AŞILAMA

Belirtilern nelerdi?? Surekli ve gecmek blmeyen bi bel agrm var benm.asilamadan beridie
14.gunde ogrendm canm. Pek belirtim olmadi gibi 3 dusuk yasadiktan sonra hic umut baglamadm olacagini zannetmiyordum dukkanimiz batti esim ameliyat oluyo bugun mesela...boyle sorunlarim vardi ama rabbim nasip etti cok sukur.ben hamile kalinca dizlerim romotizma hastalari gibi agiriyo ama hic ona yormadim psikolojiktir diye...

merhaba kızlar şubatta çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bugün hastalandım yarın doktor gel aşılama içiçtedaviye başlayalım dedi nasıl acı falan oluyomu aşılamada.bende bir sorun yok eşimde sperm hareketinde biraz sorun var ama doktor önemli değil dedi 29 yaşındayım 1/5 yıldır evliyim daha fazla beklemek istemiyoruz o yüzden aşılama önerdi doktorum allahım isteyen herkeze evlat versin

yok canım normal muayene gıbı hıcbı acı yok allah hayırlısını versın ınsallah bebegını alırsın kucagına.

Bende asilama yolundayim ama cok korkuyorum biraz anlatrmisinz rica etsem bide gonalf 450 ilac ariyorm uygun fiyata

Malesef tutmadi inanki uzgunlugumu yasayamiyorum bunaliyorum. Rahimim cok ince gelio tuadimi olmadimi anlamiyorum RABBİM İNS KAVUSTURSUN EN YAKİN ZAMANDA EVLATLARİMİZA SAGLİKLİCA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…