• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

4.aşilamaya başladm.bu sefer puregon 300kullaniyorum öncekilerde klomen kullanmiştm 5gün günde1 tane.
Şimdi 3Gün 75ml kullanip kontrole gidecegim yumurta gelişimine bakilacak. Uygun görülen günde aşilama yapilacak.
Insallah yumoş gelişir tutar ve hayirlisiyla doğar. 2yil oldu beklemek çok zor. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun hayirlisiyla.amin.

kızlaaarrrrr selaaammm, ben de önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım... bu ay 5 ay oldu bebik yok hala, hsg çekildim tüpler açık, histeroskopi oldum, miyomum alındı, şu an her şey yolunda, 2 kere kimyasal gebelik geçirdim bu korunmadığım 5 ayda... dr um en son aşama, aşılama yapacağını söyledi, şimdiden bir telaş sardı beni..gerçi ilk denemede tutma olasılığı çok düşük diye biliyorum ama, kısmet artık,dr ne derse o ;)

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

Slm kızlar bende 19 mayıs ta aşılama yaptırdım doktor hıc bırsey demedı bana ılıskıye ne Zaman gırılır bılmıyorum,
Vajinal jel vermıstıler bana onları Nasıl kullanıcam bılgısı olan var mı

4.aşilamaya başladm.bu sefer puregon 300kullaniyorum öncekilerde klomen kullanmiştm 5gün günde1 tane.
Şimdi 3Gün 75ml kullanip kontrole gidecegim yumurta gelişimine bakilacak. Uygun görülen günde aşilama yapilacak.
Insallah yumoş gelişir tutar ve hayirlisiyla doğar. 2yil oldu beklemek çok zor. Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun hayirlisiyla.amin.

Aynen cnm bnde puregonla bsladim 2.asilamaya.kendim wuruyorum igneyi sende oyle demi?aynen bende 75le basladim cnm.persembe kntrol war

Back
X