Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi belirti yok .Sende de öyle miydi?Canım hiç bir belirtin var aynı günde aşılama olmuştuk seninle benim aşılama tutmadı. İnşallah sizlerin tutar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip olsun![]()
Ay hadi İnşallahİnşallahbende cuma günü teste gidicem güzel bi sonuç alırım inşallah
![]()
Bende aranıza katıldım yarın ilk iğne gonal f saat 4 de vurulcam inşallah güzel sonuçlar
HayiSelaamDün gonal f ile aşılama tedavisine başladım. Aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
![]()
Ben şeyi merak ediyorum bilginiz var mı bilmiyorum ama bebek planlama sürecinde baş ağrısı falan olduğunda ağrı kesici içmek kötü yönden etkiler mi yani zorluyorum içmemeye ama dün mecbur kaldım içtimAmin canım rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Ben kullanmıştım canım yine de doktoruna sor. Benimde kese görünmedi moralim 0 20 sinde 933dü değer 4 gün geçti 3binin üstünde olması lazım ama kovit oldum benimde kaderim buymuşBen şeyi merak ediyorum bilginiz var mı bilmiyorum ama bebek planlama sürecinde baş ağrısı falan olduğunda ağrı kesici içmek kötü yönden etkiler mi yani zorluyorum içmemeye ama dün mecbur kaldım içtim
İçmemeye çalış canım çok zor da kalırsan sadece parol kullanBen şeyi merak ediyorum bilginiz var mı bilmiyorum ama bebek planlama sürecinde baş ağrısı falan olduğunda ağrı kesici içmek kötü yönden etkiler mi yani zorluyorum içmemeye ama dün mecbur kaldım içtim
Sen benim ve bebeğimin umut ışığısınBen kullanmıştım canım yine de doktoruna sor. Benimde kese görünmedi moralim 0 20 sinde 933dü değer 4 gün geçti 3binin üstünde olması lazım ama kovit oldum benimde kaderim buymuş![]()
Bugün gittim işte keseyi göremedi değerim 3500 olmuş ama kese görünmedi korkuyorum birşey olur mu dış gebelik falan mı diye.. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım dualarım seninleSen benim ve bebeğimin umut ışığısın
Yarın kontrolüm var ilk aşılamam olucak senin gibi hemen mutlu haberi almak istiyorum
Corona tedbirleri epey daraltıldı sıkma canını kaç gün karantinaya olman gerekiyor 7 gün mü
Etrafında devletin kadın doğum hastanesi varsa birine git onların korona polikinlikleri oluyor
Bende düşük yaparken koronsydım gitmiştim ordan biliyorum
Geçmiş olsun bende göz tansiyonu var baş ağrısı oluyo içmemeye çalışıyorum ama işte dün en hafif bı ilaçtan ictimBen kullanmıştım canım yine de doktoruna sor. Benimde kese görünmedi moralim 0 20 sinde 933dü değer 4 gün geçti 3binin üstünde olması lazım ama kovit oldum benimde kaderim buymuş![]()
İcmemeye çalışıyorum aynen ama dün mecbur kaldım göz tansiyonu var bende baş ağrısı oluyor bazen yinede saol canimİçmemeye çalış canım çok zor da kalırsan sadece parol kullan
Bana şuan bile parol verdiler işe yarıyorsa ondan içinGeçmiş olsun bende göz tansiyonu var baş ağrısı oluyo içmemeye çalışıyorum ama işte dün en hafif bı ilaçtan ictim
Merhaba cnm senin tuttu galiba asilaman hayırlı olsun öncelikle bende bugün aşılama oldum nelere dikkat ettin acaba yazarsan sevinirimMerhababende gonal f 450 kullandım salı günü akşam 11de ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım sabah aşılama yapılacak. Çok heycanlıyım korkuyorum da. Acaba önce çatlayıp çatlamadığına bakılacak mı onu düşünüyorum gecenin bu saatinde
birde bazılarında aşılamadan sonra ultrasonla spermin gidip gitmediğine bakıyorlarmış bakacaklar mı onu da bilmiyorum
