Kimyasaldan sonra gebelik kolay olur diyorlar olmadı mıGözüküyor inşallah iğne etkisi değildir ya çok üzülürüm yok 3 seneden beri bekliyorum bir kimyasalım var
Yok canım olmadı ocakta geçirdim kimyasal benim eşimin sperm değerleri ileri hareketliliği düşük ondan dolayı canım aşılama yaptırdımKimyasaldan sonra gebelik kolay olur diyorlar olmadı mı
Sanki bana da bi aşılama yolu gözüküyor bizim de sperm hızımız düşük martta kimyasal olduYok canım olmadı ocakta geçirdim kimyasal benim eşimin sperm değerleri ileri hareketliliği düşük ondan dolayı canım aşılama yaptırdım
Aynen canım hız düşük olunca işte kimyasal olabiliyor doktorum bana öyle demişti %13dü sperm hareketli sayısı aşılamada tıkandı spermler %24 çıktı ondan ümitliyim işteSanki bana da bi aşılama yolu gözüküyor bizim de sperm hızımız düşük martta kimyasal oldu
Ayyy inşallah olur bende deneyeyim o zaman yaAynen canım hız düşük olunca işte kimyasal olabiliyor doktorum bana öyle demişti %13dü sperm hareketli sayısı aşılamada tıkandı spermler %24 çıktı ondan ümitliyim işte
Bir umut dene canım %20 şansı varAyyy inşallah olur bende deneyeyim o zaman ya
Öncesinde klomen kullandınız mıBir umut dene canım %20 şansı var
Evet canım bir klomen çatlatma iğnesi yaptırdım tutmadı 1 ay sonra işte aşılama yaptırdımÖncesinde klomen kullandınız mı
İnşallah saglıklı bir gebeliğiniz olurEvet canım bir klomen çatlatma iğnesi yaptırdım tutmadı 1 ay sonra işte aşılama yaptırdım
İnşallah Allahım hepimize nasip etsin canımİnşallah saglıklı bir gebeliğiniz olur
çoğul gebelik mi oldu tekil miMerhabalar 2 ay önce aşılama yaptırdım pozitif çok şükür. Ama şu dönemde kendinizde hiçbir belirti arayışına girmeyin derim. Şahsen benim hiç bir belirtim olmadı. Ama siz kendinizi dinledikçe ufak bir baş ağrısı bile belirti gibi gelecektir. Rahat olun 15 günü kafanızdan silmeye çalışın ben testi bile 18/19. Gün yaptım.
Son durum nedir merak ettim siziİnşallah Allahım hepimize nasip etsin canım
Canım dün gece kahve kahve akıntım başladı ama çok az az hala devam ediyor ya yerleşme yada adet olucam bakalım hayırlısıSon durum nedir merak ettim sizi
Hayırlısı canm bnde sadece göğüs ağrım damarları belli. akıntım var daha yerleşme kanama gormedimCanım dün gece kahve kahve akıntım başladı ama çok az az hala devam ediyor ya yerleşme yada adet olucam bakalım hayırlısı
Benim de göğüs uclarım çok akıyor normalde hiç acımaz iki günden beri ve iştahım yok belki sitresden dir ama sanki kahve kanıtı durdu gibi bilmiyorum yaHayırlısı canm bnde sadece göğüs ağrım damarları belli. akıntım var daha yerleşme kanama gormedim
İnşallah yerleşme kanamadir cnmBenim de göğüs uclarım çok akıyor normalde hiç acımaz iki günden beri ve iştahım yok belki sitresden dir ama sanki kahve kanıtı durdu gibi bilmiyorum ya
İnşallah cnm dua et lütfenİnşallah yerleşme kanamadir cnm
Ederim cnm.Benim içinde dua et acaba yerleşme kanama görmeden hamile kalan varmiyaİnşallah cnm dua et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?