Aşılama

Canım dün akşam kahve akıntım oldu sabah da oldu ama geçti şu an kasıklarıma ara ara sancı giriyor doktorumu aradım oda yat dinlen dedi 15 gün dolsun dedi sen ne yaptın
Ben bişi yapmadım valla tutma ihtimali yok gibi bişeydi son negatifi görünce hiç umudum kalmadı adeti bekliorum bgn yaptın mı tekrar test

Bir bakmışsın hamilesin belli mi olur canım ayyy hadi inşallah
Valla canım ne yalan söliyim hiç umudum yok silik çizgiyi görünce acaba mı demiştim ama şuan o da gitti. Beni çok geç çağırdılar aşılama yapıldığında yumurta 30mm olmuştu ordakiler sorun olmıcağını söledi ama nette bu kdr büyümesinin iyi olmadığını kalitesiz olduğunu ve gebelik oluşmayacağını yazıo

Aaaaa evet onu bende duymuştum olsun allahtan ümit kesilmez benimde belim ağrıyor bir değişik hissediyorum kendimi ya bu akşam hasta olmazsam iyi yarına kan vericem

Aaaaa evet onu bende duymuştum olsun allahtan ümit kesilmez benimde belim ağrıyor bir değişik hissediyorum kendimi ya bu akşam hasta olmazsam iyi yarına kan vericem
Bende hiç bi belirti yok tabi belirti olmadan olmuo olır da benim ümidim de yok

Eşinizin yıkamadan önceki ileri sperm hızını biliyor musunuz acaba? Ben de iki aşılama yaptırdım tutmadı
Merhaba aşılama da da yıkama işlemi falan yapılıyor mu onu bile bilmiyorum inanın. Bizim 5 yıl bebeğimiz olmadı herhangi bir tadavi falanda görmedim. Eşimin sperm sayısı için bazı doktor az dedi, bazısı normal çocuk için yeterli dedi, bazısı bunla olmaz dedi. Sayı az ama ileri hareketli hızı iyiydi hatırladığım kadarıyla. Hani o yüzden kime neye göre ne az ne fazla inanın bilmiyorum

İlk aşılamamıydı ve pcos varmıydı ve neden aşılama tedavisi uygulandı
İlk değil 2. Aşılmada tuttu hatta doktorum 2. Aşılamayı yapmayı düşünmemiş bile bile direk tüp bebek yapalım dedi ama bende 3 hakkım var nasıl olsa diyerekten 2. Yi de denedim tuttu çok şükür. Pcoslu değilim ama 5 sene olmadı sebepsiz infertilite mi diyorlardı ondan dedi son bir kaç doktor. Ama önceki yıllar eşimin sperm sayısı ile savaştırdılar bizi bazısı az olmaz dedi, bazı doktorlar bu yeterli dedi, bazı doktor ameliyat olsun dedi ameliyatta oldu varikoselden ama sperm sayısında bir artış olmadı. Anlayacağınız başta neyse sonra da öyle devam ettik başlıca bir sorunumuz yoktu birazda biz erteledik. Büyük bir sorun olmayınca da rabbim nasio etti diyelim ..

Teşekkür ederimm yanıt için

en sevdiğim kaç yumurtanız gelişti aşılama öncesi
Benim hep çoklu yumurta oluyordu 2 3 o yüzden doktorlarda hep demişti ikizin olur hamile kalırsan diye. Hatta öyle birşey ki ilk başta üçüz gibi bile dedi doktor Meğer o da yumurtaymış sonra 2 kese tam belli olunca öğrendik

Kızlar aşılamanı 11.günü kahve alıntı başladı bütün 14. Günü hala devam ediyor ama bi geliyor bi gelmiyor test yaptım negatif kan verdim negatif neden böyle oldu bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…