Aşılama

Erken gebelik testiydi bebe time diyebbi taneydi çok guvenmedim ama artık saliyi bekleyip kan vericm

Sen sabirlisinben okadar bekleyemedim
2 yıldır test yapıyorum ha tuttu ha tutacak diye alıştım sanırım ama heyecan ve korkuda basmıyor değil sadece çok erken bir aşama olduğu için hemen yapmak istemiyorum zaten bazı testler yanlış bi kaç gün daha bekleyeyim ki hcg iyice artsın dedim negatif sonuç görmekten bıktım allah herkesin yardımcısı olsun inşallah testi yaptığımda pozitifi görürümde kurtulurum artık

Amin canım vala aynı durumdayiz bnde 3 yıldır her ay yapıyorum tedaviyle bir pozitif gördüm oda düşük oldu en kötüsü

Amin canım vala aynı durumdayiz bnde 3 yıldır her ay yapıyorum tedaviyle bir pozitif gördüm oda düşük oldu en kötüsü
Eşimin gazıyla bi test yaptım negatif çıktı başka marka 1 tane daha yaptım oda negatif çıktı doktorumla konuştum erken daha 3 gün bekle kan testi ver dedi bakalım çok umudumda yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…