@symyvz @hasret_65 @xxperia @tgceinto41 @slnykbly @ozgeanne @ido @plusoznur @busenazzz @holaholaa @Lavinia61 @Bedriyeisiler @nurbrn @Sanlikbr @Aydaaaaaa @userr44 @fenerbahce94 @seri42 @mutluannemb @derincenk92 @duzelicezinsallah @Pembikbulut @Onikiagustos @69ozge43 @gastronott @gns gulu @blossom9012 @elfth91 @duygu7434 @fizyoterapist1996 @elairemm2 @prensesbiri @duha2026
Arkadaşlar merhaba hepinizi buraya toplamamın sebebi sürecimiz hakkında bilgi edinmek destek olmak. Açıkçası niyetim birbirimize destek olmak ben uzun zamandır çocuk bekliyorum bu süreci aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşarak geçirmek bize iyi gelir diye düşündüm. Hepimiz ayrı ayrı yerlerde yorum yazmışız. Benim eşimin sperm sayısı çok düşük ileri hareket sayısı da ondan daha düşük. Bunun için nohut kürü deniyoruz ve keçiboynuzu A D E vitamini ve çakşır otu da kullanmayı düşünüyoruz, benim de yumurta rezervi düşük onun için ne önerirsiniz öncelikle size bir sorayım

ben isim özelden yazarsanız dualarıma sizi de katmak isterim sorun ne olursa olsun ne mucizeler oluyor şu hayatta yeterki iyi niyetimizi ve çabamızı koruyalım. Takdir yaratanın. Bu arada manevi olarak da birşeyler yapabiliriz süre günlük katılmak isteyen olursa özellikle Meryem suresini okuyabiliriz. Asıl yazmam gerekeni unuttum geçen cmt aşılama oldum. 15 gün sonra test vereceğim işlem esnasında zorlamadan dolayı kanamam olduğu için hemşire Protestan verdi asrın kullandığım için olabileceğini önemli olmadığını söyledi. Sizler ne durumdasınız süreç nasıl ilerliyor