Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın Rabbim yardımcın olsunyarın kan vericem bebişim tutunmuşmu tutunmamışmı öğrenicem nolur dua edin bana
Saol cevabın için umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey hayırlısıylaBanada adet olana kadr duphaston kullan demişlerdi canım düşük önleyici demişti. Hala kullanmaya devam ediyorum. Benimki de adeti geciktiriyordu galiba öyle okumuştum. Ama 14.gün adet ağrım oldu ama gelmedi
canımm çok teşekkür ederim amin insalah .bana sabah olmaz isteyen herkese sağlıkla kucaklarına almayı nasıp etsın rabbimİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın Rabbim yardımcın olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tutunmuşturyarın kan vericem bebişim tutunmuşmu tutunmamışmı öğrenicem nolur dua edin bana
Aşılama ücretsiz rapor olduğu için ilaçların yüzdesini ödedik sadeceCanım hayırlısı olsun inşallah. Ne kadar asılama fiyat olarak acaba
Malesef negatif tüp bebegi düşünücem ilk asılamamdı tutmadı allah kımsenın kucagını bos bırakmasınGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah tutunmuştur![]()
Benimde tutmadı tüp bebek deniycez hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsunMalesef negatif tüp bebegi düşünücem ilk asılamamdı tutmadı allah kımsenın kucagını bos bırakmasın![]()
inşallah cnm bnde tüp bebek düşünğyorum hayırlısı olsun artık . zaten dua ederken hayırlısıysa olsun yoksa olmasın demıstım insallah bnde mutlu sonuca ulasıp buralardan yazarımBenimde tutmadı tüp bebek deniycez hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun
Inşallahinşallah cnm bnde tüp bebek düşünğyorum hayırlısı olsun artık . zaten dua ederken hayırlısıysa olsun yoksa olmasın demıstım insallah bnde mutlu sonuca ulasıp buralardan yazarım