Hiç stres yapma vanım benim 11 milyondu ileri hareketi %85 falandı ama yine olmadıBugun asilama oldum kizlar baya bi kasık agrim var. 4 milyon ileri hareketli sperm transfer edildi sizinki kac milyon transfer edilmisti nasil sonuc aldiniz
Kuzum 11 milyon sperm mi transfer edildi ? Eş faktorunden dolayimi asilama surecine girdiniz sen de pcos falan var miHiç stres yapma vanım benim 11 milyondu ileri hareketi %85 falandı ama yine olmadı
@Ged2025 canım ben adet oldum pazartesi tekrar gideceğim hastaneye
Amin kuzum. Masallah allahim saga salim kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar bugün kese bakmaya gittim
Kese oluşmuş
Rabbim bu duyguyu sizlere de tattırsın inşallah
Çok heyecanlıyım ben
İnşallahAmin kuzum. Masallah allahim saga salim kucagina almayi nasip etsin insallah
YaaHiç stres yapma vanım benim 11 milyondu ileri hareketi %85 falandı ama yine olmadı
@Ged2025 canım ben adet oldum pazartesi tekrar gideceğim hastaneye
Evet canım doktor hatta dedi sayı çok iyi diye ileri hareketi çok yüksek demişti . Bende pcos var canımKuzum 11 milyon sperm mi transfer edildi ? Eş faktorunden dolayimi asilama surecine girdiniz sen de pcos falan var mi
Maşallah canım bizlere de dua etKızlar bugün kese bakmaya gittim
Kese oluşmuş
Rabbim bu duyguyu sizlere de tattırsın inşallah
Çok heyecanlıyım ben
İnşallah sizlerde çabalarınızın sonucu alırsınız rabbim isteyen herkese versin inşallahMaşallah canım bizlere de dua et
Yumurtan kac tane gelismisti kuzum. Aslinda esinin degerleride iyiymis sendede yumurta gelismisse niye olmus ki kismet iste. 2. Yi deneyecek misinizEvet canım doktor hatta dedi sayı çok iyi diye ileri hareketi çok yüksek demişti . Bende pcos var canım
Kafaya takma diyorlar da işte nasıl olacak valla artık eşimde işine gidiyor 4 5 ay yok yurtdışı bir süre daha girdi araya ama tedaviye devam etmem artık daha çok stres oluyorum Rabbim büyük vardır bir zamanı diyorum hep en güzel şekilde nasıp olsun hepimizeçok var canım , ben varım mesela 2,5 yıllık evliyim 1 yıl önce dogal yolla hamıle kaldım betam 3000 olunca kanamam oldu tutunamamış dediler sonrasında bi daha da olmadı benımle bırlıkte ıkı arkadasım sorun olmasına ragmen hamıle haberlerını aldım bu hafta takmayınca oluyor dıyorlar ama takmamanın yolunu soylemıyorlar ben takılmamayı başaramıyorum
bu arad yaşım 37 eşim 38 hiç bir sebeb yok bütün değerler normal hatta fazla normal ama yok olmuyor
zamanını bekliyor bence şubat ayında tüp yaparız diyordum eşim şuan ona da sıcak bakmıyor Rabbim verecek biz istemeye devam edelim diyor ama çocuk görunce de gözleri doluyor bana baskı yapmıyor ama ben hıssedıyorum oda çok uzuluyor
her yolu denedık asılama + bıtkı çayları + adem elması kutu vs ama yok
artık ne yapacagımızı da şaşırdım , yumurtlama gunlerı falan takip etmıyorum olursa olur olmazsa Rabbimin var bildiği diyorum
bizimde imtihanımız bu demek kı Rabbim en kısa zaman da nasip etsin hepimize
Bende gelişen 2 yumurta vardı olmadı nasip diyelim . Evet başlayacağım pazartesi bugün adet oldumYumurtan kac tane gelismisti kuzum. Aslinda esinin degerleride iyiymis sendede yumurta gelismisse niye olmus ki kismet iste. 2. Yi deneyecek misiniz
Hadi insallah kuzum benimBende gelişen 2 yumurta vardı olmadı nasip diyelim . Evet başlayacağım pazartesi bugün adet oldum
Göğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı yaşıyor musun canım?Bana da duphaston yazdi ama simdi baslama dedi asilamadan sonraymis sabah aksam yine benimkiside
Kasık agrisi baya yasiyorum gelip gidiyor surekli ama gogus hassasiyetim yok canim senunGöğüs hassasiyeti ve kasik ağrısı yaşıyor musun canım?
Aşırı var canım yaKasık agrisi baya yasiyorum gelip gidiyor surekli ama gogus hassasiyetim yok canim senun
Bende duphaston kullaniyorum kuzum bilmiyorum ki bencede ondan ara da bi batma oluyor falan agri da oluyor. İnsan umutlaniyor yerlesmemi acaba diye de cok da umutlanmak istemiyorum sonra cok uzulurumAşırı var canım ya
Duphaston kullanıyorum ondan mı acaba bilemedim
Ben de göğüs hassasiyeti çok fazla canım o kadar yanıyor kiBende duphaston kullaniyorum kuzum bilmiyorum ki bencede ondan ara da bi batma oluyor falan agri da oluyor. İnsan umutlaniyor yerlesmemi acaba diye de cok da umutlanmak istemiyorum sonra cok uzulurum
Bende 30 aralik 12. Gun oluyor doktor 14. Gunu ver dedide ben yine de evde erken gebelik testi yapabilirim. Sendede boyle adet sancisi gibi gelip gidiyor mu arada batma falan bende de gogus hassasiyeti baya var akinti da basladi son 2 gundur. Asilamanin 10. Gunundeyim bilmiyorum dedigin gibi duphaston etkisi olma olasiligida yuksek ama insan umutlaniyor isteBen de göğüs hassasiyeti çok fazla canım o kadar yanıyor ki
Duphaston kaynaklı da olabilir
Kasık ağrısı da var ama bakalım
30 Aralıkta kan vereceğim
O zaman ak koyun kara koyun belli olacak