ne yaptın canım haberler nasıl ? buarada biliyomusun hani sana 11.gün test yaptım negatif çıktı demiştim ya adet olmadım bi daha yaptırdık şuan 5 hafta 5 günlük hamişim teyzesi çoook şükürrinş canım benim gibi yapma ama kendini dinleme dilinden duayı allah kelamını eksik etme canım bende dua edicem rabbim hayırlısıyla bizleri kavuştursun bebişlerimize
yumurtalarına bakıcak tatlım sayısı artmışmı kaç tane olgun olmuş diye eğer yeteri kadar olduysa ki olur merak etme çünkü iğneler çok etkili oluo sonra çatlatma iğnesi verirler iğneden 2 gün sonra sabah eşinle beraber gidip işlem yapılır canım sana tavsiyelerim olsun tatlım işlemden sonra nerde yaptırcaksın özel mi devlet mi bilmiyorum ama en az 20 dk ayaklarını uzat yat dinlen sonra masadan kalk canım zaten 2 dk sürüyo işlem acısı da hiç yok korkma eve döndüğünde imkanın varsa ilk 3 gün sadece lavabo için kalk yemek bile yapma kafanı rahat tut ağır bişi kaldırma ayaklarını sıcak tut ve bol bol dua et doktorun dinlen desede demesede sen söylediklerime kulak ver tatlım benim ilk aşılamam öylece boşa gitti 2.sin de oldu çok şükür şimdi 6 haftalık hamleyim rabbim sana ve senin gbi ne kadar çok evlat isteyen mü min kardeşim varsa hepinize bu güzelliği tattırsın amiiiiiiiiiinnnn.:)kızlar aranıza yeni katıldım. bir senedir bebek istiyoruz ama Allah nasip etmedi1 mayısta aşılama işlemlerine başladık. gonal f adlı iğne verdi doktor. yumurta sayım azmış bana salı günü kontrole gel dedi doktor. bu ilk aşılama deneyimim olcak inş hamile kalırım
5. günü gidince doktor hangi işlemleri yapıcak acaba? yardımcı olursanız sevinirim
iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim "prensesimi bekliorum" çok sağol :)yumurtalarına bakıcak tatlım sayısı artmışmı kaç tane olgun olmuş diye eğer yeteri kadar olduysa ki olur merak etme çünkü iğneler çok etkili oluo sonra çatlatma iğnesi verirler iğneden 2 gün sonra sabah eşinle beraber gidip işlem yapılır canım sana tavsiyelerim olsun tatlım işlemden sonra nerde yaptırcaksın özel mi devlet mi bilmiyorum ama en az 20 dk ayaklarını uzat yat dinlen sonra masadan kalk canım zaten 2 dk sürüyo işlem acısı da hiç yok korkma eve döndüğünde imkanın varsa ilk 3 gün sadece lavabo için kalk yemek bile yapma kafanı rahat tut ağır bişi kaldırma ayaklarını sıcak tut ve bol bol dua et doktorun dinlen desede demesede sen söylediklerime kulak ver tatlım benim ilk aşılamam öylece boşa gitti 2.sin de oldu çok şükür şimdi 6 haftalık hamleyim rabbim sana ve senin gbi ne kadar çok evlat isteyen mü min kardeşim varsa hepinize bu güzelliği tattırsın amiiiiiiiiiinnnn.:)
mrb canımkızlar merhaba; bende bebek sahibi olamayanlardanım 1,5 yıl odu sorun yok ama olmuyor bnde bu süre içinde tüm hamilelelik belirtilerini yasadım. adet olmayı bekliyorum aşılama yaptıracağım. rahim filmim çok acılı geçtiği için (narkoz aldığım halde) çok korkuyorum aşılamadan da.. her ay hüsran her ay hüsran rabbim isteyen herkese versin inşallahhh
canım bir yumurta olması bilemiyorum benim 2 yumurtam olmuştu ben klomen 50mg kullandım günde 1 kez 5.gün gittiğimde daha olmamış 2 gün daha bekleyelim dediler 2 gün sonra gittim solda 2 yumurtam olmuş 19mm ve 21mm bu şekilde yapıldı banaiyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim "prensesimi bekliorum" çok sağol :)
bugün doktora gittim sadece bir yumurtam gelişme gösteriyormuş 5 gün de bir yumurta 12mm olmuş.sence bir yumurta olması çok mu kötü? büyüme durumu nasıl sence? senin kaç yumurtan olgunlaşmıştı?
canım benim sadece bir tane olgunlaştı. bugün kontrole gittim 17mm olmuş pazartesiye aşılamam olacak. dua edin noluuur. herkesin duasına ihtiyacım var :)canım bir yumurta olması bilemiyorum benim 2 yumurtam olmuştu ben klomen 50mg kullandım günde 1 kez 5.gün gittiğimde daha olmamış 2 gün daha bekleyelim dediler 2 gün sonra gittim solda 2 yumurtam olmuş 19mm ve 21mm bu şekilde yapıldı bana
mrb canım
bende rahim filmi çektirdim acı hissettim ama dayanılmayacak kadar değil. ben kağıt kesiğinde bile gözleri dolan biriyim. ben bile dayandım :)
canım benim sadece bir tane olgunlaştı. bugün kontrole gittim 17mm olmuş pazartesiye aşılamam olacak. dua edin noluuur. herkesin duasına ihtiyacım var :)
kızlar aranıza yeni katıldım. bir senedir bebek istiyoruz ama Allah nasip etmedi1 mayısta aşılama işlemlerine başladık. gonal f adlı iğne verdi doktor. yumurta sayım azmış bana salı günü kontrole gel dedi doktor. bu ilk aşılama deneyimim olcak inş hamile kalırım
5. günü gidince doktor hangi işlemleri yapıcak acaba? yardımcı olursanız sevinirim
acı oluyor tabi canım ama tahammül edilemeyecek kadar ağır değil. inş hamile kalırsınSlm kizlar yarinda benim aşılamam olucak ama az korkuyorum agri acı oluyor mu kizlar
Inşallah canım biraz korku biraz da heyecan var. Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsin inşallahacı oluyor tabi canım ama tahammül edilemeyecek kadar ağır değil. inş hamile kalırsın
Canım naptin aşılama tedavisi başlıyor demistin. Güzel haberlerini bekliyoruz12 gün gecikmeli de olsa adet oldumçarşamba tedaviye başlıyorum.. inşallah ilk aşılamada hamile kalırım allahımmm.. aşılama yaptıran arkadaşlarım sonucunuzu da paylaşır mısınız?
Canım naptin aşılama tedavisi başlıyor demistin. Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?