Test yaptrsana 11de belli oluyor hemsireym oyzdn bilgi vr az çok. Bu konuda. Bnmde 4.gün asiiri bi bel agrm varBen hala beklemedeyim bugün 12. günüm
Test yaptırmaktan değil negatifi görmekten korkuyorum cesaret edemiyorum o yüzden biraz daha beklicemTest yaptrsana 11de belli oluyor hemsireym oyzdn bilgi vr az çok. Bu konuda. Bnmde 4.gün asiiri bi bel agrm var
Kyamamya sana aynen bende.. Eşinin ykama sorasi kaç cikti hiz?? Kaftan yukseldiTest yaptırmaktan değil negatifi görmekten korkuyorum cesaret edemiyorum o yüzden biraz daha beklicem
İnan bilmiyorum bize hiç bi açıklama yapılmadı.daha doğrusu benim dr izine gitmişti başka dr yaptı aşılamamı oda çok yoğundu.Kyamamya sana aynen bende.. Eşinin ykama sorasi kaç cikti hiz?? Kaftan yukseldi
AA KTÜ olma hangi ildesinİnan bilmiyorum bize hiç bi açıklama yapılmadı.daha doğrusu benim dr izine gitmişti başka dr yaptı aşılamamı oda çok yoğundu.
Afyondayım canımAA KTÜ olma hangi ildesin
Bende edirneAfyondayım canım
Bir yumurtam vardi canim saolun ins en kisa zamnda isteyen herkese nasip olurAyyyyy çok sevindmmmmm nm alllhm inş sagdalm kucgna aldiirirrrrr. Kaç yumrtyla oldun asilamnai
Bnmde bgun 8. Gunum.. ins bende kalrm hrkes ins kalbndekni yasar. Sabrsizlanyorm sen bana umut oldun cokYuzde15 morfolojisi yikandiktan sonra da 35 milyondu
Cnm naptn gebe misinTest yaptırmaktan değil negatifi görmekten korkuyorum cesaret edemiyorum o yüzden biraz daha beklicem
Belli değil bugün gidemedim teste eşimde biraz daha bekliyelim dedi yarın yaparsam inşallah yazarım buraya Rabbim hayırlısıyla nasip etsinCnm naptn gebe misin
14.gunde ogrendm canm. Pek belirtim olmadi gibi 3 dusuk yasadiktan sonra hic umut baglamadm olacagini zannetmiyordum dukkanimiz batti esim ameliyat oluyo bugun mesela...boyle sorunlarim vardi ama rabbim nasip etti cok sukur.ben hamile kalinca dizlerim romotizma hastalari gibi agiriyo ama hic ona yormadim psikolojiktir diye...Belirtilern nelerdi?? Surekli ve gecmek blmeyen bi bel agrm var benm.asilamadan beridie
Bidé herkesin belirtisi farklidir canmBelirtilern nelerdi?? Surekli ve gecmek blmeyen bi bel agrm var benm.asilamadan beridie
merhaba kızlar şubatta çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bugün hastalandım yarın doktor gel aşılama içiçtedaviye başlayalım dedi nasıl acı falan oluyomu aşılamada.bende bir sorun yok eşimde sperm hareketinde biraz sorun var ama doktor önemli değil dedi 29 yaşındayım 1/5 yıldır evliyim daha fazla beklemek istemiyoruz o yüzden aşılama önerdi doktorum allahım isteyen herkeze evlat versinselam kızlar merhaba bende 23 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım 2 adet güzel gelişmiş yumurtam vardı aşılamamda doktorumun dediğine göre gayet güzel olmuş. biz catlatma iğnesini yaptıgım gece , aşılamanın oldugu gece ve sonrakı aksam ilişki önerdi. bakalım bize elimizden geleni yaptık 4 şubatta kan testi yaptırıcam inşallah pozitif olur. dilerim isteyen herkesinde benimde sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur.
yok canım normal muayene gıbı hıcbı acı yok allah hayırlısını versın ınsallah bebegını alırsın kucagına.merhaba kızlar şubatta çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bugün hastalandım yarın doktor gel aşılama içiçtedaviye başlayalım dedi nasıl acı falan oluyomu aşılamada.bende bir sorun yok eşimde sperm hareketinde biraz sorun var ama doktor önemli değil dedi 29 yaşındayım 1/5 yıldır evliyim daha fazla beklemek istemiyoruz o yüzden aşılama önerdi doktorum allahım isteyen herkeze evlat versin
hayırlısı olsun bende haftaya cuma olucam aşılamaBende asilama yolundayim ama cok korkuyorum biraz anlatrmisinz rica etsem bide gonalf 450 ilac ariyorm uygun fiyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?