Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne olunca değişiyor zaten adet günü mesela ben iğnenin etkisi gidince adet olmuştum inşalllaah olmayızEvet yapmadım zaten daha test suan yapmayı düşünmüyorum 30 Temmuz normal de adet günüm ama tabi bazen gecik edebiliyor bazen erken de gelebiliyor ama tahmini o yüzden 30 Temmuz’da yapmayı düşünüyorum
Benim de diğer ay öyle oldu o zaman sadece çatlatma ignesi yapmıştım o zaman ama gene adet ağrım vardı anlamıştım ordan olamıyacagımı iğne etkisi 2 güne kadar geçmiş olması lazım diye düşünüyorumİğne olunca değişiyor zaten adet günü mesela ben iğnenin etkisi gidince adet olmuştum inşalllaah olmayız
Benimde bugun ağrım olmaya başladı karnımın içi acıyor resmenAma hiçbir belirti yaşamıyorum ne adetle ilgili ne gebelikle ilgili normalde benim adetim çok fazla sancılı geçer o yüzden adetime 1.02 hafta kala başlar göğüsten sırta bacaklarıma kadar hiçbir yerimi hissetmem ama bu ay hiçbir şey yok ama gebelikle alakalı da hiçbir şey yok
12. Güne kadar sürmüştü bende iğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyorBenim de diğer ay öyle oldu o zaman sadece çatlatma ignesi yapmıştım o zaman ama gene adet ağrım vardı anlamıştım ordan olamıyacagımı iğne etkisi 2 güne kadar geçmiş olması lazım diye düşünüyorum
12. Güne kadar sürmüştü bende iğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyor
sende mi aşılama olmuştun yoksaBenimde bugun ağrım olmaya başladı karnımın içi acıyor resmen
Benm de suan çatlatma ignesini 12 gün oldu aşılama da 10 gün rabbim yüzümüze gülsün bu ay12. Güne kadar sürmüştü bende iğnenin etkisi kişiden kişiye değişiyor
Evet mikroçip aşılama oldum ben bugun 4. Günüm iğnede de 6. Günümsende mi aşılama olmuştun yoksa
Ay hadi hayrlısı olsun inşallah peki normal aşılama ile arasında fark ne tam olarakEvet mikroçip aşılama oldum ben bugun 4. Günüm iğnede de 6. Günüm
Özel çip kullanılıyor hareketli ve kaliteli spermler seçiliyor diye biliyorum 1 saat falan sürdü işlemAy hadi hayrlısı olsun inşallah peki normal aşılama ile arasında fark ne tam olarak
Hadi ya İnşalh olur ilk denemeniz mi yoksaÖzel çip kullanılıyor hareketli ve kaliteli spermler seçiliyor diye biliyorum 1 saat falan sürdü işlem
Evet ilk denemem , 2 kez falan çatlatma iğnesi vurulmuştum sonra doktorum aşılamaya geçtiHadi ya İnşalh olur ilk denemeniz mi yoksa
Ben de bir kere çatlatma iğnesi yaptım tutmayınca bu ay aşılama yaptım benim de ilk aşılama ama ilk aşılamadan da çok hamile kalan insan vardı ama kalmayan da var hayırlısı artık bazen dayanamayıp gebelik testi yapmak istiyorum ama yanıltıcı da olabilir negatif çıkma ihtimali de yüksek olabilir o yüzden bekliyorumEvet ilk denemem , 2 kez falan çatlatma iğnesi vurulmuştum sonra doktorum aşılamaya geçti
Kaçıncı gününüz bugunBen de bir kere çatlatma iğnesi yaptım tutmayınca bu ay aşılama yaptım benim de ilk aşılama ama ilk aşılamadan da çok hamile kalan insan vardı ama kalmayan da var hayırlısı artık bazen dayanamayıp gebelik testi yapmak istiyorum ama yanıltıcı da olabilir negatif çıkma ihtimali de yüksek olabilir o yüzden bekliyorum
11 oldu aşılamanınKaçıncı gününüz bugun
Yapabilirsin aslında iğneyle birlikte 13. Gün olmuş oluyor11 oldu aşılamanın
Evet biliyorum ama korkuyorum yapmaya sankiYapabilirsin aslında iğneyle birlikte 13. Gün olmuş oluyor
Regl günün ne zaman peki ?Evet biliyorum ama korkuyorum yapmaya sanki
3 gün sonra ya sürekli yapıp yapıp negatif görmekten pozitif hiç görümücek gibi hissediyorum sanki artık ondan yapasım da gelmiyor yapsam da boşa yapmış gibi olcam sankiRegl günün ne zaman peki ?
Ama yapman gerekiyor normalde iğnenin 15. Günü gibi adet olunuyor zaten yarın yap o zaman böyle düşünüp strese sokma kendini bende çok negatif gördüm takmamaya başladım artık streste çok etkiliyor beni ben stresten olduğunu düşünüyorum3 gün sonra ya sürekli yapıp yapıp negatif görmekten pozitif hiç görümücek gibi hissediyorum sanki artık ondan yapasım da gelmiyor yapsam da boşa yapmış gibi olcam sanki