Aşılama

Spermi verdikten ve aldıktan sonra kaç saat geçti
Benimde dün yapıldı zor oldu benim rahim ters rahim ağzını zor yakaladı doktor 3 gün yatacaksın dedi progestan verdi yatıyorum şu an

6-dk.sonra sanırım...ya bize progestan falan vermedi bu dr.sadece eski ilaçlara devam dedi(folic+coraspirin) bugün aşılamamnın 8.günü hiiiçççç belirti yok bende:( sanırım tutmadı....hayırlısı artık..

Merhaba canım spekulumdan ben de çok korkuyorum ilk aşılamamı olucam ben de bu ay. Doktorum bana aşılama %25 arttırır gebelik şansını ki bu bence çok iyi dedi. Rapor ne için çıkacak ilaç için mi? Çok mu pahalı hiçbir bilgim yok paylaşır mısın?

spekulummmmm ıyyyyyyyyyyyyyyy ben kalpkrizi geçirecektim korkudan ama hiç korktuğum kadar değilmiş...okadar çok sıkışmıştımkiii biran önce yapılsın bitsin istedim ve inan spekulumu bile unuttum :) sıkışarak gidin muhakkak aşılamaya

spekulummmmm ıyyyyyyyyyyyyyyy ben kalpkrizi geçirecektim korkudan ama hiç korktuğum kadar değilmiş...okadar çok sıkışmıştımkiii biran önce yapılsın bitsin istedim ve inan spekulumu bile unuttum :) sıkışarak gidin muhakkak aşılamaya
Bana idrara sıkışık olma demişti herkesin yöntemi farklı demekki. Tabi birde şu ve sıkışık olsaydım doktorun yüzüne gonderirdim

Neden ki ? Bana hiç öyle bişey söylemedi doktorum

Benim asilama tutmadı demekki 1.20 birden yukselmiyormus off fff çok canım sıkkın

seni en iyi ben anlarım ve benim gibiler gerçekten bebek özlemi çekenler için o kadar zor bir dönem ki kimseye bir şey anlatamazsın takma kafanı rahat ol aslında rahat olmakla bitmiyor iş o kadar uzun zaman geçince ister istemez rahatlık kalmıyor üzülme ağlama diyeceğim ama ağlayacağını biliyorum ben dün aşılama yapılırken bebeğim olsun artık diye ağlıyordum o kadar zor dönemlerden geçtim ki belki de bunlar sadece başlangıç daha bunun ilerisi de var belki bilemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
canim benim dualarim seninle insallah rabbim en kisa zamanda yuzunu guldurur ve ilk testinde anne olucan mujdesini alirsin rabbim yoktan var eden ol dese olur ve tum annelik hasreti cekenlerin dualari yuzusuyu hurmetine sana tatli mi tatli saglikli bir bebek nasip etsin amiiiiinn :) ben 7 yillik evliyim yurtdisinda oldugumdan tedaviye hemen baslayamadik iki yili doldurmak lazimdi o sure bitti anca basladik

İlk asilamam tutmadı :( Bugün tekrar doktora gittim yarından itibaren gonal kullanmaya başlayacağım yine inşallah bu kez Rabbim nasip eder..

İlk asilamam tutmadı :KK43: Bugün tekrar doktora gittim yarından itibaren gonal kullanmaya başlayacağım yine inşallah bu kez Rabbim nasip eder..
ikinci aşılama yaptıracaksın ben ikincisi düşünmüyorum ama yaptırsam mi diye düşündüm bir an ama benimki çok zor oldu ya

kızlar buğün aşılamanın 11. günü bende zerre belirti yok :( sadece hafif kasık ağrısı regli olacakmışım gibi bide her adet öncesi başlayan baş ağrılarım..dün test yaptım negatif çıktı :( hiç umudum yoktu zaten ama insan yinede bi umut diyo işte ayın 14 de kan vericem sonucu belli de gitsemmi gitmesem mi bilemedim zaten 2.aşılama için ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi:( Süleymaniye kadın doğumda nekadar sağlıklı aşılama yapıldı yada yapılıyo kafamda karışık....millete aşılamadan sonra progestan falan verilmiş hani tutarda düşmesin diye bize onuda vermediler...40 dk.geç aşılama yapıldı vs. kafam çok karışık:(