özellerde 2 sene zaman kaybedince şimdi devlete döndüm pek bakacaklarından umudum yok ama 6 defa aşılama hakkım varmış neden kullanmayayım ki diye düşündüm
ay çok heycanlıyım k. Bakma canım
![]()
İnş canım bi sorun çıkmaz inş seninde sağlıkla kucağına alırsınBugün gittim işte keseyi göremedi değerim 3500 olmuş ama kese görünmedi korkuyorum birşey olur mu dış gebelik falan mı diye.. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canım dualarım seninle![]()
Havuç suyu içtim onun dışında pek birşey yapmadım. Benim aşılama tuttu ama kese yok değerim düzenli yükseliyor. Dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüphelendiler yarın tekrar muayene etcekler. Dua edin bana bebeğimi görebileyimMerhaba cnm senin tuttu galiba asilaman hayırlı olsun öncelikle bende bugün aşılama oldum nelere dikkat ettin acaba yazarsan sevinirim
İnşallah sağlıklı bir şekilde tutunur canım bebegin teşekkür ederim cvbn icinHavuç suyu içtim onun dışında pek birşey yapmadım. Benim aşılama tuttu ama kese yok değerim düzenli yükseliyor. Dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüphelendiler yarın tekrar muayene etcekler. Dua edin bana bebeğimi görebileyim![]()
gerçekten tüm kalbimle dua ediyorum sana allah hemencecik sana en güzel haberi almanı sağlasın. darısı başıma bütün yazdıklarını en başından beri okudum 18 martta aşılama oldu beklemedeyım ınşallah senın gbı alırım guzel haberleri bndeHavuç suyu içtim onun dışında pek birşey yapmadım. Benim aşılama tuttu ama kese yok değerim düzenli yükseliyor. Dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüphelendiler yarın tekrar muayene etcekler. Dua edin bana bebeğimi görebileyim![]()
Canımmm bugün bebeğimi gördük şükürgerçekten tüm kalbimle dua ediyorum sana allah hemencecik sana en güzel haberi almanı sağlasın. darısı başıma bütün yazdıklarını en başından beri okudum 18 martta aşılama oldu beklemedeyım ınşallah senın gbı alırım guzel haberleri bnde
yaaaa gerçektenmi çoook sevindim cnm bnm . allah analı babalı buyutsun sımdıden saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsin. bnm 5 gün kaldı kan vermeme ama goguslerımdekı asırı hassasıyet yokoluo gıbı belımde mınacık bı agrı sag kasıgımdada yırtılcakmıs hıssı var 5 gün gecmıyorCanımmm bugün bebeğimi gördük şükürasistan doktor görememiş bugün prof baktı hemen gördü. Allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah dualarım seninle
![]()
Ben aşılamadan sonra 9.günden itibaren yok denecek sadece ışığın altında görünen çizgiyle öğrendim. 12. Gün çizgi silik oldu sonra kan verdim öyle öğrendim. Sen hiç test denedin mi ben dayanamayıp 6.gün başlamıştımyaaaa gerçektenmi çoook sevindim cnm bnm . allah analı babalı buyutsun sımdıden saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsin. bnm 5 gün kaldı kan vermeme ama goguslerımdekı asırı hassasıyet yokoluo gıbı belımde mınacık bı agrı sag kasıgımdada yırtılcakmıs hıssı var 5 gün gecmıyoreger asılama olmassa tüp bebege gecıcem cunku guzel haberı alırsam hemen yazarım :)
hayırrr hiç test yapmadım . eğer asılama yaptıgım gunu sayarsam bgn 9. gün saymazsam 8. gün . ovitrelle catlatma ıgnesıle yumurtam catlatıldı 10 gün önce simdi test yapsam çizgiyi görsem onun etkisi olurmu diye korkuyorum yoksa hemen alıp yapasım var testi :) aynı yanı suan yapsam gorunurmuki :)Ben aşılamadan sonra 9.günden itibaren yok denecek sadece ışığın altında görünen çizgiyle öğrendim. 12. Gün çizgi silik oldu sonra kan verdim öyle öğrendim. Sen hiç test denedin mi ben dayanamayıp 6.gün başlamıştım![]()