• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kaç yumurtanız vardı ne zamandır tedavi goruyorsunuz probleminiz neydi kendimi sakinleştirmek aslında benımkisi ve belirtileri nelerdi
2 senedir gidip geliyorum aslında. Pcos var yoğun tahlil sonuçlarım baya yüksek çıkınca 8 ay endokrin ile çalıştım. İnsülin direncim çok yüksekti. Spor ve diyetle onu düşürdüm hemen aşılamalara başladık. İlk aşılamamı aralıkta oldum tutmadı. Bir ay ara verdik ikinci aşılamamı yapacakken yumurtam kendiliğinden çatladı ve aşılama iptal edildi. Hiç ara vermedin ikinci aşılamayı tekrar başlattık. Bir Sağda ve bir solda yumurtam gelişti. Aşılamadan önce ve aşılamadan sonra ilişki önermişti doktor onlara da harfiyen uyduk. Tutmuş çok şükür. İlk olarak aşılamanın 12. Günü testlerim pozitif çıktı. 14üncü günde kanda 78 ile öğrendim. Beta takibi yaptık. 1000/1500 arasına gelince vajinal ultrason ile keseyi gördük çok şükür. Kesenin ilerlemesi çok güzel yarın doktora gidip kalp atışını duymayı planlıyoruz bakalım hayırlısı. Umarım sağlıklı bir gebeliktir. İlk kez hamile kaldım. Daha önce hiç gebe kalamadım. 3 yıllık evliyim.

2 senedir gidip geliyorum aslında. Pcos var yoğun tahlil sonuçlarım baya yüksek çıkınca 8 ay endokrin ile çalıştım. İnsülin direncim çok yüksekti. Spor ve diyetle onu düşürdüm hemen aşılamalara başladık. İlk aşılamamı aralıkta oldum tutmadı. Bir ay ara verdik ikinci aşılamamı yapacakken yumurtam kendiliğinden çatladı ve aşılama iptal edildi. Hiç ara vermedin ikinci aşılamayı tekrar başlattık. Bir Sağda ve bir solda yumurtam gelişti. Aşılamadan önce ve aşılamadan sonra ilişki önermişti doktor onlara da harfiyen uyduk. Tutmuş çok şükür. İlk aşılamanın 12. Günü testlerim pozitif çıktı. 14üncü günde kanda 78 ile öğrendim. Beta takibi yaptık. 1000/1500 arasına gelince vajinal ultrason ile keseyi gördük çok şükür. Kesenin ilerlemesi çok güzel yarın doktora gidip kalp atışını duymayı planlıyoruz bakalım hayırlısı. Umarım sağlıklı bir gebeliktir. İlk kez hamile kaldım. Daha önce hiç gebe kalamadım. 3 yıllık evliyim.
İnşallah allahım güzel geçirsin gebelik sürecinizi İnşallah
Ya merak ettiğim şu benimde 2. Çarşamba kan vermeye gidicem böyle lekelenme vs mide bulantınız bi belirti varmıydı mesela ara ara eğer belirtiyse bende şunlar var kasık ağrısı ara ara sonra bel ağrısı göğüs hassasiyeti

İnşallah allahım güzel geçirsin gebelik sürecinizi İnşallah
Ya merak ettiğim şu benimde 2. Çarşamba kan vermeye gidicem böyle lekelenme vs mide bulantınız bi belirti varmıydı mesela ara ara eğer belirtiyse bende şunlar var kasık ağrısı ara ara sonra bel ağrısı göğüs hassasiyeti
göğüs ucu hassasiyetim vardı. Kasık ağrılarım hala var. lekenme hiç olmadı. Mide problemi olan birisiydim zaten. Mide bulantılarım başladı benim ama çok az sabahları ve akşam uyurken oluyor. Progestan kullanıyorum hap olarak ona bağlıyorum onu da. Kasık ağrısı ve göğsü hassasiyeti en belirgin belirtilerim şu anda.

göğüs ucu hassasiyetim vardı. Kasık ağrılarım hala var. Kanama lekenme hiç olmadı. Mide problemi olan birisiydim zaten. Mide bulantılarım başladı benim ama çok az sabahları ve akşam uyurken oluyor. Progestan kullanıyorum hap olarak ona bağlıyorum onu da. Kasık ağrısı ve göğsü hassasiyeti ne belirgin belirtilerin şu anda.
Kasık en fazla ardından göğüs uçlarım sadece

göğüs ucu hassasiyetim vardı. Kasık ağrılarım hala var. lekenme hiç olmadı. Mide problemi olan birisiydim zaten. Mide bulantılarım başladı benim ama çok az sabahları ve akşam uyurken oluyor. Progestan kullanıyorum hap olarak ona bağlıyorum onu da. Kasık ağrısı ve göğsü hassasiyeti en belirgin belirtilerim şu anda.
Bana da sadece folikasit verdi başka asla kullanma dedi

Bana da sadece folikasit verdi başka asla kullanma dedi
Evet folikasit bende kullanıyorum. Aşılamadan sonra progestan kullandım bi kutu tutunması için. Geçen hafta ufak çaplı bi kanama yaşadım düşük riskinden dolayı progestan devam ediyorum.

Evet folikasit bende kullanıyorum. Aşılamadan sonra progestan kullandım bi kutu tutunması için. Geçen hafta ufak çaplı bi kanama yaşadım düşük riskinden dolayı progestan devam ediyorum.
Yaaa aman olmasın öyle bieşy

Back
X