• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

gns gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
496
153
53
30
herkese hayırlı günler
Ben 27 ekimde aşılama oldum. Acaba test yapsam çıkar mı?
Belirti olarak sol bacağımda ağrı ve sık idrara çıkma var. İlk hamileliğimde de bu belirtileri yaşamıştım.

çatlatma iğnesi vurulduysanız en az 12 gün beklemeniz lazım güvenli sonuç için

Benim ovitrelle sonrasi adete bir gün kala bile pozitif çıktı testim sizinde pozitif çıkabilir test yapmayın bence

Canlarım merhaba 28 ekimde aşılama yaptırdım başından beri progestan kullanıyorum bugün 6. Günüm ve sanki göğüs altlarım mormamıs gibi ağrıyor dün akşam bi kere kustum yüzümü yıkarken midem bulandı 😂ilk aşılamam ve tecrübesizim bende de esimdede problem yok 10 yumurta ile aşılama oldum ve eşimden bana gerlien kaliteli sperm sayısı 17 milyondu acaba tutunma gibi bişimi oluyor çünkü eğer döllrndiyde tutunma zamanı olması lazım mış öyle demişti doktor tecrübelerini ve yorumlarınızi bekliyrium adet olurken felan asla göğüs ağrım falan olmaz göğüs ağrım bugün başladı
Akıntım ve kasık ağrısı ilk günden beri vardı progstandan dolayı

Merhaba, aşılamanın 10. cu günündeyim ve progestan fitil kullanıyorum. Regli olacakmışım gibi ağrım var ama bu fitili kullanırken regli olunmuyor diye biliyorum.

Kullanırken regli olan ya da ağrı çeken var mı?

Benım ağrım ve gaz sancım oldu ilk 5 gün şimdi ise sadece ara ara batma oluyor 9. Gündeyim birde akıntım fazlalaştı
Merhaba, aşılamanın 10. cu günündeyim ve progestan fitil kullanıyorum. Regli olacakmışım gibi ağrım var ama bu fitili kullanırken regli olunmuyor diye biliyorum.

Kullanırken regli olan ya da ağrı çeken var mı?

Back
X