Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MerhabaSelaamDün gonal f ile aşılama tedavisine başladım. Aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
![]()
Ay ne kusuruMerhababende gonal f 450 kullandım salı günü akşam 11de ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım sabah aşılama yapılacak. Çok heycanlıyım korkuyorum da. Acaba önce çatlayıp çatlamadığına bakılacak mı onu düşünüyorum gecenin bu saatinde
birde bazılarında aşılamadan sonra ultrasonla spermin gidip gitmediğine bakıyorlarmış bakacaklar mı onu da bilmiyorum
özellerde 2 sene zaman kaybedince şimdi devlete döndüm pek bakacaklarından umudum yok ama 6 defa aşılama hakkım varmış neden kullanmayayım ki diye düşündüm
ay çok heycanlıyım k. Bakma canım
![]()
Bugün aşılamam yapıldı yıkama sonrası 64 milyondu ileri hareketli 22milyon. İlk ultrasonla baktı çatlamış geriden gelen yumurtalarda var dedi sonra işlemi yaptı 20dk yatırdılar. Duphaston verdi günde 2 defa kullan çarşamba günü gel 17.gün kan testi istiycez dedi. Ay çok heycanlıyım inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz olurAy ne kusuruspermin gittiğine baktıklarını hiç bilmiyoduum
ben daha yeni başlayınca pek bilgim yok
bende devlette başladım bakalım hayırlısıyla güzel bi sonuç alırız inşallah
gelişmelerden haberdar et lütfeen
![]()
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorumBugün aşılamam yapıldı yıkama sonrası 64 milyondu ileri hareketli 22milyon. İlk ultrasonla baktı çatlamış geriden gelen yumurtalarda var dedi sonra işlemi yaptı 20dk yatırdılar. Duphaston verdi günde 2 defa kullan çarşamba günü gel 17.gün kan testi istiycez dedi. Ay çok heycanlıyım inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz olur![]()
Belirtileri nedir?Benim 8.günüm direk yapıolar yarım saat yatıp uzanıosn bu kdar
İğneden kaynaklı kasık agrısı oluyor iğne etkisinden dolayı tamamenBelirtileri nedir?
İnşallah hayırlı sonuçlar alırızİğneden kaynaklı kasık agrısı oluyor iğne etkisinden dolayı tamamen
Yaa inşallah tutar ☺güzel haberlerini bekliyorum gelişmeleri haber et lütfeenBende bu gün 3cü aşılamamı oldum bakalım 3cüde tutma yüzdesi 60a kadar çıkıyor diyorlar ama hayırlısı![]()
Sağol canım benim inşallah seninkide tutarYaa inşallah tutar ☺güzel haberlerini bekliyorum gelişmeleri haber et lütfeen
İnşallahSağol canım benim inşallah seninkide tutar![]()
Sen ne zaman oldun aşılamaİnşallah hayırlı sonuçlar alırız![]()
Ben olmadım daha iğneye başladımSen ne zaman oldun aşılama
Ben daha iğne aşamasındayımMerhaba kızlar bende aşılama tedavisine başladım menopur ve ovitrelle ilacı aldım yarın bir kutusuyla çağırdılar adetimin 4.günü oluyor nasıl işlem sırası tecrübeli olanlar süreci anlatabilir mi? Teşekkürler
KesinlikleMerhabalar ben de bu ay 2.aşılamamı yaptıracağım gonal-f ile başladık çikolata kistim var inşallah hepimizin aşılaması tutarbu süreçte herkes deneyimlerini paylaşırsa güzel olur fikir alışverişi açısından
![]()
Bu iğne adet kesintisi yapıyor mu?Merhabalar ben de bu ay 2.aşılamamı yaptıracağım gonal-f ile başladık çikolata kistim var inşallah hepimizin aşılaması tutarbu süreçte herkes deneyimlerini paylaşırsa güzel olur fikir alışverişi açısından
![]()