Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben 6.günü yaptım çizgi yoktu 7 8 yoktu 9 da görünce iğne etkisi olabileceğini düşünmedim öyle olsa 6.günde çıkardı dedimhayırrr hiç test yapmadım . eğer asılama yaptıgım gunu sayarsam bgn 9. gün saymazsam 8. gün . ovitrelle catlatma ıgnesıle yumurtam catlatıldı 10 gün önce simdi test yapsam çizgiyi görsem onun etkisi olurmu diye korkuyorum yoksa hemen alıp yapasım var testi :) aynı yanı suan yapsam gorunurmuki :)
yaaa bilmiyorumkı suan ne yapsamValla ben 6.günü yaptım çizgi yoktu 7 8 yoktu 9 da görünce iğne etkisi olabileceğini düşünmedim öyle olsa 6.günde çıkardı dedim11 12.gün çok net çıkmıştı.ama sen yine de sabret istersen
![]()
Bütün adet ağrılarını bende yaşadım iğneden 14 gün sonra. Ama pozitif çıktım yani adette olanlar yaşanıyor canım pozitif düşünBen 21 martta çatlama iğnesi vurdum 23 martta aşılama yapıldı ilk gün zorlamadan dolayı hafif sürüntü kan geldi sonraki günler aşırı gaz oldu bide göğüs hassasiyeti var ama hiç öyle kasık ağrısı filan olmadı aşılamadan sonraki 4. Günüm öyle belirgin bişey yok hatta bende şöyle bir durum var adet olmadan bir hafta önce filan aşırı gaz olur burnum kanar ve baş ağrısı olur ve bunların hepsi oldu yani sanırım adet olucam 2 Nisan adet günüm bakalım hakkımızda hayırlısı
Ay bende heycan yaptım güzel haberlerini bekliyorum inşallah canımyaaa bilmiyorumkı suan ne yapsamsabretmeyı secıyorum heralde dayanamaz test yaparsam yazarım
![]()
İnşallah hayırlı sonuç alırsınBen 21 martta çatlama iğnesi vurdum 23 martta aşılama yapıldı ilk gün zorlamadan dolayı hafif sürüntü kan geldi sonraki günler aşırı gaz oldu bide göğüs hassasiyeti var ama hiç öyle kasık ağrısı filan olmadı aşılamadan sonraki 4. Günüm öyle belirgin bişey yok hatta bende şöyle bir durum var adet olmadan bir hafta önce filan aşırı gaz olur burnum kanar ve baş ağrısı olur ve bunların hepsi oldu yani sanırım adet olucam 2 Nisan adet günüm bakalım hakkımızda hayırlısı
Benimki de tutmadıCanım hiç bir belirtin var aynı günde aşılama olmuştuk seninle benim aşılama tutmadı. İnşallah sizlerin tutar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip olsun![]()
Peki belirtilerini nelerdiBen aşılamadan sonra 9.günden itibaren yok denecek sadece ışığın altında görünen çizgiyle öğrendim. 12. Gün çizgi silik oldu sonra kan verdim öyle öğrendim. Sen hiç test denedin mi ben dayanamayıp 6.gün başlamıştım![]()
İnşallah zaman geçmiyor ki telefonuma oyun indirdim zaman geçsin diye onda da Bi süre sonra sıkıldım siz neler yaptınız stresi nasıl yendinizİnşallah hayırlı sonuç alırsın![]()
İster istemez oluyor o stres ama bi şekilde geçiyo zamanPeki belirtilerini nelerdi
İnşallah zaman geçmiyor ki telefonuma oyun indirdim zaman geçsin diye onda da Bi süre sonra sıkıldım siz neler yaptınız stresi nasıl yendiniz
Ya vakti zamanı değilmiş demekki üzmeyin kendinizi benim yumurtalarda yada adet düzeninde sorun yok ama yaş 37 olucak zamanım pek kalmadı gibi eşimin sperm sayısı az hızı düşük ayrıca ileri hareket yok ilk kez aşılama oldum hiç umudum yok herkes türlü türlü belirtiler yazmış hatta gün gün belirti yazmalar var benim neredeyse hergünüm aynı bugün çatlama iğnesini yapalı 6. Gün oldu test yapayım dedim öylesine hayatımda ilk defa çift çizgiyi görmek için yaptım yani çatlama iğnesi in etkisi olduğundan çift çıkacağını bilerek yaptım sırf nasıl bir duygu görmek için denedim silik ikinci çizgi çıktı inşallah Allah bizlere gerçeğini yaşatırİster istemez oluyor o stres ama bi şekilde geçiyo zaman
benimki tutmadı
İnşallah hayırlısıyla dileyen isteyen herkese nasip olsunYa vakti zamanı değilmiş demekki üzmeyin kendinizi benim yumurtalarda yada adet düzeninde sorun yok ama yaş 37 olucak zamanım pek kalmadı gibi eşimin sperm sayısı az hızı düşük ayrıca ileri hareket yok ilk kez aşılama oldum hiç umudum yok herkes türlü türlü belirtiler yazmış hatta gün gün belirti yazmalar var benim neredeyse hergünüm aynı bugün çatlama iğnesini yapalı 6. Gün oldu test yapayım dedim öylesine hayatımda ilk defa çift çizgiyi görmek için yaptım yani çatlama iğnesi in etkisi olduğundan çift çıkacağını bilerek yaptım sırf nasıl bir duygu görmek için denedim silik ikinci çizgi çıktı inşallah Allah bizlere gerçeğini yaşatır
