Aşılama

gamze1712

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
327
74
13
25
Kızlar selam 2023 Ağustos ayında evlendim. Evlendiğimizden beridir bebek istiyoruz, rahim filmi çekildim, eşim sperm testi verdi ikimizde de çok şükür bir problem yok. 4 kez letu + ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Ama sonuç negatif. Bu ay kendimi dinlendirdim hiçbirşey yapmadım. Temmuz ayında aşılama yaptıracağım kısmet olursa. İlk denemede tutan var mı acaba.

Benim 2 sene oldu evleneli hala hamile kalamadım eşimdede bendede sıkıntı yok 5 kez femara denedik yumurtada büyüdü ama hamilelik olmadı aşılamada olmadı bende bıraktım kendi haline dinlenmek istiyorum biraz olmazsa yılbaşına doğru tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüyorum inşallah sizin süreciniz istediğin gibi ilerler ve hamile kalabilirsiniz

Sürecimiz neredeyse aynı bitanem inşallah en güzel şekilde en kısa zamanda ikimizinde olur bende diğer ay aşılama deneyip eğer olmazsa aynı senin gibi kendi haline bırakıp yaza doğru tüp bebek düşüneceğim, Allah kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

4 yıl oldu gebelik yok çatlatma iğnesi ovulasyon testleri kullandım olmadı Mayıs ayında aşılama yaptık olmadı şimdi temmuz ayında tekrar aşılama deneyeceğiz

4 yıl oldu gebelik yok çatlatma iğnesi ovulasyon testleri kullandım olmadı Mayıs ayında aşılama yaptık olmadı şimdi temmuz ayında tekrar aşılama deneyeceğiz
Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu gerçekten bu durumu yaşayana kadar hiç bilmiyordum hiçbir sorun olmaksızın çocuk sahibi olamamak gerçekten çok yıpratıcı

Bizimde 2 yıldır olmuyor hiçbir sorun yok, temmuzda aşılama olacağım fakat tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…