- 25 Ağustos 2022
- 218
- 99
- 28
- 29
Hayırlısı Allahtan canım. İnşallah. Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeYaaa aman olmasın öyle bieşy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı Allahtan canım. İnşallah. Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeYaaa aman olmasın öyle bieşy
Amin amin canım benim inşallahHayırlısı Allahtan canım. İnşallah. Rabbim tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Çok çok sevindim devlette mi olmuştun canımumudunuzu hic yiyrmeyin iki kere asilama oldum ve tutmadi bu ay kendiliginden oldu mucizem rabbim dualarinizi kabul etsin![]()
yazmistim hata ozelde olmstum nisanin dordunde kanamam geldi bi gun geldi bi gun gelmedi 7 gun surdu adetime 5 gun vardi bu ay adetm gecikince test yaptim yine tek gorucem dedm ama silik cikti ikincisini yaptim net bi sekilde cift cizgi gordum acile gttik kan verdim ilk beta 146 2 gun sonra 227 4 gun sonra 1307 ciktiÇok çok sevindim devlette mi olmuştun canım
Yaaaa emin ol ki kendimde gibi çok sevindim Allah bizlere de nasip eder inşallah bu duyguyuburaya
yazmistim hata ozelde olmstum nisanin dordunde kanamam geldi bi gun geldi bi gun gelmedi 7 gun surdu adetime 5 gun vardi bu ay adetm gecikince test yaptim yine tek gorucem dedm ama silik cikti ikincisini yaptim net bi sekilde cift cizgi gordum acile gttik kan verdim ilk beta 146 2 gun sonra 227 4 gun sonra 1307 cikti
teşekkür ederm rabbim buyuk eminim en kisa zamanda sizlerede bu duyguyu yasatsin rabbimYaaaa emin ol ki kendimde gibi çok sevindim Allah bizlere de nasip eder inşallah bu duyguyu
Aminn inşallah dualarınıza bizi de ekleyinteşekkür ederm rabbim buyuk eminim en kisa zamanda sizlerede bu duyguyu yasatsin rabbim
Amin amin inşallahrabbim kucanizi bos birakmasin tez vakitte hayrli saglikli evlatlara kavusursunuz
Sebebiniz neydi yumurta rezerv ve yasa gore durum degisirumudunuzu hic yiyrmeyin iki kere asilama oldum ve tutmadi bu ay kendiliginden oldu mucizem rabbim dualarinizi kabul etsin![]()