Aşılama

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Pcos olan arkadaşlar kg sorununuz varsa mutlaka kg verin bı arkadaşım kg verince normal kendi hamile kaldı başka sorun yoktu kg'dan baska

Bende ayın 5 inde ovitirele iğne vuruldum ama maalesef negatif çıktı bu sefer olucak sanmıştım baya umutluydum hakımızda hayırlısı hayla addet olmadım ama 7 gün gecikmem var sizde de iğneden sonra oldumu bu

Bende 1 Aralıkta olmuştum aşılamayı 11.gun ve 12.gun testim silik çıkmıştı belirtirler de vardı ama 15.gun adet oldum sebepsiz infertilite diyor doktor 2 hamilelik geçirdim ikisi de doğal yollarla oldu bu sefer sebepsiz infertilite diyor doktor o kadar tedavi o kdar ilaç iğne testler sorunsuz rahim filmi temiz 2 yıl önceki kaybimdan sonra bir daha hamile kalamadim benim gibi olan var mı iyice psikolojim bozuldu

Yalnız değilsin benimde aynı canım 3 yıl oldu hala olmadı pcos var amh yüksek kilom vs yok değerlerim güzel ama olmuyor nasip diyorum

Yalnız değilsin benimde aynı canım 3 yıl oldu hala olmadı pcos var amh yüksek kilom vs yok değerlerim güzel ama olmuyor nasip diyorum
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ya yada bir sebebi vardır muhakkak bu kadar tedavi ilaç iğne boş olmamalı şaka gibi geliyor bana çok takıntı yaptım ben ağlıyorum sürekli neden diye Allah büyük bir gün bizde burda hamileyiz yazicaz

Canım anliorum seni bende ilk çocuğunu 4 sene bekledim beklemek çok zor Rabbim en güzel vakitte en kısa sürede sizlerede tattirsin insAllah kafanıza takmayın diemem takmadan olmuo ama dedikleri gibi de bu iş kafa rahatlığı aman olursa olur olmassa olmaz ben deneyim diyerekden oluo oğluma tüp bebek sürecine girecekken normal hamile kaldım kafam rahattı çünkü nasılsa tüp bebebek yaptircam o zaman olur die dusunerekden kafa rahatlığı vardı vücudunuzu çok strese sokmayın en büyük düşman o

O kadar strese girdim ki bu 4 5 ay ki tedavimde hem bedenen hem ruhen bittim yani aşılamadan çok umutluydum o da negatif çıkınca tamamen çöktüm bu saatten sonra zaten yapabileceğim birşey kalmadı nasip olsun diyorum

Sabır ve dua kardeşim vaktinden evvel çiçek acmazmis en kısa zamanda Rabbim nasip etsin insAllah kendini çok yıpratma stres herşeyi etkileyen faktor

Sabır ve dua kardeşim vaktinden evvel çiçek acmazmis en kısa zamanda Rabbim nasip etsin insAllah kendini çok yıpratma stres herşeyi etkileyen faktor
Amin çok teşekkür ederim Rabbim nasip etsin en güzel zamanda

çok var canım , ben varım mesela 2,5 yıllık evliyim 1 yıl önce dogal yolla hamıle kaldım betam 3000 olunca kanamam oldu tutunamamış dediler sonrasında bi daha da olmadı benımle bırlıkte ıkı arkadasım sorun olmasına ragmen hamıle haberlerını aldım bu hafta takmayınca oluyor dıyorlar ama takmamanın yolunu soylemıyorlar ben takılmamayı başaramıyorum

bu arad yaşım 37 eşim 38 hiç bir sebeb yok bütün değerler normal hatta fazla normal ama yok olmuyor

zamanını bekliyor bence şubat ayında tüp yaparız diyordum eşim şuan ona da sıcak bakmıyor Rabbim verecek biz istemeye devam edelim diyor ama çocuk görunce de gözleri doluyor bana baskı yapmıyor ama ben hıssedıyorum oda çok uzuluyor

her yolu denedık asılama + bıtkı çayları + adem elması kutu vs ama yok

artık ne yapacagımızı da şaşırdım , yumurtlama gunlerı falan takip etmıyorum olursa olur olmazsa Rabbimin var bildiği diyorum

bizimde imtihanımız bu demek kı Rabbim en kısa zaman da nasip etsin hepimize

Sanmıyorum şu an için ama bakalım kese ve kalp atşı haftası gelince belli olur
Rabbim bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hangi hastane de aşılama yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim.

Rabbim bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hangi hastane de aşılama yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim.
Kafa takmamanın imkanı yok bende öyleydim
Aşılama ile gebe kaldım
Daha 5 haftalığım rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah

Bugun asilama oldum kizlar baya bi kasık agrim var. 4 milyon ileri hareketli sperm transfer edildi sizinki kac milyon transfer edilmisti nasil sonuc aldiniz

4 milyon az yani moralim bozuldu genelde 5 milyon ustu sans varmis onda bile dusukmus

`