Aşılama

Kızlar bu gün erken gebelik testi yaptım silik çıktı sizde hala iğne etkisi mi 12.gün bu gün aşılamanın 10. Günü

Eklentiler

• IMG_7239.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 35
Yok canım olmadı ocakta geçirdim kimyasal benim eşimin sperm değerleri ileri hareketliliği düşük ondan dolayı canım aşılama yaptırdım
Sanki bana da bi aşılama yolu gözüküyor bizim de sperm hızımız düşük martta kimyasal oldu

Sanki bana da bi aşılama yolu gözüküyor bizim de sperm hızımız düşük martta kimyasal oldu
Aynen canım hız düşük olunca işte kimyasal olabiliyor doktorum bana öyle demişti %13dü sperm hareketli sayısı aşılamada tıkandı spermler %24 çıktı ondan ümitliyim işte

Aynen canım hız düşük olunca işte kimyasal olabiliyor doktorum bana öyle demişti %13dü sperm hareketli sayısı aşılamada tıkandı spermler %24 çıktı ondan ümitliyim işte
Ayyy inşallah olur bende deneyeyim o zaman ya

çoğul gebelik mi oldu tekil mi

Hayırlısı canm bnde sadece göğüs ağrım damarları belli. akıntım var daha yerleşme kanama gormedim
Benim de göğüs uclarım çok akıyor normalde hiç acımaz iki günden beri ve iştahım yok belki sitresden dir ama sanki kahve kanıtı durdu gibi bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…