• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyim 🫠 emin olamıyorum 🥺
Erken gebelik ile yapmayın doktorum yanıltıcı olabilir dedi normal test alıp yapın

Kızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyim 🫠 emin olamıyorum 🥺
Bende gördüm çizgiyi

Selam millet. Bugün çatlatma iğnesi yapıcam. 1 yumurtam 21 m olmuş. 1 de 17 m vardı. Doktor 1 yumurta yeterli dedi. İlk aşılamada 3 yumurta büyümüştü acaba neden şimdi 1 🤔

Aynı gün olmuşuz aşılamayla beraber 12.gün bugün ben kan verdim hcg 3.87 çıktı yükselir mi ki acaba

Çizgi var canım silik inşallah hamilesindir adete kaç gün var gecikme olmadan yaptığın için siliktir HCG hormonu daha düşük olduğu için 🙂

Çizgi var canım silik inşallah hamilesindir adete kaç gün var gecikme olmadan yaptığın için siliktir HCG hormonu daha düşük olduğu için 🙂
Değilmişim maalesef, heralde iğneden dolayı çıktı silik çizgi, beta verdim 1,2 çıktı son aşılama denememdi önümüzdeki ay tüp bebek denemesi olacak artık inşallah ordan olumlu sonuç alırım, umarım sizin güzel sonuçlarınız olur

Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza, benim 1,2 çıktı maalesef ama sizin yüksek
Evet biraz yüksek ama devamı gelir mi bilmiyorum şuan direk negatif yani teşekkür ederim ama ben çok muallaktayım 🥲 Rabbim sizin de emeklerinizi boşa çıkarmasın en kısa zamanda çok güzel haberler alın 🤎

Değilmişim maalesef, heralde iğneden dolayı çıktı silik çizgi, beta verdim 1,2 çıktı son aşılama denememdi önümüzdeki ay tüp bebek denemesi olacak artık inşallah ordan olumlu sonuç alırım, umarım sizin güzel sonuçlarınız olur
Öyle mi üzüldüm canım ben de aynı malesef olmuyo 15 ay oldu hiç bir gebelik elde edemedim artık fazla düşünmekte istemiyorum olacağı varsa olur diye akışına bırakmak istiyorum 😐 ne denesen de olmayacaksa olmuyo klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum bir kere ama gene olmadı pcos var benim de ondan dolayı olmuyo sanırım düşünmekten de yoruldum artık düşünsende eline üzüntüden başka bişey geçmiyo Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok zor bı süreç yaşayan bilir

Ya ben de aşılama oldum 14. gün bugün
12 ve 13 de Pembe leke gördüm 14 de ise sabah kırmızı leke gördüm az bişey sonrası yok kahverengi leke tek geliyor adetim başlamıyor böyle olup gebe kalan var mıdır acaba

Ya ben de aşılama oldum 14. gün bugün
12 ve 13 de Pembe leke gördüm 14 de ise sabah kırmızı leke gördüm az bişey sonrası yok kahverengi leke tek geliyor adetim başlamıyor böyle olup gebe kalan var mıdır acaba
Kan testi neden yaptırmadın günün gelmiş aslında

Sabah test verecektim aslında leke görünce regl oldum heralde dedim ama ondan sonra yok gelmedi
Verme şansın varsa ver aklında kalmasın yada yarın artma olmazsada verebilirsin en iyi sonuç kan testi yani

Back
X