Aşılama

Bende bu ay ilk asilamami yaptirdim 29 aralikta bugun 14. Gunu asilamamin ama test yaptirmak istemiyorum yaptirmadimda ekim ayinda bi hamilelk gecirdim vedusukle sonuclandi artik bu yol cok yorucu oldu benim icin ve umidimde kalmadi
canım Allah sabır versin hepimiz yaşıyoruz bunları ben de düşük yaptım ama hala istiyorum ümidimi kesiyorum ama yine bebek istiyorum malesef ki bizim yapımız gereği belki de bilmiyrum yorulsakta çabalıyoruz :) üzülme demekle sen şimdi düşünmeyi bırakacak değilsin biliyorum ne desem boş.. ama inan! olacak bir gün.. deli gibi bebek kokusu geliyor burnuma Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda.. hakkında hayırlısı olsun..

merhaba kızlar,
Aşılama konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 aydır hamile kalmayı deniyoruz ama olmuyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok. sadece HSG çektirmedim doktorumda tüplerinin tıkalı olduğunu düşünmüyorum demişti. eşimde sorun vardı. hem sayı hız hemde morfolojide. ilaç vs kullandı ve sayısı normal sınırlara çıktı. doktorum 2 ay deneyin mutlaka gebe kalman gerekir dedi ama maalesef olmadı :KK43: bugün adetimin son günü. haftaya randevu aldım ve artık aşılama istiyorum. Okuduğum kadarı ile yumurtanın gelişmesi için ilaç ve çatlatma iğnesi kullanılmış. bende yumurta gelişmesinde ve çatlamasında herhangi bir sorun yok. herkese aynı ilaçlar mı veriliyor. nasıl bir süreçten geçiliyor. istanbulda yaptıran arkadaşlar var mı

merhaba kızlar,
Aşılama konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var. 10 aydır hamile kalmayı deniyoruz ama olmuyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok. sadece HSG çektirmedim doktorumda tüplerinin tıkalı olduğunu düşünmüyorum demişti. eşimde sorun vardı. hem sayı hız hemde morfolojide. ilaç vs kullandı ve sayısı normal sınırlara çıktı. doktorum 2 ay deneyin mutlaka gebe kalman gerekir dedi ama maalesef olmadı :KK43: bugün adetimin son günü. haftaya randevu aldım ve artık aşılama istiyorum. Okuduğum kadarı ile yumurtanın gelişmesi için ilaç ve çatlatma iğnesi kullanılmış. bende yumurta gelişmesinde ve çatlamasında herhangi bir sorun yok. herkese aynı ilaçlar mı veriliyor. nasıl bir süreçten geçiliyor. istanbulda yaptıran arkadaşlar var mı
iyi akşamlar arkadaşım nasıl aşılama yaptırdınızmı bende pazartesi aşılama yaptırdım allah isteyen herkeze evlat versin

iyi akşamlar arkadaşım nasıl aşılama yaptırdınızmı bende pazartesi aşılama yaptırdım allah isteyen herkeze evlat versin

canım inşallah tutar. ben aşılama yaptırmadım önce bu cumartesi günü hsg çektiricem sonuca göre bakıcaz artık

merhaba kızlar,
Bendede sorun yoktu eşimin sperm sayısı 18 milyon ve yavaş bugün aşılamanın 13. Günü kan testi 0.484 negatif idrar testlerim 3 adet pozitif

Aslında ben tam 1.5 yıl vajinşsmusu yaşadım. Hiç doktor muaynesine gidemiyordum ama şimdi gittiğim bir doktor sayesinde yendim. Kadın okadar anlayışlı ve el okadar hafif ki ilk muaynelerde acımamasına rağmen piskolokij ılarak çığlık atıyordum hastane inliyordu. Dr hiç tepki vermiyordu cok anlayıslıydı. Şimdide onla devam ediyorum. Artık alıştım sesim bile çıkmıyor. Korkulcak hiçbişey yok acı bile hissetmiyorsun. Zaten doktorlar nasıl muayne edecegını bildiği için hiç canını acıtmıyor bikere deneyince gerisi geliyor. Ayrıca bunu yapmak zorunda oldugumu dusununce bi casaretle myayne olmuştum. İyikide ol lmuşum :)
sualp27 sualp27 size bi sorum olacak, vajinusmus için yardım aldınız mı? Ben de muayene esnasında zorlanıyorum baya kasılıyorum. Ama normal hayatımda o kadar sıkıntılı değildi genel olarak. Hsg yi de anestezi ile çektirdim ve doktorum vajin hiç iki yıllık evli gibi değil dedi vajinusmus olabilirsin dedi? Aslında çok rahat değilim her zaman tamam ama çok sıkıntılı da değilim karar veremedim bu konuda bi doktora gitmek istemiyorum..Nasıl yardımcı olabilir ki ? Doktor

sualp27 sualp27 size bi sorum olacak, vajinusmus için yardım aldınız mı? Ben de muayene esnasında zorlanıyorum baya kasılıyorum. Ama normal hayatımda o kadar sıkıntılı değildi genel olarak. Hsg yi de anestezi ile çektirdim ve doktorum vajin hiç iki yıllık evli gibi değil dedi vajinusmus olabilirsin dedi? Aslında çok rahat değilim her zaman tamam ama çok sıkıntılı da değilim karar veremedim bu konuda bi doktora gitmek istemiyorum..Nasıl yardımcı olabilir ki ? Doktor
Hicbir yardim almadim canim sabirla esiminde yardimiyla Yendim

Back
X