• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

umudayolcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2025
14
0
1
21
Merhaba arkadaşlar ben aşılama sürecine girdim öncelikle dahiliye bölümünde uygun raporu almam gerekiyordu malesef ki B12, D, vitamini çok eksikti ilaç ve iğne verdi 3 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah temiz çıkar ve aşılama olumlu olur. Başka yapmam gereken şeyler var mı ? Bilgi verir misiniz

Merhaba arkadaşlar ben aşılama sürecine girdim öncelikle dahiliye bölümünde uygun raporu almam gerekiyordu malesef ki B12, D, vitamini çok eksikti ilaç ve iğne verdi 3 hafta sonra kontrole çağırdı inşallah temiz çıkar ve aşılama olumlu olur. Başka yapmam gereken şeyler var mı ? Bilgi verir misiniz
Ne kadar düşük çıktı bende aşılama sürecine giricem de bu değerler de önemli mi devlette mi yaptıracaksınız siz

Ben özelde yaptırdım yumurta büyütme ve takviye ilacım vardi onlarinda dışında bi belge vs almadım dahiliyeye de gitmedim normal kan degerlerime baktirmistim her hastane farklı demekki

Hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba

Her özelde aynı fiyat değil sanirsam ben bursada yaptırdım sperm yikama işlemi 35 bin verdim asilamayi doktorum yapti bi kaç kişinin yorumlarını okudum daha uyguna yaptıran da varmış sanirsam

Onu bilmiyorum ama bir sayfada okumuştum 3 yıl evli olmak şartı var falan yaziyodu ne kadar doğru bilmiyorum

Back
X