Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süreç nasıl ilerliyor doktorum banada aşılama yapalım diyor çok merak ediyorumMerhabalar 2025 yılında aşılama yaptırıp benimle sürecini paylaşıcak birileri varmı tavsiye vs 5 gün klomen kullandım yumurtam 20 mm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün sonra aşılama yapılıcak tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
MerhabalarMerhabalar 2025 yılında aşılama yaptırıp benimle sürecini paylaşıcak birileri varmı tavsiye vs 5 gün klomen kullandım yumurtam 20 mm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün sonra aşılama yapılıcak tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Çok teşekkür ederim, yarın sabah aynı işlemi yapıcaklar sanırımMerhabalar
Merhabalar
Geçen hafta cuma günü yani 4 Temmuzda ilk aşılama işlemini yaptırdım. 10 gün oldu. Erken gebelik testi yaptım negatif geldi ama değişebilirmiş sanırım şimdiden çıkmayabilirmiş internette öyle diyor.
İşleme gelecek olursak dakika sürmeyen ağrısız sancısız bir işlem. Rahme verilen semen örneğinden sonra 15 dakika kadar dinlenmeniz isteniyor işlem masasında daha sonra kalkıp normale dönüyorsunuz![]()
Çok Zor bir sürec degil ama kişiden kişiye vucudun tepkisine göre degişiyor şükür benim yumurtam güzel bir şekilde büyüdü 5 gün klomen kullandım, yumurtayı istenilen boyuta getirip çatlatma iğnesi yapıyorlar sonra aşılama henüz olmadım yarın olucagımSüreç nasıl ilerliyor doktorum banada aşılama yapalım diyor çok merak ediyorum
Çok sevindim gözünüz aydın çok haklısınız bende aşırı pimpirikli biriyim malesef ama tamda hastanede sıramızı beklerken yorumunuz çok iyi geldi umarım bende güzel sonuç alırım dikkat edicem söylediklerinizeBenim tavsiyem asla stres yapmayın, olur olmaz düşüncesine kapilmamaya çalışın, zor evet ama yinede gayet normal ama dikkatli hayatınıza devam edin. Ben 2. Aşılamamda gebe kaldım, ilkinde aşırı stres yapmıştım yataktan dahi kalkmiyordum ama tutmadı. 2. De herşey yapdim cam bile sildim sadece ağır kaldirmamaya dikkat ettim ve kafamda artık tutucakmi konusunu silmiştim, tutmazsa giderim yine yaparım diyordum ve hiç beklemedigim anda tuttu. Dr. Lar hep derdi kafanda çıkar at, bilinç altı stres engel oluyor, gerçekten öyleymiş
Evet doktorumda bana stres olma stresten de gebe kalamazsın demişti o dönem gerçekten çok kötüydüm sürekli ağlıyordum. Şuan kendimi iyi hissediyorum şükür bir kaç ay daha doğal denemek istiyorum aslında 1 yıllık evliyim ve korunmadık hiç acele etmeyim diyorum şuan için kararsız kaldımBenim tavsiyem asla stres yapmayın, olur olmaz düşüncesine kapilmamaya çalışın, zor evet ama yinede gayet normal ama dikkatli hayatınıza devam edin. Ben 2. Aşılamamda gebe kaldım, ilkinde aşırı stres yapmıştım yataktan dahi kalkmiyordum ama tutmadı. 2. De herşey yapdim cam bile sildim sadece ağır kaldirmamaya dikkat ettim ve kafamda artık tutucakmi konusunu silmiştim, tutmazsa giderim yine yaparım diyordum ve hiç beklemedigim anda tuttu. Dr. Lar hep derdi kafanda çıkar at, bilinç altı stres engel oluyor, gerçekten öyleymiş
Inşallah, rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Bir hafta boyunca hergun avokado yemeğe çalışın.Çok sevindim gözünüz aydın çok haklısınız bende aşırı pimpirikli biriyim malesef ama tamda hastanede sıramızı beklerken yorumunuz çok iyi geldi umarım bende güzel sonuç alırım dikkat edicem söylediklerinize![]()
Benim de bugün gittim 16 dı olmuş yarın çatlatma yapcam perşembe gitcem bakalımMerhabalar 2025 yılında aşılama yaptırıp benimle sürecini paylaşıcak birileri varmı tavsiye vs 5 gün klomen kullandım yumurtam 20 mm oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün sonra aşılama yapılıcak tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
Inşallah, rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Bir hafta boyunca hergun avokado yemeğe çalışın. Bu süreç
Hayırlısı olsun sizin içinde Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahBenim de bugün gittim 16 dı olmuş yarın çatlatma yapcam perşembe gitcem bakalım![]()
Bu süreçte bi ara okadar çok yedimki midemi bulandırdım hiç istemiyor canımInşallah, rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Bir hafta boyunca hergun avokado yemeğe çalışın.![]()
Limon tuz ve pulbiberi döküp ye öyle güzel gidiyorBu süreçte bi ara okadar çok yedimki midemi bulandırdım hiç istemiyor canımama bu durumda boynumuz kıldan ince mecbur yiyeceğim
![]()
Yumurta 18-20mmydi sanırım detaylı bilgi verilmiyor devlet hastanesinde klasik doktorlar.Çok teşekkür ederim, yarın sabah aynı işlemi yapıcaklar sanırımsizin yumurtanız kaç tı acaba çatlatmadan önce birde aşılama sonrası dikkat etmemiz gereken bişeyler varmı size dedimi doktorunuz
İnşallah Allah istiyen herkese nasip etsinYumurta 18-20mmydi sanırım detaylı bilgi verilmiyor devlet hastanesinde klasik doktorlar.
Hiçbir şey söylemediler dikkat edilmesi gereken ama halk arası ağır kaldırmamak, dinlenmek gerekiyor vs.
İnşaAllah tutar aşılamanız![]()
Böylede deniceğim teşekkür ederimLimon tuz ve pulbiberi döküp ye öyle güzel gidiyor
aşılama sonrası sizede ilaç yazdılarmı acaba bana duphaston yazdılar sabah ögle akşamYumurta 18-20mmydi sanırım detaylı bilgi verilmiyor devlet hastanesinde klasik doktorlar.
Hiçbir şey söylemediler dikkat edilmesi gereken ama halk arası ağır kaldırmamak, dinlenmek gerekiyor vs.
İnşaAllah tutar aşılamanız![]()
Bu galiba bebeğin tutunması için dimi araştırdım biraz daProgesteron günde iki kez kullanıyorumdum, 9 haftalık gebeyim halada kullanıyorum
Düşüğe karşı benimkisi, riskli gebelik, düşük tehlikem var benim onun için kullanıyorumBu galiba bebeğin tutunması için dimi araştırdım biraz da