Aşılama asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

asikiz24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
5
0
86
Almanya
slm kizlar ben siteye yeni üye oldum.yakin zamanda bende asilama yaptiracam.acikcasi tutumaz diye korkuyorum!!!!..bide asilama yapilmasi iciereklin nekadar sperm gerekli ve tutuma olasigi nekadar cevap yazarsaniz sevinirim.:emir_bebek:

slm.Tutma olasılığı aslında hiç belli olmuyor.3 milyon sperm transferiyle bile hamile kalan varken 20 milyonla kalamayan var.Yani sayı kaç olursa olsun umudunu yitirme.

slm.Tutma olasılığı aslında hiç belli olmuyor.3 milyon sperm transferiyle bile hamile kalan varken 20 milyonla kalamayan var.Yani sayı kaç olursa olsun umudunu yitirme.
slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum bende bu ayın 4 ünde aşılama yaptırdım 15 inde beta hcg yaptırıcam inşlh tutmuştur diye dua ediyorum günler bi türlü geçmiyo bazı belirtiler var ama yinede kendimi fazla alıştırmaya çalışmıyorum allah inşallah herkese verir

merhaba arkadaşlar,

26 mayısta ilk aşılamamı yatırdım. doktorum 2 hafta geçtikten sonra kanda gebelik testi yaptır dedi. 9 haziranda 2 hafta dolmuş oluyor. normal adet tarihime göre 2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım :) şu anda bendeki belirtiler:
- göğüslerde ağrı ve büyüme
- göğüs uçlarında hassasiyet
- damarlarda belirginleşmeler
- alt karında şişkinlik
- gece uykusuzluğu (kafaya çok taktığım için oluyor sanırım. kesintisiz uyamıyorum ara ara uyanıyorum.)
- dudaklarda kuruluk
- açık sarı beyaz gibi bir renk akıntı
- kabızlık
- bazen hafif bir bel ağrısı
- kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin ağrılar

benimle aynı durumda olup gün sayan var mı aranızda???

slm arkadaşlar ben burda yeniyim bende bu ayın 4 ünde aşılama yaptırdım ve 15 inde beta hcg yaptıracam çok heyecanlıyım günler bi türlü geçmiyo allahtan tek bi dileğim meleğimin beni bırakmaması allah herkese bi melek göndersin:emir_bebek:

slm arkadaşlar ben burda yeniyim bende bu ayın 4 ünde aşılama yaptırdım ve 15 inde beta hcg yaptıracam çok heyecanlıyım günler bi türlü geçmiyo allahtan tek bi dileğim meleğimin beni bırakmaması allah herkese bi melek göndersin:emir_bebek:

amin canım inşallah allah verir sanda bir bebek bizede allah dualarımızı kabul etsin inşallah bende 8 martta yaptırdım ilk aşılamamı bakalım bende bekliyorum peki belirtilerin varmı

belirtilerim var ama ondan mı bilmiyorum belim ve kasıklarım çok ağrıyo bazen kıramplar giriyo ateşim yükseliyo artık hayırlısını bekliyoruz bakalım:nazar:

belirtilerim var ama ondan mı bilmiyorum belim ve kasıklarım çok ağrıyo bazen kıramplar giriyo ateşim yükseliyo artık hayırlısını bekliyoruz bakalım

Son düzenleme:
belirtilerim var ama ondan mı bilmiyorum belim ve kasıklarım çok ağrıyo ateşim çıkıyo artık hayırlısını bekliyoruz bakalım

sizede bol şans pıtırcık allah inşallah sanada hayırlı bi evlat verir fazlada kafana takma ben fazla takmamaya çalışıyorum allahım meleklerimizi bize gönder yarabbim

pıtırcık canım sanada bol şanslar allah seninde dualarını kabul etsin fazla kafana takma ben takmamaya çalışıyorum allahım inşallah meleklerimizi bize gönderir

merhaba arkadaşlar
ben bu sıteye yenı uye oldum ve sanırım benım durumum bıraz rısklı.benım sol tupum tıkalı ve yumurtalıgı calısıyor.sag tupum acık yumurtalıgım calısmıyor ve kıst var folukuler kıst.doktorum prof. ve bana bu kıst onemlı degıl dedı 1 senedır tedavı goruyordum %50 sansın var dıyordu oncekı doktorla ama bu doktorum gercekten mukemmel sımdı bana menogon verdı hergun 1 tane vurulucam ve 6 gun vurulup gıdıcem nezaman asılama yapılıcak p.tesi ogrenıcem.ilk iğnemi bugun vuruluyorum.insallah ılk asılamada tutar ben cok ıstıyorummmmm

Back
X