ikinci aşılama yaptıracaksın ben ikincisi düşünmüyorum ama yaptırsam mi diye düşündüm bir an ama benimki çok zor oldu ya
canım ben hiç zorlanmadım şükürler olsun. doktorum çok iyi bu konuda eli çok hafif.. aslında ben de ara versem mi acaba diye düşünüyordum ama doktorum hemen tekrar deneyelim dedi ben de nasıl uygunsa dedim bişey diyemedim.. biraz da bebek özlemim acıları hissettirmiyor sanırım onun için de tekrar deneyeceğim hemen.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bebekler doğurmayı.. konusu burnuma geliyor inanamazsınız.. arkadaşlarımın bebeklerini sevmeye gidiyorum ..

kızlar buğün aşılamanın 11. günü bende zerre belirti yok :KK43: sadece hafif kasık ağrısı regli olacakmışım gibi bide her adet öncesi başlayan baş ağrılarım..dün test yaptım negatif çıktı :KK43: hiç umudum yoktu zaten ama insan yinede bi umut diyo işte ayın 14 de kan vericem sonucu belli de gitsemmi gitmesem mi bilemedim zaten 2.aşılama için ara vermeyi düşünüyorum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi:KK43: Süleymaniye kadın doğumda nekadar sağlıklı aşılama yapıldı yada yapılıyo kafamda karışık....millete aşılamadan sonra progestan falan verilmiş hani tutarda düşmesin diye bize onuda vermediler...40 dk.geç aşılama yapıldı vs. kafam çok karışık:KK43:
kesinlikle gidip kan testi yaptır çünkü benim ilk düşük yaptığım bebek testte çıkmadı 2 gün sonra doktora gittim kan değerimde çıktı!!! progesteron vermemelerinin sebebi değerinin iyi olması olabilir.. eğer senin bu değerin iyi ise vermemiş olabilir doktorun .. bakıldı mı progesteron a?

canım ben hiç zorlanmadım şükürler olsun. doktorum çok iyi bu konuda eli çok hafif.. aslında ben de ara versem mi acaba diye düşünüyordum ama doktorum hemen tekrar deneyelim dedi ben de nasıl uygunsa dedim bişey diyemedim.. biraz da bebek özlemim acıları hissettirmiyor sanırım onun için de tekrar deneyeceğim hemen.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bebekler doğurmayı.. konusu burnuma geliyor inanamazsınız.. arkadaşlarımın bebeklerini sevmeye gidiyorum ..
canım merhaba benimde bugün aşılamanın üstünden 8 gün geçti çok şiddetli adet ağrılarım var sanki 5 dakika sonra olacakmış gibi birde kasıklarıma batıyor vallaha bu neyin nesi ben de anlamadım

Bende bu ay ilk asilamami yaptirdim 29 aralikta bugun 14. Gunu asilamamin ama test yaptirmak istemiyorum yaptirmadimda ekim ayinda bi hamilelk gecirdim vedusukle sonuclandi artik bu yol cok yorucu oldu benim icin ve umidimde kalmadi

kızlar aşılamanızı hangi şehirde kime yaptırdınız

Ben ankara gurgan klinikte yaptirdim
hayırlıs onuçlar alırsın umarım. zor bir süreç. bende istanbulda anadolu yakasında bir doktor arıyorum. aşılama düşünmeye başladım bakalım nasıl olacak.

canım merhaba benimde bugün aşılamanın üstünden 8 gün geçti çok şiddetli adet ağrılarım var sanki 5 dakika sonra olacakmış gibi birde kasıklarıma batıyor vallaha bu neyin nesi ben de anlamadım
tutunma ağrıları olabilir canım dinlen bol bol .. benim de 8-10 gün sürdü sonra birden kesildi ağrılar tutmadı inşallah tutar da ağrıya razı ol sen yine :)

Back
X