Evet normal hiç belirti görmeyip pozitif çıkan kişiler var kendini belirti diye şartlama akışına bırak pozitif olMerhaba , aşılama gününü saymazsam aşılamanın 6. Günündeyim, herhangi belirtim yok. Bu normal midir? Daha önce aşılama yapan arkadaşlar belirtilerinizi yazabilir misiniz?
Progestan fitil kullanıyorum. Siz de mi aşılama oldunuzEvet normal hiç belirti görmeyip pozitif çıkan kişiler var kendini belirti diye şartlama akışına bırak pozitif olherhangi bi ilaç kullanıyor musun
Evet benimde 7. Günüm bugünProgestan fitil kullanıyorum. Siz de mi aşılama oldunuz
Yaa aynı gün olmuşuz, siz de belirti var mıEvet benimde 7. Günüm bugün
Pazartesi oldum ben 17sinde öyle mi aynı gün olan birini görmek sevindiriciYaa aynı gün olmuşuz, siz de belirti var mı
Evet bende Pazartesi yaptırdım. Ben de belirti yok ilk iki gün kasık ağrısı vardı o 3. Gün kesildi başka da belirtim yok maalesefPazartesi oldum ben 17sinde öyle mi aynı gün olan birini görmek sevindiricikasık ağrım oluyor sık sık biraz yoğun yaşıyorum bazen harici bi belirtim yok
Olsun belirti olmak zorunda değil belirtisi çok olup adet olan şuan görüştüğüm bi kaç kişi var Rabbim güzel sonuçlarla buraya yazmayı nasip etsin bizeEvet bende Pazartesi yaptırdım. Ben de belirti yok ilk iki gün kasık ağrısı vardı o 3. Gün kesildi başka da belirtim yok maalesef
Amin isteyen herkese bize deOlsun belirti olmak zorunda değil belirtisi çok olup adet olan şuan görüştüğüm bi kaç kişi var Rabbim güzel sonuçlarla buraya yazmayı nasip etsin bize
Siz de aşılama mı yapmıştınızadete 5 gün kala belirtiler başlıyor canım daha çok erken
Benim de bugün aşılama günü ile birlikte 3.günSiz de aşılama mı yapmıştınız
Yaa inşallah bekleyen herkes pozitif haberi alırBenim de bugün aşılama günü ile birlikte 3.gün
Halsiz, hafif sancılı aşılama 8 çatlatma 9. Gün bugün sen nasılsın canımNasıl geçiyor süreçlerimiz kaçıncı gündesiniz bugün
Benim de cuma günü öğlen oldu.. o günü de sayarsam bugün 4. Günüm. Yani ara ara giren kasık ağrılarım dışında pek bir şeyim yok aslında.Halsiz, hafif sancılı aşılama 8 çatlatma 9. Gün bugün sen nasılsın canım
4 aralıkta test vermeye gideceğim. O güne kadar zaman nasıl geçer bilmem. Olabildiğince ağır bisey yapmamaya çalışıyorum .Benim de cuma günü öğlen oldu.. o günü de sayarsam bugün 4. Günüm. Yani ara ara giren kasık ağrılarım dışında pek bir şeyim yok aslında.
Evet bol bol dinlen beslenmene de dikkat et benimde 1 aralık test günüm aynı sancı bende de var geçecek mi4 aralıkta test vermeye gideceğim. O güne kadar zaman nasıl geçer bilmem. Olabildiğince ağır bisey yapmamaya çalışıyorum .
Vallahi geçsin mi geçmesin mi onu da bilemedim herseyde birsey aradığımız için :)) nasıl geçti senin aşılaman nerede oldun? Ve değerleriniz vs nasıldı. Allahım insalah güzel sonuçlar gösterirEvet bol bol dinlen beslenmene de dikkat et benimde 1 aralık test günüm aynı sancı bende de var geçecek mi
İlk ay LH hormonum çok yüksekti 1 ay erteledik bu ay başladık Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesinde oldum diğer sonuçlarım iyiydi yani bi problem olmadı inşallah herkesin gönlüne göre versin RabbimVallahi geçsin mi geçmesin mi onu da bilemedim herseyde birsey aradığımız için :)) nasıl geçti senin aşılaman nerede oldun? Ve değerleriniz vs nasıldı. Allahım insalah güzel sonuçlar gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?