- 25 Ağustos 2015
- 146
- 53
- 18
- 34
Canım 3. Test 435.10 sence???İlkine göreyükselmiş görürse daha umutlu oluyor sanırım doktorlar.senin değerlerin de baya güzel :) ilaç verdi mi doktorun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 3. Test 435.10 sence???İlkine göreyükselmiş görürse daha umutlu oluyor sanırım doktorlar.senin değerlerin de baya güzel :) ilaç verdi mi doktorun?
senin adına çok sevindim cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlere de dua et cnm rabbim bizler de kısmet etsinB
Ben haberler geldi . Pozitif canım 31.14 çıktı degerim allah sizlere de gostersin
Amin canım benim. Allah sizlere de göstersin bu güzel duyguyu. :)senin adına çok sevindim cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlere de dua et cnm rabbim bizler de kısmet etsin
aminnn cnmmm inşallahhhAmin canım benim. Allah sizlere de göstersin bu güzel duyguyu. :)
Oooo bence süper :) 2 günde mi 170 lerden 400 lere çıktı?Canım 3. Test 435.10 sence???
Öncelikle bu süreçte sana sabır ve bol bol umut diliyorum.aynı problemler birçoğumuzda vardı.ben 19 ay farklı farklı sorunlarla uğraştım.en son aşamam gonal f ve çatlatma iğnesi ile aşılama yapıldı ve tuttu.hatta ikiz ve kalp atışını duyduk.dualarını eksik etme umudunu yitirme.Rabbim yardımcın olsunMerhaba kızlar ben de bugün doktordan çıktım. Bir ay doğum kontrol hapı kullanıcam ve adetimin ilk günü gidicem aşılama için. Gonal f300 aldırdı doktorum. İlk defa aşılama yapılacak çok tuhaf hissediyorum. Benim yumurta sayım azmış. O yüzden tedaviye başladık. Fakat aşılamayı tüp bebeği karşılasın diye 1 kez denicez. Tutmazsa ki çok düşük ihtimal dedi tüp bebeğe başlıcaz. Hiç umudum yok ama inşallah tutar da bişeye gerek kalmaz. Herşeyin hayırlısı tabi. Bütün yazanları okudum. Tutanları tebrik ediyorum allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Tutmayanlara da en kısa zamanda bebiş diliyorum. Adet günlerim kısa benim 26 gün. İlk defa bu ay 28 gün sürdü. Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım. Sanırım o yüzden oldu. Umarım aşılama sonrası size güzel haberler veririm.
canımm maaşallah hayırlı olsun belırtılerın neydi özellikle 8. günden sonra. Benım bugun 8. günüm ve hiç bir belırtım yokÖncelikle bu süreçte sana sabır ve bol bol umut diliyorum.aynı problemler birçoğumuzda vardı.ben 19 ay farklı farklı sorunlarla uğraştım.en son aşamam gonal f ve çatlatma iğnesi ile aşılama yapıldı ve tuttu.hatta ikiz ve kalp atışını duyduk.dualarını eksik etme umudunu yitirme.Rabbim yardımcın olsun
Hiç kwndinde belirti arama bence.bende hiç bişey yoktu.gaz sancım oluyordu ve 7. Haftadayım hala ne mide bulantısı ne tiksinme ne baş dönmesi.canını boş yere sıkma belirtim yok diye.adetimin 14. Günü gittim öğrendim o kadarcanımm maaşallah hayırlı olsun belırtılerın neydi özellikle 8. günden sonra. Benım bugun 8. günüm ve hiç bir belırtım yok![]()
Çok basit ve acısız bir işlem.hergün belli dozlarda iğne yapılıp yumurta takibi yapılıyor.yeterli boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi yapılıyor ve 36 saat sonra aşılama işlemi yapılıyor.ilkngün dinleniyorsun sonra normal hayatına devam ediyorsun.geri boool boool dua ve pozitif düşünce.Rabbim yardımcın olsunMerhabalar adet olduktan sonra bende aşılamaya geçiyorum. neler yaşadınız nasıl bir aşama.. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. teşekkür ederim bilgiler içinÇok basit ve acısız bir işlem.hergün belli dozlarda iğne yapılıp yumurta takibi yapılıyor.yeterli boyuta ulaşınca çatlatma iğnesi yapılıyor ve 36 saat sonra aşılama işlemi yapılıyor.ilkngün dinleniyorsun sonra normal hayatına devam ediyorsun.geri boool boool dua ve pozitif düşünce.Rabbim yardımcın olsun
Ne jeli canim kullandiginEvet canım ben asilamada beri jel kullanıyorum. Bide folik asit
canım devlet veya ünüversite hastanesinde rapor çıkartıyorsun raporu özelde kullanabilyorsun eğer tedavi gördüğün klinik kabul ederse rapor tedavinin bir kısmınıda karşılıyor yok kabul etmezler sebile her şartta ilaçlarını raporlu ucuz alıyorsun ilaçlara karışamaz klinik ama raporuda belli presedürlerle alıyorsun önceden hiç çocuğun yoksa ne biliym iki üç senelik evlilik şartı vsMerhabalar kızlar bişey sorcam aşılamayi özel klinikte yaptirinca ilaçlar daha mı pahali oluyo özel hastanede yaptirinca da daha ucuz oluyo gibi bişey duydum dogrumu
Bana rapor cikmaz dediler 21 yaşındayım iki yıllık evliyim ilk aşilama ama rapor çıkmaz dediler canım Sağol bilgilendirdigin icincanım devlet veya ünüversite hastanesinde rapor çıkartıyorsun raporu özelde kullanabilyorsun eğer tedavi gördüğün klinik kabul ederse rapor tedavinin bir kısmınıda karşılıyor yok kabul etmezler sebile her şartta ilaçlarını raporlu ucuz alıyorsun ilaçlara karışamaz klinik ama raporuda belli presedürlerle alıyorsun önceden hiç çocuğun yoksa ne biliym iki üç senelik evlilik şartı vs
Klomenmi kllandiniz ignemi pko vr bnde ilk asilamam ttmadiSenin baya yuksekmis. Benim ilk asilamadan 12 sonra 31 2. De 178 çıktı bugün akşam bidaha yaptircagim
Ay ne kdr gzl yaaa ama o rhtligi nsl basaracammm nasl1 defa klomen , 1 defa fostimon, 1 defa de gonal-f toplamda 3 aşılama yaptırdım üçü de negatif
şimdi hamileyim hemde tedavisiz. tadevi sırasında rahat ol stres yapma diyenlere sinir olurdum ama haklılarmış.
aralık ayında tüp bebek tedavisine başlayacaktık işten izin alamadım yoğunluk vardı müdürüm ocakta kullan iznini dedi.
bende kendimi ocağa şartladım aralık dinlenme ayı olsun dedim yeni yıl kutlama tatil derken hooop geçti .
ama beklenen adet gelmedi test yaptım 2. çizgiyi gördüm , inanamadım kan tahlili de yaptırdım sonuç pozitif.
biraz rahat olun arkadaşlar pozitif günler çok yakın![]()