Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamayı nasıl yapıyorlar ağrısı var mıBugün aşılamam yapıldı yıkama sonrası 64 milyondu ileri hareketli 22milyon. İlk ultrasonla baktı çatlamış geriden gelen yumurtalarda var dedi sonra işlemi yaptı 20dk yatırdılar. Duphaston verdi günde 2 defa kullan çarşamba günü gel 17.gün kan testi istiycez dedi. Ay çok heycanlıyım inşallah hayırlısıyla bebişlerimiz olur![]()
Anladım cnm bnmde bugün 9.günümBen olmadım daha iğneye başladım
Benim rahim çok dardı o spektum mu tam bilmiyorum onu çok zorladı o sıra canım yandı. Onun mandalını açınca da duramadım en son onunla yapamayıp küçük bişey taktı onunla acı olmadı. Rahim girişi aşırı enfeksiyonlu olunca su sıkıp gazlı bez gibi birşeyle içeriyi temizledi sadece gıdıklanma gibi bir his oldu. Zaten rahim girişi kapalıymış bu şekilde kendi denemelerinle gebelik elde edemezdin dediler. Yani ufak bi acı oldu bende ama diğer yaptıranlarda böyle bir şey yoktu bu benimle alakalı bir durum oldu sanırım. Çok konuştum k. Bakma canım tutacak mı heyecanım varAşılamayı nasıl yapıyorlar ağrısı var mı
Hergün kullancaksın birkaç gün arayla kontrol edicekler yumurta olacak mı diye olursa 18 20 fln olunca çatlatma iğnesini şu saatte yap der. 2 gün falan ilişki olmayacak 36 40 saat sonraya denk gelecek şekilde eşinle beraber gitmiş olcaksın zaten eşin test vercek yıkama yapacaklar ortalama 1 saatte hazır oluyor o sıra sen su içip sıkışcaksın karnından bakıcak sonra aşılamayı yapacaktır. Yani her yer ufak farklılıklar olsada bu şekilde.Merhaba kızlar bende aşılama tedavisine başladım menopur ve ovitrelle ilacı aldım yarın bir kutusuyla çağırdılar adetimin 4.günü oluyor nasıl işlem sırası tecrübeli olanlar süreci anlatabilir mi? Teşekkürler
Bana sıkısık idrra olsn demedi doktorm hatta hcbsey demedi bakmadan direk asılama yaptı el ile muayene etti gayet iyi dedi kacıncı gun senınHergün kullancaksın birkaç gün arayla kontrol edicekler yumurta olacak mı diye olursa 18 20 fln olunca çatlatma iğnesini şu saatte yap der. 2 gün falan ilişki olmayacak 36 40 saat sonraya denk gelecek şekilde eşinle beraber gitmiş olcaksın zaten eşin test vercek yıkama yapacaklar ortalama 1 saatte hazır oluyor o sıra sen su içip sıkışcaksın karnından bakıcak sonra aşılamayı yapacaktır. Yani her yer ufak farklılıklar olsada bu şekilde.
İnş Allah emeklerinin karşılığını sana en hayırlı şekilde verirBenim rahim çok dardı o spektum mu tam bilmiyorum onu çok zorladı o sıra canım yandı. Onun mandalını açınca da duramadım en son onunla yapamayıp küçük bişey taktı onunla acı olmadı. Rahim girişi aşırı enfeksiyonlu olunca su sıkıp gazlı bez gibi birşeyle içeriyi temizledi sadece gıdıklanma gibi bir his oldu. Zaten rahim girişi kapalıymış bu şekilde kendi denemelerinle gebelik elde edemezdin dediler. Yani ufak bi acı oldu bende ama diğer yaptıranlarda böyle bir şey yoktu bu benimle alakalı bir durum oldu sanırım. Çok konuştum k. Bakma canım tutacak mı heyecanım var![]()
Evet bikaç gün oynuyor ilk aşılamamda 17 gün sonra adet olmuştum nacizane tavsiyem gebelik testi yapmayın çok üzücü oluyor tek çizgi görünceBu iğne adet kesintisi yapıyor mu?
Ben 6 gün gonal f kullandım bugün çatlatma iğnesi yaptırdım yarın akşam aşılamam olacak nasipse ama kişiden kişiye değişiyor iğne süresi benim yumurtalarım çabuk cevap verdiği için 6 gün kullandım genelde 12 gün kullanıyor sonrasında çatlatma iğnesi yapılıyorKesinlikleiğneyi kaç gün kullanacaksınız ?
