- Konu Sahibi gokceeee220
-
Ben her ikisine hazırım tabi gönül pozitif istiyor görmekYapmak istiyorsanız alın tabi ben önceden almıştım evde çokça var tabi ama 14.günden önce asla yapmıyorum piskolojik olarak kendimi etkilemek istemiyorum
Öyle tabiki hepimizin dileği bu inşallah pozitifleri görürüzBen her ikisine hazırım tabi gönül pozitif istiyor görmek
Amin inşallah ya canımÖyle tabiki hepimizin dileği bu inşallah pozitifleri görürüz
Bulmada zorlandığını ilaç oldu muÖyle tabiki hepimizin dileği bu inşallah pozitifleri görürüz
Femerada zorlanmadım 1 kere aldım 2 aşılama da da kullandım. Ovitrelleyi biraz zor buldum ama 2 seferde aynı eczaneden buldumBulmada zorlandığını ilaç oldu mu
İkisi zor bulunan ilaçlarmış hele o iğne allahımFemerada zorlanmadım 1 kere aldım 2 aşılama da da kullandım. Ovitrelleyi biraz zor buldum ama 2 seferde aynı eczaneden buldum
Denk geldi femera bana öyle buldum iğneler benim farklı farklı yerlerden aldım aşılamadan sonra kullandın mı peki femerayıFemerada zorlanmadım 1 kere aldım 2 aşılama da da kullandım. Ovitrelleyi biraz zor buldum ama 2 seferde aynı eczaneden buldum
Hayır sadece yumurta büyütmek için kullandiriyor 5 gün kullandım. Şuan progestan kullanıyorum fitil şeklinde rahim kalinlastirip tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum ilk aşılamam da gebeyken de kullanmıştım benDenk geldi femera bana öyle buldum iğneler benim farklı farklı yerlerden aldım aşılamadan sonra kullandın mı peki femerayı
1 hafta kullandım ben bana fitil vermedi rahim kalınlığı iyiymiş rahim filmi çektirdiniz mi sizHayır sadece yumurta büyütmek için kullandiriyor 5 gün kullandım. Şuan progestan kullanıyorum fitil şeklinde rahim kalinlastirip tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum ilk aşılamam da gebeyken de kullanmıştım ben
Evet tabi çektirdim sonra aşılama yaptı doktor. Benimde rahim kalinligi iyi gayet ama doktor herkese veriyordu test gününe kadar progestanı1 hafta kullandım ben bana fitil vermedi rahim kalınlığı iyiymiş rahim filmi çektirdiniz mi siz
Aynı gün olmuşuz biiizBen ayın 26 sında oldum ayın 13 ü test günü dedi doktor 15.gün kan istiyor. Ben 14.gün kan vermeden önce bir evde test yaparım erken gebelik almıştım
Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursunGünaydın kızlar bugün 12. Günüm test yaptm tertemiz bir negatif çok üzüldüm dün uyurken şiddetli kasık ağrısıyla uyanmıştm bir umut var sanmıştm ama yokmuş 8 senedir beklemekten yıprandm artk
Beraber bekleyelim inşallahAynı gün olmuşuz biiiz
Umudunuzu kaybetmeyin regl olmadan umut vardır 2 gün sonra yeniden yapınGünaydın kızlar bugün 12. Günüm test yaptm tertemiz bir negatif çok üzüldüm dün uyurken şiddetli kasık ağrısıyla uyanmıştm bir umut var sanmıştm ama yokmuş 8 senedir beklemekten yıprandm artk
Umut hep var şu bi gerçek ki biz istediğimiz zaman değil o istediği zaman gelcek Allahını izniyle dua edin sabredinGünaydın kızlar bugün 12. Günüm test yaptm tertemiz bir negatif çok üzüldüm dün uyurken şiddetli kasık ağrısıyla uyanmıştm bir umut var sanmıştm ama yokmuş 8 senedir beklemekten yıprandm artk
Yaptınız mı test bende şimdş aldımBen ayın 26 sında oldum ayın 13 ü test günü dedi doktor 15.gün kan istiyor. Ben 14.gün kan vermeden önce bir evde test yaparım erken gebelik almıştım
Ne çıktı sonucunuzMerhaba kizlar ben dayanamadım wcye gittim işlemden 4 5 dakika sonra böyle olup tutan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?