Pcos olarak söyleyeyim kilonun biraz da olsa verilmesi kandaki değerlerin düşük veya çok yüksekse bunlar için takviye veya ilaç yani bunlar sadece.. ama kimisine bakıyorum değerleri çok kötü ve gebe kalmış ağzıma alkol vs süren bir insan da değilim bakıyorum çevremde alkolü sigarayı kullanan insanlar bir anda gebelik müjdesi veriyor

ki ben 2 senedir ha oldu ha olacak veya ya varsa diye çok dikkat ettim hareketlerime zararlı hiçbir şey yiyip içmemeye çalıştım canım çok istese bile ama aslında ne kadar dikkat edersek edelim herşey takdiri ilahi.. bende biraz garanticilik var yani değerler çok güzel olsun o şekilde gidip aşılama yapayım diye sonuç negatif olursa bak işte şu değerin düşüktü şu değerin yüksekti küçücük bişey dahi etkilemesin hayal kırıklığı yaşamayayım diye önlem almaya çalışıyorum diyeyim aslında hiçbir sorun yokken oldurmayan bi sürü sorunu varken de olduran Allah sonuçta.. sentetik tercih etmiyorum demişsiniz ama değerler oldukça düşükse doğal destekler yeterli kalmaz sonuçta 1 elma yemek faydalı iken 5 elma yemekde zararlı

doğal olan şeyler tabiki daha güzel geliyor ama şu an herşeyin doğalını bulmak çok zor yediğimiz çoğu şey maalesef hep gdo lu e yani hormonlu.. bide fitoterapi konusu var bitkisel tedavi adı altında birçok reklam izlemişsinizdir asla ama asla güvenmeyin onuda çok araştırdım.. bir yola girmişsiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınız..