Aşılama

kızlar merhabalar 18 aralıktan itibaren fostimon 25 kullanıyorum cuma kontrole gittiğimde halen yumurtan 10 ml p.tesiy büyümezse aşılamayı iptal edicez dedi:( bu nedemek şimdi ne yani ben onca zamanı acıyı kontrelleri ilaçları boşunamı aldım ....büyümediyse ve aşılama yapılmadan iptal olacaksa ben 2. aşılamayımı olucam yoksa 1.aşılama sayılıp devlet ten sayılmadığı için laçları ücretlimi alıcam???? ve yarın kontroüm var nasıl büyütsem şu yumurtaları bilemedim: ne olur yardım edin ::::(((
Canım nsptın ıptalmi oldu aşılaman. Kullandığın ikaçmı iğnemi. Eğer ilaçsa buyumedıyse ıgne verıyorlar cnm. En kotu takibe alınırsın cunku yumurtan çatlamadan regli olamıyorsun ovulasyondan 14 -15 gün sonra regli oluyorsun.

iğne kullanıyodum cnm. fostimon 75 bugün gittim yumurta büyümüş 18 ml olmuş gece 12 de çatlatma iğnesi olucam çarşamba 7.30 gelin 1,5 lt su ile dedi çatletma iğnesinden sonra cinsel birliktelik sonra eşine perhiz dedi dedide sanırım çarşamba günü numune verecek ama 3 gün olmuyoki 1.5 gün perhizle nasıl sağlıklı sperm elde edecekler bu arada benim adetin 14 günü bugün
??????? kafamda bir sürü sorular var canım acıyacakmı sperm yeterlimi bu perhiz günüyle suyu niye içiyorum kimse cvp.vermiyoki:(

iğne kullanıyodum cnm. fostimon 75 bugün gittim yumurta büyümüş 18 ml olmuş gece 12 de çatlatma iğnesi olucam çarşamba 7.30 gelin 1,5 lt su ile dedi çatletma iğnesinden sonra cinsel birliktelik sonra eşine perhiz dedi dedide sanırım çarşamba günü numune verecek ama 3 gün olmuyoki 1.5 gün perhizle nasıl sağlıklı sperm elde edecekler bu arada benim adetin 14 günü bugün
??????? kafamda bir sürü sorular var canım acıyacakmı sperm yeterlimi bu perhiz günüyle suyu niye içiyorum kimse cvp.vermiyoki:KK43:
Şimdi sen yazınca farkettim su ne için? ? Tüpte içiyor larda aşılama ne alaka benimde bu hafta sonu yapılacak. Eşime 5 gun perhiz yaptırcam. Seninki ne zaman

:) çarşamba yaptırdım korkutuğum kadar olmadı tabiii kendi doktorum erkek belki ondanda çekinip kendimi çok strese soktum ama şansıma aşılamama kadın dr.girdi:) su mesaneyi şişirip rahimin daha çok açılmasına ve yumurtaların gözükmesi içinmişş... ama ben okadar çı sıkıştımki ve zaten içeriyede 45 dk.rotarlı aldılar (kii çatlatma iğnesinin üstünden 34-36 saat geçmesi lazım benim iğneden tam 42 saat sonra içeriye aldılar) hiç umudum yok ama en azından ilk korkumu yendim diye seviniyorum :)

:) çarşamba yaptırdım korkutuğum kadar olmadı tabiii kendi doktorum erkek belki ondanda çekinip kendimi çok strese soktum ama şansıma aşılamama kadın dr.girdi:) su mesaneyi şişirip rahimin daha çok açılmasına ve yumurtaların gözükmesi içinmişş... ama ben okadar çı sıkıştımki ve zaten içeriyede 45 dk.rotarlı aldılar (kii çatlatma iğnesinin üstünden 34-36 saat geçmesi lazım benim iğneden tam 42 saat sonra içeriye aldılar) hiç umudum yok ama en azından ilk korkumu yendim diye seviniyorum :)

Arkadaşlar Merhaba
Bana bu ay aşılama yapılacak doktor bugün gonal 300 verdi pzt. Rapor çıkacak ama çok sıkıntılıyim
Ben muayenede kasiliyorum ve çatal masa korkum var spekulum takılırken acir diye korkum
Hsg çekilirken spekulumu taktiğinı hissetmedim ama açarken çok yanmıştı zor dayandım
Birde aşılama da şans azmiş o canımı sıktı
Merhaba canım spekulumdan ben de çok korkuyorum ilk aşılamamı olucam ben de bu ay. Doktorum bana aşılama %25 arttırır gebelik şansını ki bu bence çok iyi dedi. Rapor ne için çıkacak ilaç için mi? Çok mu pahalı hiçbir bilgim yok paylaşır mısın?

Merhaba canım spekulumdan ben de çok korkuyorum ilk aşılamamı olucam ben de bu ay. Doktorum bana aşılama %25 arttırır gebelik şansını ki bu bence çok iyi dedi. Rapor ne için çıkacak ilaç için mi? Çok mu pahalı hiçbir bilgim yok paylaşır mısın?
BEN dün yaptırdım
3 kutu gonal f 300 kullandım bir kutu da ovitrelle toplamda 250 lira fark tuttu rapor olmasına ragmen

Spermi verdikten ve aldıktan sonra kaç saat geçti
Benimde dün yapıldı zor oldu benim rahim ters rahim ağzını zor yakaladı doktor 3 gün yatacaksın dedi progestan verdi yatıyorum şu an

merhaba arkadaşlar 24 Aralıkta ilk aşılama yapıldı ve dün kan değerim 1,20 çıktı :((( sizce erken mi kontrol ettim ? yoksa tutmadı mı???? :((((

Prosedür uygulansin diye yaptiriyorum ve bununla olmazsa kesinlikle tup bebeğe gideceğim o da yaz tatilinde
merhaba canim bende tarih aldim drla konusup tup bebege gecicez insallah önumuzdeki adetimde baslayabiliriz tedaviye bugun icim cok buruk aglamakliyim bebek özlemi cekmek cok tuhaf bir duygu hic tanimadigin görmedigin sesini duymadigin birini cigerin yanip kavrulurcasina özlemek anlatirken bile agliyorum allahim diyorum o duyguyu bende tadicakmiyim bende bigun anne olucakmiyim :(

merhaba canim bende tarih aldim drla konusup tup bebege gecicez insallah önumuzdeki adetimde baslayabiliriz tedaviye bugun icim cok buruk aglamakliyim bebek özlemi cekmek cok tuhaf bir duygu hic tanimadigin görmedigin sesini duymadigin birini cigerin yanip kavrulurcasina özlemek anlatirken bile agliyorum allahim diyorum o duyguyu bende tadicakmiyim bende bigun anne olucakmiyim :KK43:
seni en iyi ben anlarım ve benim gibiler gerçekten bebek özlemi çekenler için o kadar zor bir dönem ki kimseye bir şey anlatamazsın takma kafanı rahat ol aslında rahat olmakla bitmiyor iş o kadar uzun zaman geçince ister istemez rahatlık kalmıyor üzülme ağlama diyeceğim ama ağlayacağını biliyorum ben dün aşılama yapılırken bebeğim olsun artık diye ağlıyordum o kadar zor dönemlerden geçtim ki belki de bunlar sadece başlangıç daha bunun ilerisi de var belki bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya cidden moralim bozuk gonal 300 verdi bana 3 kutu 1 kutuda ovitrelle bu ilaçlar içi n rapor yandı ve gonal in biri kullanılmayacak 2.raporumdu zaten
bende bu ay gonalf kullandım 3 kutu + ovıtrelle raporda çıkarttı bu ay bir kutu bitti ovıtrelle oldu doğal yolla denedik dünn hüsranla sonuçlandı.. aşılama istemiyorum doktorumu aradım isteyip istemediğini gel konuşalım dedi eşimde istemiyor bu yüzden görüşmeyede gidemicem sanırım.. elimde iki kutu kaldı öylecee

bende bu ay gonalf kullandım 3 kutu + ovıtrelle raporda çıkarttı bu ay bir kutu bitti ovıtrelle oldu doğal yolla denedik dünn hüsranla sonuçlandı.. aşılama istemiyorum doktorumu aradım isteyip istemediğini gel konuşalım dedi eşimde istemiyor bu yüzden görüşmeyede gidemicem sanırım.. elimde iki kutu kaldı öylecee
Niye aşılama istemiyorsunuz ki? yolun başında bana da çok gerginlik verici bir durum gibi geliyordu ama şimdi çok da mantıklı geliyor. Belki kısmetimizde bu var. hiç düşünme bence. insanlar neler deniyor.

Niye aşılama istemiyorsunuz ki? yolun başında bana da çok gerginlik verici bir durum gibi geliyordu ama şimdi çok da mantıklı geliyor. Belki kısmetimizde bu var. hiç düşünme bence. insanlar neler deniyor.
tabi ki canım orası öyle.. eşim istemiyor şuan.. zamanı var sanırım yaptırmıyoruz hayırlısı rabbim nasibimizi tez zamanda çıkarsın karşımıza nşallah..

benimde eşim istemiyordu aşılamaya gerek yok direk tüp bebek yapalım demişti ama ya aşılama ile olursa diye düşünceye kapılıp gidip yaptırdım çok maliyetli bir şey değil zaten çok uzun sürmüyor ama işte fiziksel olarak ruhsal olarak yıpranıyoruz tek sıkıntısı bu

benimde eşim istemiyordu aşılamaya gerek yok direk tüp bebek yapalım demişti ama ya aşılama ile olursa diye düşünceye kapılıp gidip yaptırdım çok maliyetli bir şey değil zaten çok uzun sürmüyor ama işte fiziksel olarak ruhsal olarak yıpranıyoruz tek sıkıntısı bu
doğru diyosun canım... benim gittiğim hastahane 700 tl alıyor aşılamaya oda gitmesi gelmesi 1000 tlyi bulur.. o yüzden bize mantıklı olna tüp bebek geldi ama onun içinde ruhen hazır hissetmiyorum kendimi.. rabbimin ol demesine göndereceği günün gelmesini bekliyoruz.. işte.. hayırlısı olacak inşallah.

Back
X