- 14 Haziran 2023
- 192
- 52
- 18
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
Benimde aşılamamın 10. Günü aynı şeyleri yaşıyoruz ilk zamanlar kasıklarım çok ağrıdı şimdilerde ise belim ve göğüslerim aşırı çok ağrıyor gögüsler progestandan hassaslaşabiliyormuş ama işte insan gebeliğe yormak istiyor inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızKızlar Öncelikle merhaba ben geçen ay 20 Eylül'de aşılama oldum bu ay 20 Ekim'de yine aşılama oldum ikinci aşılamamı. Ilk aşılamam tutmamıştı Doktor Bu ay tekrar bir aşılama yaptı ama size sormak istediğim böyle bir şeyle karşılaşan var mı Göğüslerim acayip derecede çok ağrıyor Kasıklarım çok fena belim çok fena ağrıyor. Adet ağrısı gibi bilmiyorum ama cok fazla gaz sancım var sabahları yardımcı olurmusunuz ? Siz vermeyeceğim aşılamazsın tutanlar veya tutmayanlar böyle bir şeyle karşılaştı mı
canım inşallah ama ilk asılamamda fazla agrım olmamisti ama bu beni resmen yatak doşek yatırıyoBenimde aşılamamın 10. Günü aynı şeyleri yaşıyoruz ilk zamanlar kasıklarım çok ağrıdı şimdilerde ise belim ve göğüslerim aşırı çok ağrıyor gögüsler progestandan hassaslaşabiliyormuş ama işte insan gebeliğe yormak istiyor inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
amin canım insallahAdet geçince test yapın hamilelik olabilir Allah gönlünüze göre versin
Eşinizde sorun varmiydiKızlar Öncelikle merhaba ben geçen ay 20 Eylül'de aşılama oldum bu ay 20 Ekim'de yine aşılama oldum ikinci aşılamamı. Ilk aşılamam tutmamıştı Doktor Bu ay tekrar bir aşılama yaptı ama size sormak istediğim böyle bir şeyle karşılaşan var mı Göğüslerim acayip derecede çok ağrıyor Kasıklarım çok fena belim çok fena ağrıyor. Adet ağrısı gibi bilmiyorum ama cok fazla gaz sancım var sabahları yardımcı olurmusunuz ? Siz vermeyeceğim aşılamazsın tutanlar veya tutmayanlar böyle bir şeyle karşılaştı mı
benimde ilk asilamamda oyleydiBende Ağustos ta aşılama oldum gaz sancısı,göğüs ağrısı,uyku hali ne ararsan vardı ama sonuç negatif maalesef. İnşallah senin ki tutar.
yok esimde hic sorun yok bende polikistik over varEşinizde sorun varmiydi
Yok yok merak etme hiçbir şekilde acımıyor hissetmiyorsun bileAşılamada ağrı hisettiniz mi kizlar gelecek ay olacam çok korkuyorum
Normal vajinal muayene olabiliyorsan çok rahat onu da olursun canım korkacağın hiçbir durum yokRahimin agzindan veriliyorya çok korkuyorum
Korkulacak hiçbirşey yok ben rahim filmini anestezili çektirmiştim aşılamada öyle birşey yapılmamasına rağmen pek bir acı da olmadı en sonunda biraz hissettim yapılırken de sanki bir basınç oluyor. Derin nefes alıp rahatlamaya bak. Zaten çok kısa sürüyor.Rahimin agzindan veriliyorya çok korkuyorum
Ben ovulasyontesti yaptım bugün 11. Günüm 12 ekimde aşılama oldımBenimde aşılamamın 10. Günü aynı şeyleri yaşıyoruz ilk zamanlar kasıklarım çok ağrıdı şimdilerde ise belim ve göğüslerim aşırı çok ağrıyor gögüsler progestandan hassaslaşabiliyormuş ama işte insan gebeliğe yormak istiyor inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
Canım benim oğulasyon testi önemli değil de sen HCG testi yapBen ovulasyontesti yaptım bugün 11. Günüm 12 ekimde aşılama oldım
Hamileyim sonucum 192Normal vajinal muayene olabiliyorsan çok rahat onu da olursun canım korkacağın hiçbir durum yok
Canım Öncelikle İnşallah sizin hakkınızda hayırlısı olur aşılamada sadece ilaçlar paralı Devlet hastanesine yaptırırsan ama özelde yaptırırsan Ağlarını Hani 12-13 milyardan açıyorlar ilaçlar hariçMerhaba kızlar. Bizde bir senedir bebek istiyorum ama olmadı malesef. Bende polikistik over var. Eşimde sperm sonucu biraz düşük malesef. Bu ay aşılama düşünüyoruz. Sürecini az çok öğrendim okuduğum yazılardan. Maliyetini merak ediyoruz. Ne kadar fiyat tuttu sizde acaba?
Canımın içi benim gözün aydın rabbim kucagina almayi nasip etsinHamileyim sonucum 192
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?