- Emoji Skoru
- 122
- Puanlar
- 23
Ayni belirtiler canımBende 30 aralik 12. Gun oluyor doktor 14. Gunu ver dedide ben yine de evde erken gebelik testi yapabilirim. Sendede boyle adet sancisi gibi gelip gidiyor mu arada batma falan bende de gogus hassasiyeti baya var akinti da basladi son 2 gundur. Asilamanin 10. Gunundeyim bilmiyorum dedigin gibi duphaston etkisi olma olasiligida yuksek ama insan umutlaniyor iste
Evet kuzum bırakmadan adet olamıyorsun onu da bıraktıktan 2 3 gün sonra falan oluyorsun zaten eğer sende de aynı belirtiler varsa ilaç etkisidir yani zaten benim çok umudum yok aşilamadanAyni belirtiler canım
Bir de duphaston bırakmadan adet olmuyormusuz zaten
Bunu da yapay Zekadan ogrendim :)
Bütün belirtiler ilaç etkisi diyor
Nedense benim de çok umudum yok canımEvet kuzum bırakmadan adet olamıyorsun onu da bıraktıktan 2 3 gün sonra falan oluyorsun zaten eğer sende de aynı belirtiler varsa ilaç etkisidir yani zaten benim çok umudum yok aşilamadan
Belirtileri ciddi yasamiyormusun asilamanin kacinci gunundeydin kuzum. Ben ciddi yasiyorum belirtileri ozellikle 7. Gunden itibaren kasık agrim baya arttiNedense benim de çok umudum yok canım
Ama yine de şansımızı denedik işte
Belki bir ihtimal
Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Evet evet kasık ağrısı çok oluyor batma şeklinde bir de göğüs hassasiyeti fazlasıyla var son 1 haftadır daha da çok arttı belirtilerBelirtileri ciddi yasamiyormusun asilamanin kacinci gunundeydin kuzum. Ben ciddi yasiyorum belirtileri ozellikle 7. Gunden itibaren kasık agrim baya artti
Ben de 19 aralikta oldum kuzum senin test zamanin gelmis niye test yapmiyosunEvet evet kasık ağrısı çok oluyor batma şeklinde bir de göğüs hassasiyeti fazlasıyla var son 1 haftadır daha da çok arttı belirtiler
Ama duphaston da bu etkileri gösteriyormus o yüzden umutlanamiyorum
Ben 15 Aralık'ta aşılama oldum canım
Sen?
Negatif görmekten korkuyorum:)Ben de 19 aralikta oldum kuzum senin test zamanin gelmis niye test yapmiyosun
Negatif görmekten korkuyorum:)
Haklısın canımYa kuzum benim elbet ogrenecegiz kacisi yok bence yap ben olsam beklemezdim
Beni haberdar et kuzumHaklısın canım
Yarın artık kan vereceğim o zaman öğreneyim diyorum:)
Tabii canımBeni haberdar et kuzum
Tamam canimTabii canım
Sen de öğrendiğin zaman mutlaka yaz
Negatif malesef...Tamam canim
Olsun kuzum kismet napalim benimde bugun 11. Gunum beta baktirdim 1.20 cikti benim de negatif 14. Gun tekrar verecegim. Olmazsa 2. Asilamaya gitcem artik bakalimNegatif malesef...
AA bence artacaktır canım inşallah tutar bakalım umudu yitirmemek gerekOlsun kuzum kismet napalim benimde bugun 11. Gunum beta baktirdim 1.20 cikti benim de negatif 14. Gun tekrar verecegim. Olmazsa 2. Asilamaya gitcem artik bakalim
Kuzum 5 in alti negatif bilmiyorum umudum yok en asindan bi 6 falan olsaudi umudum olurduda hala negatif aralikta sanmiyorum kuzum negatif bence. Sende uzulme kuzum kismet degilmis tup bebek ya da bir daha asilama denenilir. Ne umutsuz vakalar var sukur biz o kadar umutsuz vakalar degiliziAA bence artacaktır canım inşallah tutar bakalım umudu yitirmemek gerek
Çok sağol canımKuzum 5 in alti negatif bilmiyorum umudum yok en asindan bi 6 falan olsaudi umudum olurduda hala negatif aralikta sanmiyorum kuzum negatif bence. Sende uzulme kuzum kismet degilmis tup bebek ya da bir daha asilama denenilir. Ne umutsuz vakalar var sukur biz o kadar umutsuz vakalar degilizi
Aynen kuzum hayirlisi olsun sen 2. Defa gidecek misin asilamayaÇok sağol canım
Yine de 14. günü tekrarla bence
O kadar belirti yaşamamiza rağmen hepsinin çöp olup gitmesi de ayrı ironik:)
Allah'ın bir bildiği vardır
Ne diyeyim canım
Evet istiyorum canımAynen kuzum hayirlisi olsun sen 2. Defa gidecek misin asilamaya
Hemen tekrar gidilebiliyor mu ara vermek gerekmiyor mu bilgin var mi kuzumEvet istiyorum canım
Adet olmayı bekliyorum bakalım