• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Emilikc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
44
10
3
Selaam 😀 Dün gonal f ile aşılama tedavisine başladım. Aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🌸

Ya bide ben gününe baktım 3ünde aşılama yapılmıştı daha çok yeni ben beklemekten sıkıldım biraz acele ettim galiba test için çatlatma iğnesininde etkisi olabiliyormuş
Senin için erken olmuş ama benim 12. Gün çatlatma iğnesinde. Çarşamba günü yaptığımda hiç silik bile çıkmadı iğne etkisi geçmişti.

Bana sıkışık ol dedi karnımdan muayene etti çatlamış diyip aşılamayı yaptı. Bugün aşılamada 2.günüm ilk gün akıntıyla leke gelmişti rahim girişi enfeksiyonlu çıkınca baya uğraştığı için sanırım. Kasıklarımda ara ara ağrım var 3 gün kalkmamayı düşündüm. Senin dinlenme sürecinle ilgili bilgi verdiler mi?
Banada doktor pazartesi aşılama yapıcak kısmetse sıkışık ol idrara dedi acaba çok sıkıntılı oluyor mu sıkışık olmak işlem esnasında valla kaçırırmıyım diye bile düşündüm stresten nasıl geçti sizin

Banada doktor pazartesi aşılama yapıcak kısmetse sıkışık ol idrara dedi acaba çok sıkıntılı oluyor mu sıkışık olmak işlem esnasında valla kaçırırmıyım diye bile düşündüm stresten nasıl geçti sizin
Sıkıntı olmuyor canım bende öyle sandım ama o an gelmedi yani stresten kaçtı 🤭

Amin canım teşekkür ederim. Öncesinde bir doktora göründün mü yani olmamasının nedeni ne bakıldı mı
Ben henüz Dr a gitmedim 8. Ayda evliliğim çoğu kişi bir yıl bekle dediği için gitmedim ama biraz daha bekleyip mi gitsem diyede düşünüyorum birde stres yapıyorum biraz oda gecikmeye sebep oluyor diyende oluyo bilemedim

Ben henüz Dr a gitmedim 8. Ayda evliliğim çoğu kişi bir yıl bekle dediği için gitmedim ama biraz daha bekleyip mi gitsem diyede düşünüyorum birde stres yapıyorum biraz oda gecikmeye sebep oluyor diyende oluyo bilemedim
Bende 6 aylık evliydim ilk doktora gittiğimde, şuan 4 ay sonra 3cu yılımız olacak hala uğraşıyorum olsun diye kuzum ihmal etmeyin gidin eşinle hemen istemiyosan bile bir muayene olun sorunu öğrenin belki de dediğin gibi stresten olmuyordur ama yinede bi gitmeni tavsiye ederim

Bende 6 aylık evliydim ilk doktora gittiğimde, şuan 4 ay sonra 3cu yılımız olacak hala uğraşıyorum olsun diye kuzum ihmal etmeyin gidin eşinle hemen istemiyosan bile bir muayene olun sorunu öğrenin belki de dediğin gibi stresten olmuyordur ama yinede bi gitmeni tavsiye ederim
İşte erkendir diye bekledim de ama dediğin gibi gidicem umarım hayırlısıyla isteyen herkese Allah nasip eder

Bence hiç bekleme canım bana da öyle dedi doktor farklı doktora gidip 1 yıl doldu dedim artık napıyım. Benim 1 tüpüm kapalı çıktı ayrıca düzenli adet görmeme rağmen ve zayıf olduğum halde pcos olduğunu öğrendim. Eşimde de varikosel çıktı hareti ve morfolojisi iyi değil tüpü açtır yumurtlamayı düzene koy derken 4.yıldayım hala olmadı mart 3 te aşılama yaptırdım bekliyorum. Yani erteleme bence en azından sorun yoksa akışına bırakırsın🌼

Kızlar ya çok heycanlıyım 1inde çatlatma iğnesi 3ünde aşılama yapılmıştı 6. Gün erken gebelik yaptım hiç çizgi yoktu. 9.gün sonra yaptım yok denecek kadar azdı. bugün 11.gün böyle çıktı. Var mı sizce yardım edin bana🙏 iğnenin etkisi olabilir mi diyorum ama olsaydı 6.ve 9.günde böyle olurdu iğnenin üstünden 14gün geçti

Eklentiler

• IMG-20220314-WA0007.webp
    IMG-20220314-WA0007.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20220314-WA0005.webp
    IMG-20220314-WA0005.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 68
Back
X