Araştırıyorum belli aralıklarda olması yerleşme diyor bu günler de yerleşme günleriymiş ama çoğu kişi de ilaç diyor anlam veremedim günler de geçmiyorEvet bende de öyleydi 6. Günümde normal miş benimde 8. Günüm şuan belirti kalmadı ilaçlardan mış 6.7. Güne kadar öyle duydum vallaama inşallah yerleşmedir
Evet günler geçmiyor ama böyle kendi kendini strese sokma canım ben evde test bile yapmadan direkt kan tahlili için doktorun verdiği tarihi bekleyeceğim insan gerçekten umutlanıyor stres oluyor sonra çok üzülürüz Allah muhafaza inşallah bu heyecanımızın sonucu güzel olurAraştırıyorum belli aralıklarda olması yerleşme diyor bu günler de yerleşme günleriymiş ama çoğu kişi de ilaç diyor anlam veremedim günler de geçmiyor
İnşallah güzel sonuçlar alırızEvet günler geçmiyor ama böyle kendi kendini strese sokma canım ben evde test bile yapmadan direkt kan tahlili için doktorun verdiği tarihi bekleyeceğim insan gerçekten umutlanıyor stres oluyor sonra çok üzülürüz Allah muhafaza inşallah bu heyecanımızın sonucu güzel olur
Kızlar ya bak 3 kişiyiz aynı gün aşılama olan o günün hayrına hepimiz pozitif çıksak.. inşallahAy bende bilmiyorum şuan hiç belirti yok kalmadı sadece bi iş yaparken çabuk yoruluyorumm
Aminnnnnn yaaa evettt keşkeKızlar ya bak 3 kişiyiz aynı gün aşılama olan o günün hayrına hepimiz pozitif çıksak.. inşallah
Off heyecan heyecan. Ben dayanamıyorum yarın test veriyorum bakalım ne olacakAminnnnnn yaaa evettt keşke
Ayy sonucu buraya da yaz bari inşallah pozitif tir burdan dua ediyorum senin içinOff heyecan heyecan. Ben dayanamıyorum yarın test veriyorum bakalım ne olacak
Bence yükselecek. Baktınız mı bi daha?12. Günü bugün test verdim ben 3.87 çıktı yükselir yoksa düşer mi hiç bilgim yok 2 gün daha beklemem lazım
Evet 2.27 düştü negatif bugün adet oldumBence yükselecek. Baktınız mı bi daha?
Aydan aya yumurta sayısı değişiklik gösterebilir normal bişey bu ve evet ağrılar sızılar iğne ve fitilin etkileri oluyorKızlar benim aşılamam pazar günü oldu bugün 2. Gün oluyor yani. Kasıklarımda batma oluyor bazen özellikle sol tarafta. Evde fazla ayakta kalınca da hafif bi sızı oluyor. Sizde böyle oldu mu??
Bir de ilk soruma kimse cevap vermemiş. Bu ay 1 yumurtam vardı, ilk aşılamamda 3 yumurta büyümüştü. Neden böyle olsu sizce??
Üzüldüm yaEvet 2.27 düştü negatif bugün adet oldum
İlk aşılamamda 3 yumurta olduğu için sanırım ovitrelleden sonra 4-5 gün dayanılmaz ağrılarım vardı ayakta 20 sn kalamıyordum. Bu sefer herhalde tek yumurta olduğu için oek aprım olmadı hafif bel aprısı oldu ama bu batma gibi belirti öncesinde olmamıştı. Acaba tutuyo mu aşılamaAydan aya yumurta sayısı değişiklik gösterebilir normal bişey bu ve evet ağrılar sızılar iğne ve fitilin etkileri oluyor
İnşallah tutuyordur. Bende yarın aşılama olacağım çok heyecanlıyımİlk aşılamamda 3 yumurta olduğu için sanırım ovitrelleden sonra 4-5 gün dayanılmaz ağrılarım vardı ayakta 20 sn kalamıyordum. Bu sefer herhalde tek yumurta olduğu için oek aprım olmadı hafif bel aprısı oldu ama bu batma gibi belirti öncesinde olmamıştı. Acaba tutuyo mu aşılamaher belirtiyi de bişeylere yoruyoruz
Evet 1 ay dinlenip öbür ay deneyeceğimÜzüldüm yailk aşılama mıydı? Tekrar deneyecek misiniz bu ay?
Ben de öyle yapmıştım. Hakkınızda hayırlısı olsun belki de ay olur hiç belli olmazEvet 1 ay dinlenip öbür ay deneyeceğim
İnşallah öyledir diyelim belirtiler hep benzer olduğu için yorum yapamıyoruzİnşallah tutuyordur. Bende yarın aşılama olacağım çok heyecanlıyım
İnşallah canım hepimizin kucakları dolsunBen de öyle yapmıştım. Hakkınızda hayırlısı olsun belki de ay olur hiç belli olmaz
Stres yapmayınİnşallah tutuyordur. Bende yarın aşılama olacağım çok heyecanlıyım
Ben yanlışlıkla sana cevap vermişimİnşallah tutuyordur. Bende yarın aşılama olacağım çok heyecanlıyım