Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif olmamış yumurtlama ikisidə aynı koyulukta olmaliKızlar merhaba aşılamanın 7.günündeyim ovüslasyon testim bu şekilde çıktı yumurtlama olmadığı halde 2. Çizgi ne anlama geliyor başına bu tarz bişey gelip gebe olduğunu öğrenen var mı![]()
Yumurtama zaten olamaz ben aşılama yaptırdım 8.gün bugün evde Ovilasyon testi yaptım bu şekilde çıktıNegatif olmamış yumurtlama ikisidə aynı koyulukta olmali
Yumurtlamada 2 kopkoyu cizgi hamileliktede kopkoyu 2 cizgi cikmasi lazim ovu testinde. O silik vucudumuzda lh hormonu oldugu icin cikar zatenYumurtama zaten olamaz ben aşılama yaptırdım 8.gün bugün evde Ovilasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Vücudumuzda normalde de belli bir düzeyde lh hormonu bulunur. O sebeple silik çıkar bu şekilde. Bu testler lh hormonunu saptıyor. Gebelikte ise beta hcg'ye bakılır. Yani ovulasyon testinde silik çizgi çıkmasının bir ilgi ve alakası yok gebelik ile. Yumurtlama olduğunda da t çizgisi c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda anlaşılır. Yani bu sonuç yumurtlamayı da göstermiyor.Kızlar merhaba aşılamanın 7.günündeyim ovüslasyon testim bu şekilde çıktı yumurtlama olmadığı halde 2. Çizgi ne anlama geliyor başına bu tarz bişey gelip gebe olduğunu öğrenen var mı![]()
Ama ovulasyon testinde lh olduğu için silik çıkarYumurtama zaten olamaz ben aşılama yaptırdım 8.gün bugün evde Ovilasyon testi yaptım bu şekilde çıktı
Negatif olan nedirNegatif
O zaman test gününü beklicemVücudumuzda normalde de belli bir düzeyde lh hormonu bulunur. O sebeple silik çıkar bu şekilde. Bu testler lh hormonunu saptıyor. Gebelikte ise beta hcg'ye bakılır. Yani ovulasyon testinde silik çizgi çıkmasının bir ilgi ve alakası yok gebelik ile. Yumurtlama olduğunda da t çizgisi c çizgisi kadar koyu veya daha koyu olduğunda anlaşılır. Yani bu sonuç yumurtlamayı da göstermiyor.
Hiç üzülmeyin daha erken zaten 7 gün olmuş. Biraz ilginizi başka şeylere vermeye çalışın bence. Hayırlısıyla olur inşallah.Negatif olan nedir
O zaman test gününü beklicem![]()
Doğru söylüyorsunuz aynen öyle yapıcamHiç üzülmeyin daha erken zaten 7 gün olmuş. Biraz ilginizi başka şeylere vermeye çalışın bence. Hayırlısıyla olur inşallah.
Sonuç ne olduKızlar merhaba aşılamanın 7.günündeyim ovüslasyon testim bu şekilde çıktı yumurtlama olmadığı halde 2. Çizgi ne anlama geliyor başına bu tarz bişey gelip gebe olduğunu öğrenen var mı![]()
Olumsuz oldu maalesefSonuç ne oldu