merhaba arkadaslar 3 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım son düşügümün üstünden 1.5 yıl gecti bi dha hamile kalamadım kanımda pıhtılaşma var coraspirin kullanıyorum ayrıca 3 ay folükül takıibi yaptrdm yumurtam oluyor catlıyor ama hamile kalamıyorum 4 yumurtam vardı gecen ay yine olmadı rahim filmi çekildim bütün tahlilleri yaptm eşimdede sorun yok ekim ayında aşılama yaptrcm ama korkuyorum sonuç alamıycam diye psikolojim bozuldu ıyıce
Korkma hiç.çok basit bir işlem.duyacağın ağrı sadece 3 dk.oda cırcır olmuşsun gibi..rahatla..bebiş için 3 dakikalık çok az ağrı çekilmez mi?bende bu ay aşılama yaptırıcam ilk defa ve çok korkuyorum :)
çekilir çekilmesinede ben herşeyine de razıyım ama ne biliyim o çatala yatmak bilmem neKorkma hiç.çok basit bir işlem.duyacağın ağrı sadece 3 dk.oda cırcır olmuşsun gibi..rahatla..bebiş için 3 dakikalık çok az ağrı çekilmez mi?
kim demişse saçmalamış.hiç alakası yok.çatal ürkütüyor evet ama hiç anlattığı gibi değil.hiçbişeyin dışarı çıkarıldığı yok .çekilir çekilmesinede ben herşeyine de razıyım ama ne biliyim o çatala yatmak bilmem nebiri de dedi yumurtayı dışarı çıkarıyormuş iğneyi yumurtaya yapıyomuş tekrardan tüplere salıyorlar mış bilmem ne saçma sapan şeyler kafam allak bullak
Merhaba,diorum ya kulaktan duyma laftar 20 dk sonra doktoruma gidicem bakalım neler söylicek :)
İnşallah aşılamanız tutar.. Allah sağlık versin güç versin.. Hayırlısıyla sağlıklı bebişler versinBugün aşılama yapıldı...Doğumhaneye sadece doğum için gireceğimi düşünürdüm..Girdiğimde bi bayan doğum yapmıştı hemşirenin elinde baş aşağı duran bi bebek ağlıyordu bende diğer bölümde bekliyordum çok zor bi sınav Allah im yardim etsin benim gibilere...
Aşılama 15 gün sonra belli olacak dua edinnnn lütfen
amin inşallah rabbim sizede ve isteyen herkesede nasip etsin.. evet bende aşılama ile kaldım hamile..Merhaba,
Sanırım hamilesiniz. Aşılama ile mi oldu? Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
Amiinnnamin inşallah rabbim sizede ve isteyen herkesede nasip etsin.. evet bende aşılama ile kaldım hamile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?