Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün iğnenin son günüydü yarın gidicem bakalım ne diyeceklerBende seninle aynıyım yarın tekrar kontrole gideceğim sizde durumlar nedir acababenim 1 tane yumurtam olmuş güzel sonuçlar alırız inşallah
![]()
Hayırlısıyla inşallahEvet kızlar ne yaptınız ben dün akşam aşılamamı yaptırdım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız![]()
Naptın canım bi belirti var mı ?Bende bu gün 3cü aşılamamı oldum bakalım 3cüde tutma yüzdesi 60a kadar çıkıyor diyorlar ama hayırlısı![]()
Bizleride haberdar et bu süreçte ☺Evet kızlar ne yaptınız ben dün akşam aşılamamı yaptırdım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız![]()
Nasıl gidiyor süreç var mı belirtiAnladım cnm bnmde bugün 9.günüm
Aşılama günü saymadan 12.günüm bugün idrar testi negatif çıktıNasıl gidiyor süreç var mı belirti![]()
Tabiki ederimBizleride haberdar et bu süreçte ☺
Ben de 4 Mart cuma günü aşılama yaptırdım çok heyecanlıyımEvet kızlar ne yaptınız ben dün akşam aşılamamı yaptırdım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız![]()
Umarım tutar sizinki deBen de 4 Mart cuma günü aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım![]()
İnşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın umudunu kırmasın zor süreçler gün geçmek bilmiyor sanki forumda çok ayrıntılı bilgi yok ama ilaç verdi mi sana doktorUmarım tutar sizinki de![]()
Yok canım değişik bir şey yok yani her aşılamada olduğu gibi göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı falan zaten 5 gün oldu daha bakalım inşallah tutarNaptın canım bi belirti var mı ?
Evet canım tutarsa düşük ihtimaline karşı bi ilaç verdiİnşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın umudunu kırmasın zor süreçler gün geçmek bilmiyor sanki forumda çok ayrıntılı bilgi yok ama ilaç verdi mi sana doktor
Hayırlısıyla inşallahYok canım değişik bir şey yok yani her aşılamada olduğu gibi göğüs hassasiyeti bel kasık ağrısı falan zaten 5 gün oldu daha bakalım inşallah tutar
Gonal f 2 gün daha kullan dedi yarın çatlatma iğnesi olacak cumada aşılama inşallahBende seninle aynıyım yarın tekrar kontrole gideceğim sizde durumlar nedir acababenim 1 tane yumurtam olmuş güzel sonuçlar alırız inşallah
![]()
Hayırlısıyla tutar inşallah ☺Ben de 4 Mart cuma günü aşılama yaptırdım çok heyecanlıyım![]()
Bana da 1 gün daha kullan dedi, bugün saat 23.00 da çatlatma iğnemi vurdum perşembe günü aşılama inşallahGonal f 2 gün daha kullan dedi yarın çatlatma iğnesi olacak cumada aşılama inşallahsizde durum nedir
İnşallah tutar hepimizinBana da 1 gün daha kullan dedi, bugün saat 23.00 da çatlatma iğnemi vurdum perşembe günü aşılama inşallah![]()
Bn duan şaşırdım gerçekten 2 tane yeterli demişti yumurta için süreç nasıl ilerliycek merak ediyorum bnde
Bende gonal f ve femara kullandım ayrı kullanılmıyor. İstediği büyümeyi göremiyip iğneyle devam edebilir. Veya tüp bebek şartı iğneli 2 aşılama onun için iğneyle devam etmek istemişte olabilirBn duan şaşırdım gerçekten 2 tane yeterli demişti yumurta için süreç nasıl ilerliycek merak ediyorum bnde
Aşılama ın mı 11. Günü?Kızlar 11.günde normal testte silik erken gebelik testinde negatif çıktı. Şimdi var mı yok mu? 8.gün erken gebelik yapmıştım negatifti. Markası parfum diye bişey eczanede bunu buldum erken olarak. Ama normal testte nasıl silik çıkar