Sizde aynı gün aşılama yapmışsınız sanırım, test yaptınız mı ya da belirti var mı?Bu ay hepimizin yüzü güler inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde aynı gün aşılama yapmışsınız sanırım, test yaptınız mı ya da belirti var mı?Bu ay hepimizin yüzü güler inşallah
Erken gebelik ile yapmayın doktorum yanıltıcı olabilir dedi normal test alıp yapınKızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyimemin olamıyorum
![]()
İnşallahBu ay hepimizin yüzü güler inşallah
Bende gördüm çizgiyiKızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyimemin olamıyorum
![]()
Belirti yok ama yarın test yaparım belki ctesiSizde aynı gün aşılama yapmışsınız sanırım, test yaptınız mı ya da belirti var mı?
Aynı gün olmuşuz aşılamayla beraber 12.gün bugün ben kan verdim hcg 3.87 çıktı yükselir mi ki acabaKızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyimemin olamıyorum
![]()
Çizgi var canım silik inşallah hamilesindir adete kaç gün var gecikme olmadan yaptığın için siliktir HCG hormonu daha düşük olduğu içinKızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyimemin olamıyorum
![]()
Değilmişim maalesef, heralde iğneden dolayı çıktı silik çizgi, beta verdim 1,2 çıktı son aşılama denememdi önümüzdeki ay tüp bebek denemesi olacak artık inşallah ordan olumlu sonuç alırım, umarım sizin güzel sonuçlarınız olurÇizgi var canım silik inşallah hamilesindir adete kaç gün var gecikme olmadan yaptığın için siliktir HCG hormonu daha düşük olduğu için![]()
Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza, benim 1,2 çıktı maalesef ama sizin yüksekAynı gün olmuşuz aşılamayla beraber 12.gün bugün ben kan verdim hcg 3.87 çıktı yükselir mi ki acaba
Evet biraz yüksek ama devamı gelir mi bilmiyorum şuan direk negatif yani teşekkür ederim ama ben çok muallaktayımTebrik ederim çok sevindim sizin adınıza, benim 1,2 çıktı maalesef ama sizin yüksek
Öyle mi üzüldüm canım ben de aynı malesef olmuyo 15 ay oldu hiç bir gebelik elde edemedim artık fazla düşünmekte istemiyorum olacağı varsa olur diye akışına bırakmak istiyorumDeğilmişim maalesef, heralde iğneden dolayı çıktı silik çizgi, beta verdim 1,2 çıktı son aşılama denememdi önümüzdeki ay tüp bebek denemesi olacak artık inşallah ordan olumlu sonuç alırım, umarım sizin güzel sonuçlarınız olur
Kan testi neden yaptırmadın günün gelmiş aslındaYa ben de aşılama oldum 14. gün bugün
12 ve 13 de Pembe leke gördüm 14 de ise sabah kırmızı leke gördüm az bişey sonrası yok kahverengi leke tek geliyor adetim başlamıyor böyle olup gebe kalan var mıdır acaba
Sabah test verecektim aslında leke görünce regl oldum heralde dedim ama ondan sonra yok gelmediKan testi neden yaptırmadın günün gelmiş aslında
Verme şansın varsa ver aklında kalmasın yada yarın artma olmazsada verebilirsin en iyi sonuç kan testi yaniSabah test verecektim aslında leke görünce regl oldum heralde dedim ama ondan sonra yok gelmedi
BAklım sabaha kadar beklicem ilk defa asilama yaptığım için belirtileri bilmiyrm açıkçasıVerme şansın varsa ver aklında kalmasın yada yarın artma olmazsada verebilirsin en iyi sonuç kan testi yani
Benimde ilk herkeste farklı oluyor ama belirtiler de kesinliği yok maalesefBAklım sabaha kadar beklicem ilk defa asilama yaptığım için belirtileri bilmiyrm açıkçası
Sizin kaçıncı gün aşılamanın inşallah tutarBenimde ilk herkeste farklı oluyor ama belirtiler de kesinliği yok maalesef
12. Günü bugün test verdim ben 3.87 çıktı yükselir yoksa düşer mi hiç bilgim yok 2 gün daha beklemem lazımSizin kaçıncı gün aşılamanın inşallah tutar![]()