Bende 6 günlük kullancam pazartesi gel dedi bakalım ne olacakBen 6 gün gonal f kullandım bugün çatlatma iğnesi yaptırdım yarın akşam aşılamam olacak nasipse ama kişiden kişiye değişiyor iğne süresi benim yumurtalarım çabuk cevap verdiği için 6 gün kullandım genelde 12 gün kullanıyor sonrasında çatlatma iğnesi yapılıyor
Bana sıkışık ol dedi karnımdan muayene etti çatlamış diyip aşılamayı yaptı. Bugün aşılamada 2.günüm ilk gün akıntıyla leke gelmişti rahim girişi enfeksiyonlu çıkınca baya uğraştığı için sanırım. Kasıklarımda ara ara ağrım var 3 gün kalkmamayı düşündüm. Senin dinlenme sürecinle ilgili bilgi verdiler mi?Bana sıkısık idrra olsn demedi doktorm hatta hcbsey demedi bakmadan direk asılama yaptı el ile muayene etti gayet iyi dedi kacıncı gun senın
Normal hayatına devam et dedi hareketsizlik olumsuz etkılıomus sdeece agır kaldırma dedi bana benmde 9.günüm 1 hafta boyunca kasık batması oldu iğneden kaynaklı sanırım bu smdi geçtiBana sıkışık ol dedi karnımdan muayene etti çatlamış diyip aşılamayı yaptı. Bugün aşılamada 2.günüm ilk gün akıntıyla leke gelmişti rahim girişi enfeksiyonlu çıkınca baya uğraştığı için sanırım. Kasıklarımda ara ara ağrım var 3 gün kalkmamayı düşündüm. Senin dinlenme sürecinle ilgili bilgi verdiler mi?
Peki beni 1 hafta sonra kontrole 14 gün sonra teste çağırdı sizi de 1 hafta sonra çağırdılar mı?Normal hayatına devam et dedi hareketsizlik olumsuz etkılıomus sdeece agır kaldırma dedi bana benmde 9.günüm 1 hafta boyunca kasık batması oldu iğneden kaynaklı sanırım bu smdi geçti
Adetn geçer ise kan vermeye gel dediPeki beni 1 hafta sonra kontrole 14 gün sonra teste çağırdı sizi de 1 hafta sonra çağırdılar mı?
Ben hastanede bi bayanla tanıştım onu 1 hafta sonra çağırmıştı gebeliği gördü ama paylaşma kimseyle dedi 1 hafta sonra test yaptı ikiz çıktı. Acaba benimde varsa 1 hafta da görür mü ki çok heycanlıyım yaAdetn geçer ise kan vermeye gel dedi
Görülmez canım bi haftada 3 haftabekleyeceksin kese içinBen hastanede bi bayanla tanıştım onu 1 hafta sonra çağırmıştı gebeliği gördü ama paylaşma kimseyle dedi 1 hafta sonra test yaptı ikiz çıktı. Acaba benimde varsa 1 hafta da görür mü ki çok heycanlıyım ya
Bende seninle aynıyım yarın tekrar kontrole gideceğim sizde durumlar nedir acabaSelaamDün gonal f ile aşılama tedavisine başladım. Aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
![]()
Hayır ben ayrı ayrı kullanılıyor diye biliyorum ama doktorunuz birden fazla yumurta büyütmek istediği için demiş olabilir gonal f içinde bir gün lük iğne yok ben 6 gün iğne vurmuştumKızlar merhaba insalah bu ay hepimiz olumlu sonuç alırız aşılama yapanlara bisey sormak istiyorum doktorum bu ay kloemn 5 gün gelirkende gonalf450 al gel dedi 1 kutu acaba 1 kutuda kaç adet var adetin 2.günü kloemen basliycam 8.günü kontrole gideceğim gonalf ile büyüyünce aşılama yapilcak acaba bana 1 tanemi iğne vuracak anlamadım gonalf yumurta büyütmek için degilmi benim zaten yumurta kloemen ile büyüyor extra iğne neden acaba ikisi bir araba bu şekilde kullanan varmi
Bn duan şaşırdım gerçekten 2 tane yeterli demişti yumurta için süreç nasıl ilerliycek merak ediyorum bndeHayır ben ayrı ayrı kullanılıyor diye biliyorum ama doktorunuz birden fazla yumurta büyütmek istediği için demiş olabilir gonal f içinde bir gün lük iğne yok ben 6 gün iğne vurmuştum