Hiç yok 2. Çizgi belki de tutmuştur kız snn o yüzden silinmiyordurAtsana resimini bi bakalım benimki neden silikleşmiyor ya
Beni etiketle yazdığındaBilmiyorum ki ya sence ne yapmalıyım
Senin yazdığın msj yorumla diyorum o zaman etiketlenmiyor muBeni etiketle yazdığındaşuan beklemelisin en az 2 3 gün daha devam etmelisin teste şuan iğnenin etkisi geçmemiş de olabilir yarın tekrar dene bakalım
Aynen öle de etiketleniyorSenin yazdığın msj yorumla diyorum o zaman etiketlenmiyor muhayırlısı olsun canım ya inşallah vardır birşeyler
Tamm canım yazarımAynen öle de etiketleniyorinşallah canım yarın sabah yaptığında tekrar yaz bana
Merhaba hayırlısı olur inşallah eğer iğne vurulduysanız iğne etkisi yeni geçiyordur bundan sonrası bedeniniz kendi hcg sini yükseltmesi gerek bunun için 15. Gün yaparsanız daha net olur aşılama yada çatlatma iğnesi olmasa bile normal ilişkiler dahil 15. Gün anca idrara ve kana düşüyor Şuan çıkması biraz zor testlerdeHerkese merhabalar aşılama yaptırdım arkadaşlar bugün 8. Günüm çok heyecanlıyımtutumu diye inşallah tutmuştur. tutan arkadaşlar ne gibi belirtiler yaşadınız.birde çatlatma ignesinin 10 günü ama hala çizgi silik gebelik varmısır sizce ..
Normalde bir kere daşa çatlatma iğnesi yaptırmıştım onun etkisi 9. Gün gitmişti şimdi de 11. Gün olunca acabamı dedim ama bende sanmıyorum iğnenin etkisidir diye düşünüyorum ama inşallah vardırMerhaba hayırlısı olur inşallah eğer iğne vurulduysanız iğne etkisi yeni geçiyordur bundan sonrası bedeniniz kendi hcg sini yükseltmesi gerek bunun için 15. Gün yaparsanız daha net olur aşılama yada çatlatma iğnesi olmasa bile normal ilişkiler dahil 15. Gün anca idrara ve kana düşüyor Şuan çıkması biraz zor testlerde
Evet haklısın olabilir tabi ki ben mesela 3 kez çatlatma yaptım 7-8 günde negatif bazen 9. Gün hayalet çizgi kalıyor. Tabi olmadı hiç birindeNormalde bir kere daşa çatlatma iğnesi yaptırmıştım onun etkisi 9. Gün gitmişti şimdi de 11. Gün olunca acabamı dedim ama bende sanmıyorum iğnenin etkisidir diye düşünüyorum ama inşallah vardır
Canım haberdar et biziyarın çizgi çıkmazsa dediğim gibi iğnenin etkisi çarşafa çizgi koyulaşır öyle anlicam artık doktora gitmekten de sıkıldım vallahi 3 sene de kadın doğum doktoru oldum valla
İnşallahEderim canım inşallah koyulaşır
Eşinizin yıkamadan önceki ileri sperm hızını biliyor musunuz acaba? Ben de iki aşılama yaptırdım tutmadıMerhabalar 2 ay önce aşılama yaptırdım pozitif çok şükür. Ama şu dönemde kendinizde hiçbir belirti arayışına girmeyin derim. Şahsen benim hiç bir belirtim olmadı. Ama siz kendinizi dinledikçe ufak bir baş ağrısı bile belirti gibi gelecektir. Rahat olun 15 günü kafanızdan silmeye çalışın ben testi bile 18/19. Gün yaptım.
Merhabalar 2 ay önce aşılama yaptırdım pozitif çok şükür. Ama şu dönemde kendinizde hiçbir belirti arayışına girmeyin derim. Şahsen benim hiç bir belirtim olmadı. Ama siz kendinizi dinledikçe ufak bir baş ağrısı bile belirti gibi gelecektir. Rahat olun 15 günü kafanızdan silmeye çalışın ben testi bile 18/19. Gün yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?