Benim baş dönmelerim oldu eşim psikolojik yapıyosun dedi hepPeki belirtilerini nelerdi
İnşallah zaman geçmiyor ki telefonuma oyun indirdim zaman geçsin diye onda da Bi süre sonra sıkıldım siz neler yaptınız stresi nasıl yendiniz
İnşallah rabbim yüzünüzü güldürür. Benimde eşimin öyleydi ben aşılama öncesi keçiboynuzu kaynatıp içirdim hep 45 milyon olan sayı 216 milyon oldu. İleri hareketi birazda olsa arttı. Ayrıca bende 6.günü yaptım hiç çizgi yoktu demekki bünyeden bünyeye değişiyor. 9.günden sonra ışığın altında görünen çizgi vardı. 11. 12.gün net göründüYa vakti zamanı değilmiş demekki üzmeyin kendinizi benim yumurtalarda yada adet düzeninde sorun yok ama yaş 37 olucak zamanım pek kalmadı gibi eşimin sperm sayısı az hızı düşük ayrıca ileri hareket yok ilk kez aşılama oldum hiç umudum yok herkes türlü türlü belirtiler yazmış hatta gün gün belirti yazmalar var benim neredeyse hergünüm aynı bugün çatlama iğnesini yapalı 6. Gün oldu test yapayım dedim öylesine hayatımda ilk defa çift çizgiyi görmek için yaptım yani çatlama iğnesi in etkisi olduğundan çift çıkacağını bilerek yaptım sırf nasıl bir duygu görmek için denedim silik ikinci çizgi çıktı inşallah Allah bizlere gerçeğini yaşatır
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızdaİnşallah hayırlısıyla dileyen isteyen herkese nasip olsuntüp bebeğe başlıycaz bakalım hayırlısı artık
Nasılsın korona oldum demiştin iyileştim mi bu arada dayanamadım bende test yaptım tek çizgi çıktı bu da demektir ki vücudumdan çaylatma iğnesini etkisi gitti yani bende senin gibi yapıp 9. Gün ve sonrası için test yapmaya devam ettiğimde çift çizgiyi görürsem hamilelik olarak yorumlayabilirim kısmet tabi 2 nisanda normalde adet günüm ama inşallah hamile kalmış olurum bide iki gündür sağ yumurtamda küçük Bi ağrı var böyle minik minik ağrılar oluyo gün içinde sende olmuşmuydu öyle bişeyValla ben 6.günü yaptım çizgi yoktu 7 8 yoktu 9 da görünce iğne etkisi olabileceğini düşünmedim öyle olsa 6.günde çıkardı dedim11 12.gün çok net çıkmıştı.ama sen yine de sabret istersen
![]()
Canım hayırlısı olsun inşallah. Ne kadar asılama fiyat olarak acabaSelaamDün gonal f ile aşılama tedavisine başladım. Aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
![]()
İyileştim canım ama bronşit olduğu için cigerlerim dolu hava kullanamıyorum öksürüyorum kolay geçmiycek galiba. Benimde ağrı oldu sol yumurtalığımda bide altıma 2 3 kere sancı girdi bağırmıştım canım.Nasılsın korona oldum demiştin iyileştim mi bu arada dayanamadım bende test yaptım tek çizgi çıktı bu da demektir ki vücudumdan çaylatma iğnesini etkisi gitti yani bende senin gibi yapıp 9. Gün ve sonrası için test yapmaya devam ettiğimde çift çizgiyi görürsem hamilelik olarak yorumlayabilirim kısmet tabi 2 nisanda normalde adet günüm ama inşallah hamile kalmış olurum bide iki gündür sağ yumurtamda küçük Bi ağrı var böyle minik minik ağrılar oluyo gün içinde sende olmuşmuydu öyle bişey
Geçmiş olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde 2 nisan adet günüm progestan fitil kullanıyorum hemşire fitili adet olana kadar kullan adet olursan bırak olmazsan 15. Gün gel test yapalım dedi ama birçok kişi forumda progestan kullanmaya devam ederken zaten adet olunmaz o ilaç geciktirici yazmış valla anlamadım nasıl olcakİyileştim canım ama bronşit olduğu için cigerlerim dolu hava kullanamıyorum öksürüyorum kolay geçmiycek galiba. Benimde ağrı oldu sol yumurtalığımda bide altıma 2 3 kere sancı girdi bağırmıştım canım.
Banada adet olana kadr duphaston kullan demişlerdi canım düşük önleyici demişti. Hala kullanmaya devam ediyorum. Benimki de adeti geciktiriyordu galiba öyle okumuştum. Ama 14.gün adet ağrım oldu ama gelmediGeçmiş olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benimde 2 nisan adet günüm progestan fitil kullanıyorum hemşire fitili adet olana kadar kullan adet olursan bırak olmazsan 15. Gün gel test yapalım dedi ama birçok kişi forumda progestan kullanmaya devam ederken zaten adet olunmaz o ilaç geciktirici yazmış valla anlamadım nasıl olcak