aşılama

sonuç nasıl çıktı ?
Canım aşılamanın tuttuğunu öğrendik geçen hafta ama dün de yine düştüğünü öğrendik bu üçüncü düşüğüm oldu. kan pıhtılaşması var dediler onun için iğne kullandığım halde düşmeye başladı. Dün doktorum sağolsun bana iğneyi hapları bir yere bırak sizin işiniz Allaha kalmış dedi. tüp bebek bile olmaz dedi. Bizi yıktı geçti. İnşallah sizinkiler tutar ve gelişir canım

moralini bozma .. Allah büyük. içten, samimi dualarla olmayacak işler olur .. Allah yardımcınız olsun.

Bende aynı durumdayım canım yeni yaptiricam herhangi bir doktor tavsiyeniz varmi

kızlar ya aşılamanın ilişkiden farkı yok diyorlar bende tereddütlüyüm yaptırsam mı diye

Merhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı

Bize de doktor aşılama yapalım demişti ama o zaman istememiştik ...bu ay adet olunca gideceğim doktora yapalım aşılamayı diyeceğim de merak ettim şimdi adetin 2. Günü mu gideyim yoksa 3. Günü mu hemen başlar mı aşılama tedavisine ...bir de yumurtlamamda sorun yok klomen verip öyle mi aşılama yapar yoksa iğnelerle mi yumurtlama olur

kızlar ya aşılamanın ilişkiden farkı yok diyorlar bende tereddütlüyüm yaptırsam mı diye
Sorun a bağlı bildiğim kadarıyla benim eşimde hareketsizlik var laboratuvar ortamında spermleri yıkayıp kalitelilerini direk yumurtaya yakın yere bırakıyorlarmış ilişkiyle aynı gibi değil sonuçta..tabi sonuç un olumlu olma olasılığı sağlıklı bireylerin normal ilişkide hamile kalma olasılığı ile aynı %25

Kızlar klomen kullandım 3tane yumurtan gelişti kendiliğinden catladı ve aşılmam yapıldı bugün 4.günüm cok fazla akıntım var bel ve kasık Ağrı'nda var döllenmeden dolayı mı kı buakıntılar

inşallah döllenmeden dolayıdır canım bende seninle aynı durumdayım birde kabızlık cekiyorum üstüne

inşallah rabbim istediğimizi verir bizi evlat sahibi yapar zaman gecmek bilmiyor ilk aşılaman mı
Evet ilk aşılamam daha önce bende düşük yaptım kendim hamiş kalmıştım hiç birşey kullanmadın gecen ay çatlatma denedik bu ay direk aşılamaya geçtim

Evet ilk aşılamam daha önce bende düşük yaptım kendim hamiş kalmıştım hiç birşey kullanmadın gecen ay çatlatma denedik bu ay direk aşılamaya geçtim
İnş Rabbim tez vakitte nasip eder canim hepimize birşey soracağım özelde mi yaptırdın devlete mi aşılamayı bizde düşünüyoruz ama ortalama ilaçlar ne kadar tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…