Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim durum da aynıarkadaslar merhaba aşılama tedavisi oldum 5. gün aşırı bel agrım var bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz
Hayır progestan fitil kullanıyorum batmalarım çok varduphaston kullanıyormusun
Suan durumunuz nasıl aceba 8. GunBenim durum da aynı
Batmalar var karnım da ağrı var bi değişik göğüs hassasiyeti varSuan durumunuz nasıl aceba 8. Gun
İnşaAllah Hamişsinizdir. Benım 3. Gunum kasıgım Ikı tarafıda agrıyor. Kanama vs olmadı hıc bendeBatmalar var karnım da ağrı var bi değişik göğüs hassasiyeti var
Ben de de kanama olmadı ilk 4 gün çok ağrım vardı şuan batma var sadeceİnşaAllah Hamişsinizdir. Benım 3. Gunum kasıgım Ikı tarafıda agrıyor. Kanama vs olmadı hıc bende
Anladım canım senın suan 8. Gunun degılmıBen de de kanama olmadı ilk 4 gün çok ağrım vardı şuan batma var sadece
EvwtAnladım canım senın suan 8. Gunun degılmı
Evet hep yatım hala yatıyorum sadece yemek hazırlıyorum hiç bir işe yapmıyorumPekı dınlendınmı 3 gun
Bende öyleyım pcos var bende En son care Asılama yaptık. dınlenıyorm HepEvet hep yatım hala yatıyorum sadece yemek hazırlıyorum hiç bir işe yapmıyorum
Bende infertilite dedi dinlenmek lazım bu süreçte 1 haftam kaldı inşallah güzel haberler alırızBende öyleyım pcos var bende En son care Asılama yaptık. dınlenıyorm Hep
İnşaAllah misafir almayı dusunuyodm Ama VazgectımBende infertilite dedi dinlenmek lazım bu süreçte 1 haftam kaldı inşallah güzel haberler alırız
Ben gunde bı aguc kabak cekırdek cevız badem yuyorum Sabah kahvaltıda Avakado tuketıyorum. Tutunmayı saglıyormuşBende infertilite dedi dinlenmek lazım bu süreçte 1 haftam kaldı inşallah güzel haberler alırız
Ben yatıyorum kimseyi almadım eve hata herkese dedim durumu anlatım kimse beni 14 gün rahatsız etmesin aramasın stres etmek istemiyorum dedim 14 sonra ben ararım sizi dedim dinlen bolİnşaAllah misafir almayı dusunuyodm Ama VazgectımSizde Dınlenıyormussunuz
Ben normal besleniyorum ya hiç dikkat etmedimBen gunde bı aguc kabak cekırdek cevız badem yuyorum Sabah kahvaltıda Avakado tuketıyorum. Tutunmayı saglıyormuş
Bızde kımse Bılmıyorum eşim ben Ama doktora gıttıkızı bılıyorlarBen yatıyorum kimseyi almadım eve hata herkese dedim durumu anlatım kimse beni 14 gün rahatsız etmesin aramasın stres etmek istemiyorum dedim 14 sonra ben ararım sizi dedim dinlen bol