- 10 Ekim 2025
- 75
- 12
- 3
- 31
Hadi bakalım canım inşallah güzel sonuçlar alırız, sürekli yazanları okuyoruz vallahi. Neler olmuş neler yapmışlar vs diye :)İlk ay LH hormonum çok yüksekti 1 ay erteledik bu ay başladık Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesinde oldum diğer sonuçlarım iyiydi yani bi problem olmadı inşallah herkesin gönlüne göre versin Rabbim
Evet bende öyleydim de bıraktım bazı başlıklar var oraya yazanlara bakıyorum bitek yoksa kafa hiç susmuyor öyle mi böyle miHadi bakalım canım inşallah güzel sonuçlar alırız, sürekli yazanları okuyoruz vallahi. Neler olmuş neler yapmışlar vs diye :)
8. Gün benimde . Hiç belirtim yok halaNasıl geçiyor süreçlerimiz kaçıncı gündesiniz bugün
Bana özel mesaj yazar mısın ben sana yazamıyorum da8. Gün benimde . Hiç belirtim yok hala
evetSiz de aşılama mı yapmıştınız
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Ne gibi belirtileriniz oldu acaba
Çıkar muhtemelenKızlar ctesi test yapsam çıkar mı 13. Gün oluyor
Hala belirti yok çok ilginç geçen aylarda daha çok belirtim vardıÇıkar muhtemelen
Vücudun ilaçlara alışmıştır belki ondandır bilmiyorum kiHala belirti yok çok ilginç geçen aylarda daha çok belirtim vardı
Bende çok merak ediyorum belirtisiz olur mu gebelik göreceğizVücudun ilaçlara alışmıştır belki ondandır bilmiyorum kisabırsızlıkla bekliyorum sonucunu
Olur kız niye olmasın illa belirti herkeste olmuyor ki zaten olanların çoğu da iğnelerin etkisiBende çok merak ediyorum belirtisiz olur mu gebelik göreceğiz
Kasıklarımda batma oldu bugün hem sağ hem solOlur kız niye olmasın illa belirti herkeste olmuyor ki zaten olanların çoğu da iğnelerin etkisi
Kendini zorlamıyosun demiiiKasıklarımda batma oldu bugün hem sağ hem sol
Yok uzanırken oldu anlamadımKendini zorlamıyosun demiii
Belirti belirti diyodun al sana belirtiYok uzanırken oldu anlamadım
Belirti sayılıyor mu kiBelirti belirti diyodun al sana belirti
Ee heralde herkes kasık ağrısı batması yazıyor ya kız okumuyor musunBelirti sayılıyor mu ki
Ne bilim yaa progesteron etkisi de olabilir mi diye düşünüyorumEe heralde herkes kasık ağrısı batması yazıyor ya kız okumuyor musundövcem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?