Evet yapmadım zaten daha test suan yapmayı düşünmüyorum 30 Temmuz normal de adet günüm ama tabi bazen gecik edebiliyor bazen erken de gelebiliyor ama tahmini o yüzden 30 Temmuz’da yapmayı düşünüyorum
Benim de diğer ay öyle oldu o zaman sadece çatlatma ignesi yapmıştım o zaman ama gene adet ağrım vardı anlamıştım ordan olamıyacagımı iğne etkisi 2 güne kadar geçmiş olması lazım diye düşünüyorum
Ama hiçbir belirti yaşamıyorum ne adetle ilgili ne gebelikle ilgili normalde benim adetim çok fazla sancılı geçer o yüzden adetime 1.02 hafta kala başlar göğüsten sırta bacaklarıma kadar hiçbir yerimi hissetmem ama bu ay hiçbir şey yok ama gebelikle alakalı da hiçbir şey yok
Benim de diğer ay öyle oldu o zaman sadece çatlatma ignesi yapmıştım o zaman ama gene adet ağrım vardı anlamıştım ordan olamıyacagımı iğne etkisi 2 güne kadar geçmiş olması lazım diye düşünüyorum
Ben de bir kere çatlatma iğnesi yaptım tutmayınca bu ay aşılama yaptım benim de ilk aşılama ama ilk aşılamadan da çok hamile kalan insan vardı ama kalmayan da var hayırlısı artık bazen dayanamayıp gebelik testi yapmak istiyorum ama yanıltıcı da olabilir negatif çıkma ihtimali de yüksek olabilir o yüzden bekliyorum