknti anlamında demedim icniz rahatnolsunGerçi tam 36. Saatte yapacak sanırım. Ben size güvenmiyorsunuz demedim yaşadığımı anlattım ayni durumdayız diye yardımcı olabilmek için.
Neden gerildiniznbu kdr anlamadım fikir amaçlı konu açtım zaten zararı yok nede olsa sormamin sakin olunAyrıca güveniyorsanız burda boyutu iyi mi diye sormanıza gerek yok
Burda o kadar kişiye yazdım ilk defa gerildim çünkü soru sorup , ben tecrubemi anlatınca doktoruma guveniyorum demeniz değişik geldi. Neyse yanlış birsey demek istemem inşallah hayırlı sonuç alırsınızNeden gerildiniznbu kdr anlamadım fikir amaçlı konu açtım zaten zararı yok nede olsa sormamin sakin olun
Bend enormal sohbet amaçlı yazdım aslimd abisey igneleyip veya ters bişey söylemek anlamında demedim aslında sağolun tesekurlerBurda o kadar kişiye yazdım ilk defa gerildim çünkü soru sorup , ben tecrubemi anlatınca doktoruma guveniyorum demeniz değişik geldi. Neyse yanlış birsey demek istemem inşallah hayırlı sonuç alırsınız
Şöyle söyleyeyim ben tecrübemi anlatınca inanmiyormuş gibi ben doktoruma guveniyorum dediniz o yüzden yanlış anladım. Neyse sorun yok durduk yere çıkışmak istemem. İnşallah hayırlısı olur ben ilk okuduğumda anlamadım iğneyi oldunuz cuma gününü bekliyorsunuz sandım o zaman 48 saat oluyor geç olmuyor mu manasında dedim 36 saati geçmemesi gerekiyor yaBend enormal sohbet amaçlı yazdım aslimd abisey igneleyip veya ters bişey söylemek anlamında demedim aslında sağolun tesekurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?