- Konu Sahibi gokceeee220
-
Benim ilk aşılamam da 15.gün kan değerim düşüktü 2 gün önce test yapsam muhtemelen çıkmazdı ama herkesin vücudu farklıdır tabiAmin
bende aynı gün aşılama oldum canım bugün idrar yaptım negatif bence erken degil tam zamanı maalesef
Keşke bir umut yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim kan vermedim henüz ama idrarda görmeden kana gitmek istemiyorumBenim ilk aşılamam da 15.gün kan değerim düşüktü 2 gün önce test yapsam muhtemelen çıkmazdı ama herkesin vücudu farklıdır tabi
Regl olmadıkça umut vardır bazen idrar testinde görünmüyormus bazılarının. Benim ilkinde 14.gün çok silikti ve değer çok düşüktü 12.gün erken olabilir diye düşünüyorum benKeşke bir umut yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim kan vermedim henüz ama idrarda görmeden kana gitmek istemiyorum
Herşeyin hayırlsı benim 2. Aşılamam hiç pes etmedim 5 yıldır uğraşıyorum bendeBugun yaptım negatif
Yaa öyle mi dersiniz. Sabahtan beri ağlıyorum kafam aşırı bozulBelki erken olabilir herkeste HCG artışı farklı oluyormuş bana doktor 15.gun dedi Perşembe verecegim. Bugün 12.gün bu arada aşılama günü sayılmıyor
Negatif çıkarsa da devam ederiz ne yapalım ağlamayın hayırlısını dileyin benim ilki tuttu düşük yaptım şuan 2.asilamam için bekliyorum Perşembe kan günü nasip herşeyYaa öyle mi dersiniz. Sabahtan beri ağlıyorum kafam aşırı bozul
İnşallah tutar hepimizinNegatif çıkarsa da devam ederiz ne yapalım ağlamayın hayırlısını dileyin benim ilki tuttu düşük yaptım şuan 2.asilamam için bekliyorum Perşembe kan günü nasip herşey
Ben yaptırmıycam canım biraz ara vericem açıkçasıSizce hemen ikinciyi beklemeden bu ay yaptırs mı fikir verir misinz
Senin kaçıncıydı canımBen yaptırmıycam canım biraz ara vericem açıkçası
ilkSenin kaçıncıydı canım
Bende progestnı kestim zaten adet oldumİlk idrarlada test yaptım negatif progestanı kestim
ilk
Kızlar çok üzüldüm bende sabahtan beri test yapsam mı diye düşünüyorum daha bugün tam 1 hafta oldu ama çok erken kafama çok takıyorum sizide böyle görünce şimdi çok çok üzüldümBende progestnı kestim zaten adet oldum
Doktorunla görüştün mü bunu hangi şehirde oturuyorsunuz nerde yaptırdınızSizce hemen ikinciyi beklemeden bu ay yaptırs mı fikir verir misinz
merhaba bende subatin 26 sinda asilama oldum teste hic pozitif girmedim agrilarin hepsini yasadim sadece uc gunudr yasamiyorm agrilari bugun kanamam geldi ama kirmizi degil kahve rengi gibi herhalde sökülecek yarin randevum var moralerim cok bozuk 3 sendir uğraşıyorum
merhaba bende subatin 26 sinda asilama oldum teste hic pozitif girmedim agrilarin hepsini yasadim sadece uc gunudr yasamiyorm agrilari bugun kanamam geldi ama kirmizi degil kahve rengi gibi herhalde sökülecek yarin randevum var moralerim cok bozuk 3 sendir uğraşıyorum
Bende 26 Şubat'ta aşılama oldum bu akşam test yaptım ve negatif benim ikinci aşılamam ilki pozitifti olmadı şimdi buda negatif maalesef Perşembe kan günüm ama kan vermeyeceğim negatif olduğu içinmerhaba bende subatin 26 sinda asilama oldum teste hic pozitif girmedim agrilarin hepsini yasadim sadece uc gunudr yasamiyorm agrilari bugun kanamam geldi ama kirmizi degil kahve rengi gibi herhalde sökülecek yarin randevum var moralerim cok bozuk 3 sendir uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?